Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מחשב ב DODGE RAM 3500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. יש לי DODGE RAM 3500 6.7 DIESEL 2011 אוטומטי.

אחרי שקניתי EDGE CS EVOLUTION (מכשיר להוספת כוח סוס), הוא שינה את הגרסה של המחשב, והוסיף הגנת DPF שאין לי ברכב. כעת יש לי הודעה על EXHAUST FILTER FULL. SEE DEALER והכוח של הרכב ירד משמעותית.

הלכתי לדילר של DODGE, ניסינו כמה שעות לתקן את זה, אבל הוא לא באמת מצא פיתרון. צריך לאפס את המחשב ולשנות את הגרסה לקדמותה. דיברתי עם EDGE אבל אין להם פתרון.

אני מחפש מישהו תותח (עדיפות למרכז הארץ), שיכול לסדר את הבעיה הזאת במקום לקנות מחשב חדש לרכב.

למי שרוצה, יוכל להתקשר אליי ב 050-7301954. אני גם מתעדכן פה בפוסט. ממש אובד עצות, אשמח לעזרה!

תודה!

פורסם

תודה על התגובות ועל ההמלצה.

ובכן, דיברתי עם הבחור אבל נאמר לי שיש כאן סיכון. לפי מה שאני הבנתי מדבריו, צריך להעתיק תוכנה מדודג' אחר כמו שלי ולהתקין אצלי. האם זהו באמת הפתרון היחידי? עוד רעיונות?

• תוכן חדש...