Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימפרזה ידנית מהישנות. (94-96)

תראה רק שהמצב לא על הפנים ברכב. זה כנראה הרכב הכי אמין שתביא במחיר הזה (כ-4000 שח)

הבעיה שהוא לא בטיחותי בכלל. לשיקולך.

פורסם

ד"ר סובארו - הלוואות קל לקחת לא כ"כ פשוט להחזיר, במיוחד אם מדובר בסטודנט שאין לו הכנסה מסודרת.

ולקנות רכב ישן ולשלם על תיקונים, יש כסף?

בסה"כ יש היום אופציה נפלאה של רכישה של רכבים זולים, ידניים ואיכותיים. מי היה מאמין לפני כמה שנים שאפשר יהיה לקנות שברולט ספארק בת 4 ב-25K?

ברור שהספארק לא תעשה צרות כמו פונטו בת 11, לא בגלל שאני גזען לפונטו אלא בגלל שרכב עתיק יומין, ועוד כזה שמראש היה רכב זול שקנו אותו תפרנים ואוהבי חיסכון, לא יכול להיות מי יודע מה אמין מבחינת בלאי.

לכן, במקום להמר על אוטו ישן וכנראה להידפק על תשלומים למוסך, עדיף לשלם מראש לבנק ולנסוע על רכב נורמלי.

אם אתה לא יכול להחזיר 400-500 שקל הלוואה לבנק, כנראה שלא תצליח להחזיק רכב ישן.

פורסם

ידידי, אם רכב מתקלקל - אין חובה לתקן. אם אין כסף להחזיר הלוואה הרכב מעוקל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הדעה שלי - אין מניעה לרכוש רכב ישן בקצת כסף, אבל מאוד רצוי שיהיה לך חוש טכני ויכולת לתקן ולטפל בבעיות מסוימות לבד (או בעזרת חבר). דווקא לסטודנט שלא תלוי ברכב ליום יום יש יותר סבלנות לעניינים האלה.

חשוב לזכור שבסכומים האלה הרבה רכבים הם נבלות שחוטות, לכן יש לבדוק ב-7 עיניים, ולא לקנות רכב שהוזנח.

פורסם

הרכב הראשון שלי היה מיצובישי לנסר שנת 93 אם אני זוכר נכון שקניתי ב 2009 מזקנה עם 144000 ק"מ מטופלת במוסך מורשה מיצובישי. קניתי את הרכב אחרי טיפול גדול עם טיימינג צמיגים חדשים וטסט לשנה. המחירון היה 6, אני שילמתי על הרכב 7 מבלי להתווכח מרוב שהרכב היה שמור (הכל עבד החלונות חשמל המראות החשמליות הפלסטיקה שלמה הצסע היה יחסית במצב טוב כי הרכב חנה בחנייה מקורה) נסעתי עם הרכב משהו כמומ40 אלף ק"מ ואף פעם הוא לא עשה לי בעיות. לקראת המכירה הבולמים התעייפו ומכרתי בצער רב כי רציתי לשדרג. מציאות כאלו יש אבל קשה מאוד למצוא וגם את הרכב הזה קניתי כשהיתה לי עבודה מסודרת כי עדיין הייתי צריך כסף לדלק וטיפולים...

פורסם

אמנם לא למדתי בבאר שבע, אבל כשלמדתי בטכניון גרתי יחסית רחוק ועדיין הסתדרתי עם תחבורה ציבורית. לכל דבר מתרגלים. בתר סטודנט נראה לי שזאת הוצאה כבדה. טסט, בלת"מ...

• תוכן חדש...