Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום..יש לי רכב מסוג : VOLVO S40 2.4L 2005

נדלקה לי מנורת CHECK ENGINE עם קוד תקלה P0172 אשר אומרת שתערובת הדלק לא תקינה בבנק 1..סיבות שיכולים לגרום לבעיה זאת היא 1: חיישן MAF לא תקין / 2: צינור וואקום לא תקין / 3: חיישן MAP החלפתי לא עזר/אחד מחיישני ה O2..מצורף פה קריאת ה OBD2 של הרכב בזמן שהתקלה השתחזרה מקווה מאנשי הדיאגנוזה ומאנשי מקצוע שמבינים בזה לעזור לי ב לפענח את הפרמטרים בכדי למקד את הבעיה..תודה רבה

4.jpg

5.jpg

2.jpg

3.jpg

1.jpg

פורסם

חיישן מאף לא תקין, למבדות לא תקינות, בריחת וואקום, מזרק שלא יושב טוב, מזרק סתום, או מזרק דולף.

אטימה לא טובה במערכת היניקה שלך. לחץ דלק גבוה מדי/נמוך מדי.

מצחיק שעם כל המחשבים האלה והמערכות האלקטרוניותוהחיישנים המערכת לא יכולה להגיד איזה חיישן בדיוק הלך או איזה בדיוק תערובת יש, עניה או עשירה.

כהכ בדיוק עיקמטי טלטל בוולוו 850 שלי :(

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אם תיגש לבעל מקצוע המתאים, אתה תראה שעם מיכשור מדויק + ידע + מספר חלקים לבדיקה,ניתן לבדוק ולפסול מהר מאוד את החלק הבעייתי, או את התקלה.

הרבה אנשים פשוט לא מתמחים בתקלות כאלו, בגלל זה קורה תקלות אחרות וכו'..

פורסם

לא התכוונתי לתקלה שלך האמת. התכוונתי לתקלה של בעל השירשור..

הפתיתרון של התקלה שלו יותר קלה משלך אני יכול לנחש...

פורסם

חברה נחשו מה הייתי במוסך היום גם שם לא יודעים בוודאות מה הבעיה היה ניחוש שיכול להיות חיישן O2 או חיישן כמות אוויר..אבל מה מקור הבעיה לא ידעו בדיוק..

לצערי קוויתי שידגמו את הבעיה לא לפי מה כתוב במחשב שלהם אלא בצורה מקצועית והיא לפי נתוני דגימה שהיו אמורים לעשות

ציפיתי שבמידה ויש תקלה על תערובת לא תקינה שיבדוק את ה L.F ו ה S.T של צריכת הדלק..

שיבדוק מה רמת הזיהום דרך האגזוז

ולפי זה לדעת מה מהקור הבעיה

חיישן O2 עולה לפחות 1000 שקל ברכב זה לא הגיוני שאחליף מבלי להיות בטוח שזאת הבעיה

את האמת התאכזבתי מהם לפי דעתי איש דיאגנוזה מקצועי עם הפרמטרים שהוספתי למעלה אמור לדעת כבר מה מקור הבעיה ..

במידה ואחד מכם מכיר מישהו כזה מאזור הצפון אשמח לעזרתכם ובבקשה שיעדכן אותי

• תוכן חדש...