Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם האוקטביה וגם ה-308 החדשה נלקחות בחשבון.

היום אחה"צ אני בסוכנות פיז'ו ובשישי בבוקר אני בסוכנות סקודה. אעדכן בהתפתחויות כמובן.

בהצלחה!

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה-3 כמשפחתית היא משפחתית מצויינת, הבעיה שצריכת דלק הוא שיקול מאד חשוב כרגע.

גם האוקטביה וגם ה-308 שתיהן מציגות צריכת דלק של כ-16-17 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה,

לא חושב שהמאזדה 3 מגיעה לזה.

פורסם

עם הלאון 1.8 הנוכחית שלי אני משיג צריכה של 1:12-13 בנסיעה רגועה, לא בהכרח עירונית.

אני מניח שזה לא כזה לא הגיוני להשיג צריכה של 1:16-17 עם ה-308 באותם תנאי נסיעה.

אגב, ה-308 שברה את שיא גינס בצריכת דלק.

פורסם

בדקתי, פיג׳ו 308 דגם קומפורט פלוס , בוא נניח (שהעברתי את ההודעה בקשר) שחדש עלה בסביבות 125000 במקום 130000 , כמו שעושים בסיאט. המחירון שלו לפי לוי יצחק אחרי 4 שנים (בחרתי חודש עליה לכביש 2/2011) יוצא 64000 לפני שקלול.

בקצב הזה , עוד שנתיים גם הוא יהיה שווה בסביבות 50000 פלוס מינוס כמו הסיאט שהיתה לי. (בהנחה שיפסיד כ 10 אחוז כל שנה) . אני מתייחס למחירון יבש ולא לכמה הוא נסחר, כי גם כשיש תאונה או גניבה הביטוח משלם לפי מחיר מחירון.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

ה-308 רכב פשוט מצוין, במיוחד הדגמים הכי מאובזרים.

אם חשובה לך מאוד צריכת הדלק אז תבדוק Toyota Auris Hybrid. לבדוק לא עולה כסף :wink:

המחיר שלה ירד, היא בתקציב שלך. עוד 3 חודשים מגיעה המתיחת פנים אז אולי אפילו תצליח להוריד

עוד כמה פרוטות על הדגם היוצא. תעשה סיבוב אולי אתה תופתע לטובה.

אם עשית עד היום 1 ל-12 אז בפג'ו/לאון תעשה 1 ל-16 בערך. עוד 4 ק"מ לליטר שזה יפה מאוד.

בטויוטה תקבל 1 ל-21 בערך, שזה עוד 9 ק"מ לליטר!

אמרת שאתה נוסע 400 ק"מ בשבוע.

1800 ק"מ בחודש = כ-200 ש"ח דלק בחודש הפרש לטובת טויוטה (מול פג'ו/לאון).

כ-400 ש"ח דלק בחודש מול משפחתית ממוצעת.

חישבתי לפי 7 ש"ח לליטר דלק, קח בחשבון שהדלק כרגע בשפל ורק יעלה ב-3 שנים הבאות.

גם שמירת הערך שלה יותר טובה ביחס ללאון ולפג'ו.

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בדקתי, פיג׳ו 308 דגם קומפורט פלוס , בוא נניח (שהעברתי את ההודעה בקשר) שחדש עלה בסביבות 125000 במקום 130000 , כמו שעושים בסיאט. המחירון שלו לפי לוי יצחק אחרי 4 שנים (בחרתי חודש עליה לכביש 2/2011) יוצא 64000 לפני שקלול.

בקצב הזה , עוד שנתיים גם הוא יהיה שווה בסביבות 50000 פלוס מינוס כמו הסיאט שהיתה לי. (בהנחה שיפסיד כ 10 אחוז כל שנה) . אני מתייחס למחירון יבש ולא לכמה הוא נסחר, כי גם כשיש תאונה או גניבה הביטוח משלם לפי מחיר מחירון.

פתחתי את לוח יד2 עם ערך חיפוש ל308 שנת 2009 בלבד, בעקבות הדיון הנ"ל רציתי לראות סדר גודל של מחירים ביחס ללאון המדוברת.

מספר לא מבוטל של אקזמפלרים מידיים פרטיות (לפחות ככה רשום במודעה) עם ק"מ ממוצעים (80-120 אלף ק"מ) מפורסם בפחות מ40K, אני מאמינה שמחיר הסגירה יהיה בסופו של דבר קצת יותר נמוך. מחירון זה נחמד אבל ירידת הערך האמיתית היא בכיס ולא בחוברת של לוי יצחק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

זה לא חכמה להשוות רכב שהליסינג מפציץ ומוריד לו את השוק (פריים ליס מוכרים c4 ו 308 כמו זבל ) לסיאט או הונדה או כל רכב אחר שלא נפוץ בציי רכב ולמוכר אין כמעט תחרות מצד המגרשים. ברור שאם יש לי מזדה 3 שנת 2009 שנמכרת ממגרש ליסינג במחירון פחות 10000 כולל מימון ואחריות , אני בתור מוכר פרטי לא יכול להתחרות בהם. כי כשהם מוכרים עכשיו רכבים בני 3 משנת 2013 שסיימו את תקופת ההחכר הם מוכרים במחיר של שנת 2011 או פחות, ואז גם ממני לא ייקנו רכב 2011 כי באותו מחיר יש 2012 בליסינג , וככה כל השנתונים נפגעים . אבל לא משנה, שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

עדכון קטן:

הייתי בסוכנות לובינסקי בראשון לציון וביררתי קצת פרטים.

אכן יש מבצע של 6% הנחה ממחיר המחירון אבל עדיין לא קיבלתי שום הצעה לטרייד-אין, זה בבדיקה מצידם.

ישבתי ב-308 ואני חייב לומר שיש תחושה שונה מאשר הישיבה בלאון, גם הנוכחית שלי וגם החדשה שישבתי בה בסוכנות.

ב-308 הכל מרגיש יוקרתי ומהוקצע יותר, כאילו קצת מעל הנורמה במכוניות משפחתיות -

ההגה קטן ושמנמן ומרגיש מעולה בידיים, המסך במרכז הקונסולה מרשים בגודלו, פתחי האוורור, הידית המרכזית, לוח המחוונים, הכל מרגיש קצת יותר פרימיום.

בראשון או שני אקח את הרכב לנסיעת מבחן ואוכל לחוות פרטים גם על חווית הנסיעה ולא רק על תא הנהג.

אגב, מה שמעניין הוא שבעסקת בלון הם מתחייבים אחרי 3 שנים לקנות את הרכב בחזרה במחיר מחירון. צ'מפיון לא הציעו זאת.

בכל מקרה - בשישי אני בסקודה לשמוע מה בפיהם.

פורסם

לגבי החסכרון בדלק שזה עבורך מרכיב חשוב

תנסה לבדוק כמה באמת אתה חוסר

בא נאמר אם תקנה לדוגמא את המאזדה אז אולי היא צורכת יותר דלק

אבל כמעט בוודאות הערך שלה לאחר 3-4 שנים יהיה גבוה מהפיגו בלפחות 7k.

ובנןסף אם היא תראה כמו הליאון אתה תמכור את המאזדה הרבה יותר מהר.

פורסם

בשמחה.

מחיר מחירון של גרסת ה"אקטיב" הינו 133K + אגרת רישוי של קבוצה 3 (1700 ומשהו ש"ח).

יוצא שעל הכביש מחיר המחירון הוא בערך 135K.

הם נותנים הנחה של כמעט 6K ומחיר הרכב על הכביש כולל אגרת רישוי הוא 129K לפני התמקחות.

ברגע שאדע מה הם מציעים מבחינת טרייד אין יהיה לי יותר פשוט לפרט על העסקה, מה המחיר הסופי ומה נכלל בתוכו.

כרגע אלו הנתונים "היבשים".

לגבי רכישת הרכב בחזרה, הנציג חזר והדגיש שהם מתחייבים לקנות במחיר מחירון ואף ציין שמקבלים מסמך מודפס וחתום על העניין.

בטוח שיש הערות מילוט כאלה או אחרות אבל על פניו זה נראה ראוי לגמרי.

פורסם
לגבי החסכרון בדלק שזה עבורך מרכיב חשוב

תנסה לבדוק כמה באמת אתה חוסר

בא נאמר אם תקנה לדוגמא את המאזדה אז אולי היא צורכת יותר דלק

אבל כמעט בוודאות הערך שלה לאחר 3-4 שנים יהיה גבוה מהפיגו בלפחות 7k.

ובנןסף אם היא תראה כמו הליאון אתה תמכור את המאזדה הרבה יותר מהר.

אי אפשר לדעת מה יהיה מחיר המאזדה או מה יהיה מחיר הפיג'ו.

בכל מקרה השוק יהיה מוצף גם במאזדות בעוד 3 שנים בגלל ציי הליסינג.

החסכון בדלק פה ממש משמעותי, הבנתי שה-308 יכולה להוציא גם 18 ק"מ לליטר בשיוט בין עירוני רגוע.

• תוכן חדש...