Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מה אתה באמת מחפש. בכל אופן, ה 308 תתן לך הרגשת איכות משופרת ממה שאתה מכיר. מכונית שמכוונת ל"מחפשי" גולף ועושה את זה בלי להתבייש.

נוחה ומבודדת היטב. קצת שונה מעדרי הליסניג - 3, אוקטביה, פוקוס.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 212
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אי אפשר לדעת מה יהיה מחיר המאזדה או מה יהיה מחיר הפיג'ו.

בכל מקרה השוק יהיה מוצף גם במאזדות בעוד 3 שנים בגלל ציי הליסינג.

החסכון בדלק פה ממש משמעותי, הבנתי שה-308 יכולה להוציא גם 18 ק"מ לליטר בשיוט בין עירוני רגוע.

אכן א״א לדעת בוודאות מה יהיה המחיר, אבל בקלות הייתי מהמר על הרבה כסף שמאזדה 3 2.0 תשמור ערך בצורה הרבה יותר טובה מה-308. זה, בצירוף לכך שגם המאזדה 3 נחשבת לדי חסכונית - מובילה למסקנה שכנראה תפסיד פחות כסף בשקלול כל העניין אם תקח את המאזדה.

אבל - בעיניי המעלות של ה-308 בהחלט שוות את זה. אין מה להשוות את המרווח ואת תחושת הפרימיום והנוחות שיש ב-308 למאזדה.

עריכה אחרונה על ידי mogo
פורסם
לא יודע מה אתה באמת מחפש. בכל אופן, ה 308 תתן לך הרגשת איכות משופרת ממה שאתה מכיר. מכונית שמכוונת ל"מחפשי" גולף ועושה את זה בלי להתבייש.

נוחה ומבודדת היטב. קצת שונה מעדרי הליסניג - 3, אוקטביה, פוקוס.

לא יודע. ישבתי בגולף, גם בחדשה וגם בזו שלפניה (בה גם נסעתי).

מה אומר לך - לא נפלתי. אין הבדל כזה משמעותי באיכות לדעתי בין הגולף ללאון החדשה. ה-308 הרבה יותר מרשימה בהיבטי האיכות והפרימיום. כשנסעתי ב-308 - נפלתי.

חוץ מזה, לגולף אולי יש איכות חומרים לא רעה, אבל היא בכלל לא קרובה לקרסולי ה-308 בכל הקשור לנוחות, אבזור, ייחודיות תא הנוסעים, בידוד הרעשים ואפילו בגזרת המנוע.

ה-308 פשוט ליגה אחת מעל הגולף בכל אלה. הגולף בעיניי - סתם מכונית משמימה שאין שום סיבה, אבל שום סיבה, ללכת עליה ולא על אוקטביה או לאון.

פורסם

אמנם מיושנת, אבל מיצובישי לאנסר ספורטבק מגיעה מפוצצת באבזור במחיר בדיחה, עם מנוע חזק וגיר רציף שיכול להיות חסכוני בנהיגה רגועה. לך לאולם התצוגה, לך תדע אולי גם יתנו לך מחירון על הלאון.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יתנו לך יריקה בפנים. בדקתי את זה על האוקטביה שלי מול האאוטלנדר הידנית. הטרייד שמה כל כך מגוכך שהלכתי להחליף תחתונים אחרי ששמעתי את ההצעה שלהם

פורסם

אני מאוד מאוד ממליץ על הלאון החדשה , אומנם אני נוסע על ה 1.8 אבל מבחינת אבזור והכל הם דיי דומות.

שמע רכב מדהים באמת , עברתי את הלאון הקודמת וגם איביזה חדשה ולפני האיביזה בתקופת הביניים הייתה לי קרוז. (כן כל שנה רכב אחר).

בכל אופן אין באמת מקום להשווא,הלאון פשוט רכב שבנוי טוב מאוד ואתה לא תאמין עד כמה שהוא מרגיש יותר טוב בכל מובן להדור היוצא.

בצלחה ותתחדש :)

2017 Type R

פורסם
יתנו לך יריקה בפנים. בדקתי את זה על האוקטביה שלי מול האאוטלנדר הידנית. הטרייד שמה כל כך מגוכך שהלכתי להחליף תחתונים אחרי ששמעתי את ההצעה שלהם

הגיוני. האאוטלנדר מלכת מכירות והמשלוח הבא רק במאי ורובו כבר הוזמן. הלאנסר יותר דומה לשפרה חסון, כל מי שמציע זוכה (:- לדעתי שווה לנסות

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
קריוס - התכוונתי על מאפייני העסקת בלון. כמה משלמים על זה יותר אקסטרא?

והאם הרכישה חזרה מחייבת רכישה נוספת מהם?

לגבי עסקת הבלון, אתה משלם אקסטרא בעצם רק על הריבית היחסית של הסכום שאתה משאיר לסוף התקופה.

משמע כמה שתשאיר פחות לסוף תקופה ככה תשלם פחות ריבית.

בכל מקרה, בעסקה שאני ביקשתי, שבה נשאר סכום די גדול בסוף התקופה, הריבית היא ממש נמוכה - בסביבות ה-4K לכל השלוש שנים.

לגבי הטרייד אין, לא שאלתי אם זה מחייב רכישה נוספת מהם אבל אני מתאר לעצמי שכן, אחרת מה הם עשו בזה.

כשיהיו לי יותר פרטים אני מבטיח לעדכן.

פורסם (נערך)

אחרי שקראתי את כל ההתלבטויות, ההשוואות בין רכבי ואג וצרפתיות, ירידות ערך למיניהם, בעיות אמינות שמבחינתי כבר לא רלוונטיות (פיג׳ו), דגמים שגם אני לא ידעתי שקיימים בכלל - (סקודה ספייסבק) שכן - נראית כמו עוד ואגית משעממת במרכב האצ׳בקי במיוחד, הגעתי להודעות בשרשור היום ושמתי לב שכותרת השרשור משקפת אולי את העמוד הראשון של השרשור, שלדעתי זה מגניב כי משברולט קרוז 1.4T הגענו לדבר על 308 ואאוטלנדר(??).. שרשור פורה..

בכל מקרה - אתמול עצרתי בחניון בנתב״ג ליד 308 ובמקרה הזוי הגיע הבעלים שלה שהיה ממש נלהב מלראות אוהד פיג׳ו בוחן לו את הרכב בזכוכית מגדלת, Anyway, ההתרשמות מאיכות החומרים, העיצוב, נוחות המושב, והפאקינג ריח שלה ממש עשו לי את זה, לצערי לא הייתי מספיק חוצפן בשביל לבקש ממנו סיבוב (כי תכלס גם קצת מיהרתי) אבל ההתרשמות שלי היא - שפיג׳ו נפטרו מכל מכלול בעייתי שהיה להם לאורך דפי ההיסטוריה, בראש ובראשונה גיר סיני שראיתי שהספיקו כבר לדון עליו פה בפורום, גם מערכת גלגלי שינים שיש בשעון של אחיין שלי בן החמש - עדיפה על הAL4 המחורבן שסבלנו ממנו עד עכשיו וכנראה שב208 עדיין לא החכימו להעיף אותו לקיבינימט...

גם מנוע חדש וגודש ביחס לא רע בכלל חייבים לציין.

חסכונית בדלק, עם כח זמין.

בקיצר, אני לא מהנדס רכב ולא רשום לי ״חורך אספלט מצוי״ מעל השם, אבל ה308 קנתה אותי עוד לפני שהספקתי להגיד ׳צרפת׳..

אגב, מספר 2 אחריה היא הספורטבק, מלאה בשטויות, מנוע וגיר מוצלחים וטובים, והיא ממש יפה לדעתי - אמנם קצת מיושנת, אבל יפה..

עריכה אחרונה על ידי Henry123321

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם
אכן מדובר בגיר יפני ולא בגיר הסיני.

אגב

לפי תמונת הסמלון שלך אתה גם נוהג בפיז'ו או שזה קרה רק בעקבות אותו אירוע מכונן עם ה-308? :)

יפני יפני!!! לא לאכול אותי בבקשה..

בקשר לסמלון - יש לי 307 XSI 2.0 מבציר 05 והיא אהובתי הנצחית, Tough Love אבל אהבה זו אהבה..

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

אחריי נסיעה לעבודה היום עם לחיצות,צריך מדי פעם קצת לעורר את המנוע, אני מבין למה כל פעם אני לא מוצא מחליפה ראויה .

הלאון הזאת גם פה וגם אופה עוד לא הצלחתי למצוא רכב עם שילב כזה בסדר גודל של מחיר של עד 180 אלף.

וכל פעם אוהב לחזור אליה בחזרה.

• תוכן חדש...