Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים השקיעו וענו לפות"ש לגבי הרכב שהעלה לדיון.

פות"ש לא טרח להגיב, ורכש את הרכב למרות האזהרות (לזכותו יאמר שהוא ממשיך להתייעץ בפורום ולא נותן לאגו לעמוד בדרכו).

אף אחד לא אומר שפות"ש עשה החלטה נכונה או לא (כמוך אני מניח שזה עניין של מחיר) אבל חשוב לחבר בין נתוני הרכב כפי שהוצגו, הדיעות שניתנו בשרשור, והתוצאה, כדי שקוראים אחרים יוכלו ללמוד מהמקרה ושכל אחד יוכל לקבל החלטה שמתאימה לו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כפי שרשם כבר מישהו: אתם לא יודעים את סכום הרכישה.

יכול להיות שגם לאחר השיפוץ הזה או התקלה המשוערת הבאה, הוא עדיין לא מגיע למחיר השוק של רכב שמור ללא תקלות.

פורסם (נערך)

היי חברים, אז כן זה אני ש״אכל אותה״.

למען האמת חיכיתי ורכשתי את הרכב דרך כונס הנכסים של הבנק במחיר טוב יותר ממה שהייתי יכול להשיג, בעיית הגיר צצה לה במפתיעה ולא נלקחה בחשבון בעת הרכישה ובמעמד התמחרות, עדיין עם התקלה הזאת ועם כל הישור קו שיש לי לעשות לרכב אני לא מגיע לנקודת הבריק איוון (לטובה).

הרי הצעת מחיר לתיקון של 65k שקיבלתי מהמוסך המרכזי (וכללה שיפוץ גיר ועוד מרעין בישין) לא הפילה אותי מהרגליים כי זה לא רכב ראשון מסגמנט כזה שהיה בבעלותי, אני לא אחד מהכבשים שמוכנים לשלם מחירי מדף למוסכי דלק מוטורס,

לכן אני יודע לומר שמחיר התיקון היום אחרי שאני מביא את כל החלפים ביבוא מחול (אני חי על הקו ארהב - ישראל) יעלה לי כ1/3 (כולל עבודה).

הפסדתי כסף בהשקעות כושלות בחיים שלי, לכן אני לא מפחד מלהפסיד כסף, לפעמים עדיף לנסות מאשר לבכות על למה לא ניסיתי.

בשורה תחתונה גם אחרי התיקון המחיר שרכשתי את הרכב משקף מחיר טוב, במיוחד שאני יודע שאוכל לנסוע על רכב שעבר טיפול גדול והוחלפו בו דברים כמו שצריך, מה שיתן לי ראש שקט.

כמו כן אני לא יודע אם מישהו מכם הציץ בלוח יד 2 לאחרונה וניסה לרכוש x6 מדגמי הדיזל, מחיר המחירון להמלצה בלבד שם, אנשים דורשים 10% מינימום מעל למחירון ולא מעניין אותם מה אתה אומר, ידוע שלרכבים הללו יש שוק טוב, אז אתקן את הרכב אהנה ממנו שנה ואמכור אותו ועדיין לא אפסיד יותר ממה שהייתי מפסיד על אחזקת רכב מנהלים דומה במשך שנה.

תודה לכולם על העזרה וההמלצות, מבטיח לעדכן איך הכל יסתיים ולצרף תמונות של הכוכב בסוף השיפוץ.

בשורות טובות.

עריכה אחרונה על ידי omer_1636

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

עומר אל תבין לא נכון, אף אחד לא שופט אותך. כמו שאמרתי, במקרה הזה הכל עניין של מחיר ושל מוכנות לסיכון.

ההערה שלי מכוונת לסייע למי שיראה את השרשור להבין את תמונת המצב שהוצגה בתחילת השרשור, הדיעות שהובעו בו והתוצאה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מסכים איתך ללא ספק, לא כל הנוצץ זהב וחשוב לי לחזור ולהדגיש לכל מי שמוכן להכנס לכל הכאב ראש של רכבים מכונס ומציאות כאלה ואחרות בגלל הריגוש והציפיה למחיר נמוך ב30-40% מהמחיר הריאלי של הרכב, שלא יבכה אם יפול על תיקון יקר יותר מהכסף שחסך ברכישה.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

פות"ש לא טרח להגיב, ורכש את הרכב למרות האזהרות (לזכותו יאמר שהוא ממשיך להתייעץ בפורום ולא נותן לאגו לעמוד בדרכו).

.

****הערות למנהלים בפרטי, לא בפומבי.**** מילא היה פוסט של מישהו אחר שהיה עוסק בנושא קרוב והיית משייך לינק לפוסט הנ"ל, אבל העלית מן האוב דיון ישן ברגע שהבנאדם בא להתייעץ בפורום לגבי תקלה שצצה, בהודעה שמשדרת כולה " תראו איך הוא אכל אותה בגלל שלא הקשיב לחברי הפורום המלומדים."

אז אני שמח לראות כמה תגובות מעלי שנוכחת לראות שאף אחד לא "אכל אותה" וגם אחרי התשלום על הנזקים הוא לא הגיע למחיר המחירון של הרכב ככה שזה די ממוטט את כל פוסט ה"אמרתי לך" שלך מכיוון שהוא צפה את העניין. קראתי את השרשור עוד כשהוא נפתח. זה לא מקרה שבא בנאדם לחברת ליסינג , מוציא רכב עם היסטורייה בעייתית ומתעלם מתמרורי האזהרה.

פורסם

"אומרים לך שאתה טועה ואתה ממשיך?"

מי קבע שאני טועה? אתה? ההודעה שלך שנויה במחלוקת , לדעתך היא כולה מטוב לב ורצון לעזור לזולת , לדעתי היא נובעת מצרות עין גרידא ואוי לפורום שמנהליו לא מסוגלים לקבל ביקורת כה לגיטימית. אם היה זה משתמש רגיל בחיים לא הייתי מקבל אזהרה.

פורסם

Mjko, למה אתה חושב שזה מצרות עין? פותח השרשור בעצמו כתב שהוא מסכים שלא כל הנוצץ זהב,

והמטרה היא להראות לאנשים ששאין להם נסיון עם רכבים כאלה, שצריך להזהר ולקחת בחשבון נפילות, בדיוק כמו שעשה עומר, והוא היה מודע לזה שיכול להיות שתידרש

השקעה לא קטנה. לא כל אחד בנוי לזה, ולא כל אחד יכול להביא חלפים מחו"ל, או להשקיע כמה עשרות אלפי שקלים,

ואף אחד לא בא להראות כמה הוא חכם או לא.

עובדה שבעל הרכב מתייעץ עם אנשי הפורום והם מצידם תורמים מהידע שלהם, עוזרים ומנסים לקצר לו הליכים.

זו בדיוק המטרה של הפורום.

פורסם
מי קבע שאני טועה? אתה?

כן אני, בתור זה שכתב את ההודעה שאתה מתייחס אליה. מהרגע שנאמר לך על ידי שאתה טועה אז את הספקולציות שלך תשמור לעצמך.

הסבר להתראה קיבלת כאן ובתוכן ההתראה.

Winston S. Churchill -

פורסם
אני חושבת שבפורום הזה אנשים מרשים לעצמם להכנס לחיים של אחרים קצת יותר מידי.

פתח שרשור, קיבל כמה חוות דעת, עכשיו מישהו כאן הוא הבנקאי האישי של פות"ש שיודע בדיוק באיזה סכום בוצעה הרכישה? אולי גם אחרי כל התיקונים והיישור קו האסטתי פות"ש ישאר עם עודף לעומת מחיר השוק של הדגם הנ"ל? מישהו נביא ויכול להגיד שאם היה משקיע עוד כמה עשרות אלפים ברכישה של אקזמפלר שמור יותר הוא היה חף מהתקלות המדוברות לעוד שנים ארוכות?

גם לי קשה לקנות אקזמפלר מוזנח, אבל לכל דבר יש את המחיר שלו ואת הקונה שיקח את הסיכון. עם כל הכבוד, איזו זכות יש לחברי פורום לשפוט החלטות או הוצאות של מישהו אחר, פורום יעוץ הוא כשמו יעוץ.

(אין לי כל קשר לפות"ש או לרכב שהוא קנה)

ואני דווקא חושב שאת המון פעמים מרשה לעצמך לבקר או לנהל כאן אנשים, לא ברור לי למה.

לא יודע למה זכותך לקבוע מי מרשה לעצמו יותר מדי או מה מטרת כל פורום.

הבחור עשה טעות. לא שופטים אותו. מטעויות לומדים וזאת מטרת השרשור.

לחזור על משפטים שחוקים שנאמרו כאן אלפי פעמים (נביאים וכו') לא עוזר ולא מקדם את המטרה.

פורסם

תגידו, רכב סופר שמור, מלוקק ומטופל אחרי 200.000 ק"מ לא יכול לדרוש שיפוץ גיר?

פשוט לא רואה שום קשר מוכח בין הדברים. עשה טעות, לא עשה טעות. אף אחד לא מבטיח שברכב מטופל שנקנה במחיר מחירון + זה לא היה קורה, הרכב עם ק"מ גבוה כמו שמקובל בדגמי דיזל וזה יכול להיות תוצאה של בלאי טבעי בלי שום קשר להזנחה שאולי עבר או לא עבר אצל הבעלים הקודמים.

יכול מאוד להיות שאין שום שגרת טיפולים לגיר מומלצת על ידי היצרן (כמו בהרבה מכוניות מודרניות) כך שאין בכלל מה לדבר על הזנחה.

פורסם
ואני דווקא חושב שאת המון פעמים מרשה לעצמך לבקר או לנהל כאן אנשים, לא ברור לי למה.

לא יודע למה זכותך לקבוע מי מרשה לעצמו יותר מדי או מה מטרת כל פורום.

נכון שאני לא תמיד מסכימה עם כל דבר ואני מביעה את דעתי (אם יש לך הגדרה יותר טובה לפורום, אתה מוזמן לשתף אותי) אבל בכל הודעה (גם באחרונה שציטטת) אני מדגישה שזאת דעתי האישית ולא כופה אותה על אף אחד, מכאן ל"לנהל כאן אנשים"? מה שתגיד.

הבחור עשה טעות. לא שופטים אותו. מטעויות לומדים וזאת מטרת השרשור.

הינה אתה קובע עובדה, שהבחור עשה טעות, דווקא מהתגובה שלו נשמע שהוא ידע לקראת מה הולך וממש לא מצטער על זה, אבל בגלל שאתה החלטת שזאת טעות זה הפך לעובדה.

לחזור על משפטים שחוקים שנאמרו כאן אלפי פעמים (נביאים וכו') לא עוזר ולא מקדם את המטרה.

אז למה לחזור שוב על המנטרה של הטעות? זאת לא טחינת מים? זה עוזר למישהו?

אני אשמח לנהל איתך דיון עינייני כשתתחיל לקבל את העובדה שיש אנשים עם דעות שונות משלך ומה שאתה כותב באמת יתייחס לכתוב בפורום. זאת לא הפעם הראשונה שאתה מוציא דברים מהקשרם ומתייחס לכותב ולא לכתוב, אבל זאת בהחלט הפעם האחרונה שאני מגיבה לפירות הדימיון שלך שאתה מעלה על כתב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

צר לי שהבנת הנקרא שלך לוקה בחסר כל כך.

שוב את זורקת כל מיני משפטים נדושים שלא קשורים לדיון ואז מאשימה אותי ברמה האישית.

אני מקבל דעות שונות, זאת את שלא ואז מתחילה לנהל אנשים ולחלק ציונים.

• תוכן חדש...