Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוחר פלאפונים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי מכשיר מבאג, סיפרתי למוכר על התופעה המוזרה שתארתי כאן והוא קצת התפלא והראה לי שמחירו של הMX4 בסין דומה לישראל ואין טעם להביא מכשיר מאליאקספרס ולזייף קבלה,הרווח יהיה שולי.

נותרתי עם תעלומה....

בכל מקרה ממשחק של כמה שעות נראה מכשיר מצויין במיוחד במחירו הזול.

פורסם

אין מחיר עובד על ה MX4 ככה שזה המחיר הרגיל

אולי הוא קנה תוספות עם הטלפון שהוא טוען שעלה לו 1900

ותתפלא כמה אנשים מנסים למכור אותו אחרי כמה ימים כי הם קנו בגלל הבאז על המכשיר

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

ותתפלא כמה אנשים מנסים למכור אותו אחרי כמה ימים כי הם קנו בגלל הבאז על המכשיר

זה מה שאני מנסה להגיד - המכשיר נראה טוב על הנייר, אבל בפועל לא להיט.

ככה היה לי עם נקסוס 5 - נראה מבטיח (נתונים טובים, עידכוני אנדרואיד הכי חדשים), בפועל נאלצתי למכור אותו בהפסד ענק, ועוד לקח זמן, כי הוא היה גרוע בהשוואה לטלפון הקודם שלי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ד) אולי באג עצמם קיבלו סטוק של מכשירים עם פגם ייצור, ומאחר ובסין אין ממש עם מי לדבר, הם מנסים להיפתר מהמכשירים הפגומים בדרכים עקיפות.

סלח לי בבקשה אבל מדובר בגיבוב שטויות מדהים.

פורסם (נערך)
עובד שמקבל הנחה של 500 שקל ?

לא נראה הגיוני.

תתפלא אבל חבר שעובד ברשת סלולארית קיבל הטבה לקנות 2 מכשירים ל״בני משפחתו״ ב1200₪ כל אחד (לא במסלול, בתשלום חד פעמי בלי חבילה כזו או אחרת) בתקופת האיפון 4

מה נראה לך שהוא לא מכר אותם?

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מאיפה לך המידע?

במקרה אני עובד בבאג

על הMX4 אין הנחה

והמכשיר באמת מעולה אבל לא כולם מסתדרים על הממשק של הFLYME על המכשיר ולכן רוצים למכור ולקנות משהו מוכר יותר (סמסונג,LG וכאלה)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

וכאן פוצחה התעלומה. תודה לכל המשתתפים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי שחלק מהמגיבים לא קראו או הבינו את הודעתי הראשונה.

הבחור שמפרסם את המודעה פרסם כבר ארבעה מכשירים למכירה בחודשים האחרונים. (לא כולם מייזו) וכולם נקנו לטענתו כמה ימים קודם לכן מבאג ויש קבלה.

כך שאי התאמה לממשק ההפעלה וחוסר שביעות רצון ממכשיר כזה או אחר אינה הסיבה למכירה.

יש כאן כנראה משהו פלילי ,לדעתי מכשירים מזויפים או רפרביש עם קבלה מזוייפת.

פורסם

אם אתה מעוניין במכשיר והמחיר קורץ לך, בנוסף לבדיקה הפיזית והתפעולית, תסכם עם החבוב שאתם ניגשים לסניף באג כלשהו (בד"כ מצויין הסניף על הקבלה, אז אפשר אפילו לסניף המקורי) ושייאמתו את הפרטים. יתחמק? ככל הנראה שיש לו משהו מאוד נחמד להסתיר.

• תוכן חדש...