Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה שרשור על בחור ששילם 17 אלף ש"ח על שני פנסים ללקסוס שלו ובסוף עדיין לא הצליח להכניס את הרכב. בשביל 10000 ש"ח שהם 4% לא הייתי מסתכן. גם לא בשביל כפול.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Kilo, נסיוני הדל מלמד שהכללים המקובלים בשוק הרכב העממי, לא תופסים כשמדובר בשוק המכוניות היקרות.

לדוגמא - אם תבקש נסיעת מבחן על רכב רגיל תקבל מקסימום חצי שעה/שעה.

ברכב יוקרה אין קושי לקבל נסיעת מבחן ליום שלם ללא מלווה וגם רכב לשישי-שבת הוא לא מילה גסה.

אותו הכלל חל גם על מחיר המחירון של הרכב, יבואן משאיר לעצמו שפיל גדול למו"מ שחלקו בא לכסות על עלויות טרייד-אין לרכב הישן "שנרכש ממך במחיר מחירון" וחלקו האחר הוא סתם הנחה שמקובל לתת בז׳אנר הזה.

לפיכך, המחיר הסופי יקבע רק אחרי מו"מ של לפחות שתי פגישות פנים מול פנים, 10% הנחה בהחלט זה מספר הגיוני.

ולבסוף, מקונה רציני שחלום חייו הוא רכב כזה הייתי מצפה להגיע אל היבואן ולפחות להתחיל לנהל איתו מו"מ - ולא להסתפק בשיחת טלפון בלתי מחייבת.

פורסם
קודם כל, ספציפית אני מתכוון לקנות מוסטנג GT 2014, פחות מתחבר לעיצוב של 2015.

לא יודע אם אתה מודע, אבל זה הרבה יותר משינוי בעיצוב הפעם. שיפרו אותה בהרבה תחומים.

פורסם
נתחיל מזה שגם אם ההפרש הוא "בסה"כ" 10,000 ש"ח, זה עדיין משמעותי, ושווה את הכביכול "כאב ראש", שבכללי... מי שקונה רכב כמו מוסטנג, אמור לצפות לקצת יותר התעסקות ברכב מאשר בעלים גאה של סובארו. (אני אחד כזה כרגע)

אתה עמוק בתוך הדיסוננס של הקנייה שאתה משתוקק לה.

תוספת של 4% ממחיר הרכב זה "משמעותי", אבל לממן מכיסך כל תקלה אפשרית, להתעסק מול היצרן לקבלת הכסף לתיקון + אפשרות של השבתה של הרכב לשבועות על כל תקלה, קטנה כגדולה - זה משהו שהוא "קצת יותר התעסקות"?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

edan, רשמת את זה:

"למען הסר ספק, אני מסכים עם הטענה הכללית שמחירי הרכבים בישראל מוגזמים, יחד עם זאת היבואנים הינם הכתובת ודין מכונית קומפקטית בסיסית אינו כדי מכונית ברבע מליון שקל."

אז איך תסביר את זה?

מי אחראי הפעם להפקעת מחיר ה-יונדאי I-10 1.2 אוטומטית?

מקרה אחר לא פחות מעצבן, ואפילו עם רכב בייבוא סדיר,מטורקיה, רכב מיני עממי, עם גזירת קופון ענק של עשרות אחוזים.

ה-I10 היא מספיק "בסיסית" בשבילך? או שזה גם רכב "יוקרתי"?

בכל אופן, גרסת ה-GT כבר עולה באיילון {בלי בושה} 420.000 שקל!{108000$,לפני אגרות} גם לפי אתר WHEEL.CO.IL. הנה הציטוט:

"מחיר פורד מוסטנג 2015 יחל ב- 280 אלף שקל לגרסת ה- 3.7 ליטר האוטומטית הבסיסית וינוע עד 420 אלף ש"ח לגרסת ה- GT הבכירה. באיילון מוטורס מצהירים שמספר דגמים כבר נמצאים בארץ ויסופקו בקרוב ללקוחות הראשונים. לכל הדגמים תוענק אחריות של שנתיים או עד 100,000 ק"מ."

מה שרציתי להגיד וקצת לחדד את הנקודה, כי בסופו של דבר, זה ממש לא יוקרתי ולא פרימיום ולא כלום. אך ורק המחיר ההזוי והלא מציאותי שנקבע לו כאן אצלנו, מכניס את הרכב הזה לקבוצה שהוא אינו שייך בכלל, לאיזור ה"רבע מיליון שקל" ומעלה, סתם סוג של תרגיל כדי להפוך אותו למשהו שהוא "אינו".רכב ספורט נחמד ויפה עם מחיר שווה לכל נפש, במקומות אחרים. רק לא אצלנו. כאן הוא יוקרתי ולמיליונרים בלבד. למה? מיסים, וגם גזירת קופון שמנה.

מה שכן, כל אחד באמת רשאי לדרוש כמה שיותר על הסחורה שלו. אם זה, אין מה לעשות. במידה והרכבים יימכרו, אז המחיר יישאר, ואם לא, אולי הוא יירד.

אני מאחל להם בהצלחה, בייבוא המקביל.

פורסם (נערך)

תגיד,

ה-i10 היא מכונית שאין לה מתחרים אחרים בסגמנט?

אתה חושב שהיא יקרה מדי ביחס למתחרות שלה?

תקנה רכב אחר!

שוב, אפשר להתלונן כמה שרוצים על היבואנים וחמדנותם אבל בשורה תחתונה אלה חברות פרטיות שמוכרות מוצר ללא פיקוח וזכותם לקבוע כמה הם רוצים לגבות על דגם כזה או אחר.

אהבתי שקבעת שאיילון רוצים 420k שקלים על המכונית שהם בתרגום ישיר 108k דולר והשמטת פרט שולי שהמחיר שהם דורשים עבור הרכב הוא בעצם חצי מאותם 108k דולר כי היתר זה מיסים.

אני באמת לא מבין את הגישה, יש חברה שמציעה לך לרכוש רכבים שאינם מיובאים באופן סדיר לארץ.

תמורת השירות שהם מציעים לך הם גובים “עמלה“ שמגולמת במחיר הרכב.

הם מציעים לך בעצם לקנות רכב ייחודי מבלי כאב הראש של הבירוקרטיה.

יקר לך?

לך תשבור את הראש ותקנה בעצמך בזול יותר.

חבר ככה דברים עובדים בסגמנטים של פרמיום ואתה תתפלא שישנם מספיק אנשים שמוכנים לשלם אקסטרא כדי שמישהו אחר ישבור עבורם את הראש.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ה-GT המאובזר ביותר עולה "שם" 10000$ יותר מה V6 או לחלופין, מזו שעולה כאן, 280000 שקל. ואצלנו כמעט 38000$ יותר.זה ההפרש בין 2 הרכבים הללו, אצלנו. אתה יכול רק בהפרש הזה לקנות עוד GT ועם הרבה עודף. או עוד מוסטנג V6 יחד עם עוד פיאסטה 1.6 חדשה. {רק מההפרש}.

זה רק כדי להראות לך עד כמה המחירים הללו הזויים.

המחירים הללו הם מחירי קנייה לצרכן ולא מחירי סוחר. את המיסים מחשבים{כנראה} לפי מחיר קנייה סוחר ולא לפי מחירים שנקבעו כאן על ידי היבואן, כולל הרווח.

בקשר לרכב פרימיום,{בפעם המיליון!}, הרכב חייב להיות באמת כזה, ולא תמחור הזוי או מופרז,אצלנו, יהפוך אותו לכזה.

מזל שה-I10 לא תומחר אצלנו ב- 200000 שקל, כי אולי גם עליו היית אומר שהוא פרימיום.

פורסם

נו אז עלית על רעיון- תייבא 2 מוסטנגים בעצמך, תמכור אחת מהם ב-20k שקל פחות ממה שאיילון מתמחרים ויצא שאת שלך רכשת בזיל הזול.

דבר נוסף, פרמיום זה מושג גיאוגרפי ידידי.

מוסטנג בארה“ב תחשב “עממית“, בהודו תחשב לפאר, בסין בכלל לא יספרו אותה ובישראל היא תחשב לרכב פרמיום בהחלט כי משווים אותה לרכבים האחרים באותו שוק יעד.

דבר אחרון, כבר ציינו פה שפורד לא מוכרת רכבים ישירות ליבואנים מקבילים כדי לא לפגוע ביבואנים הרשמיים, צעד הגיוני ומתבקש.

מכאן אתה יכול להסיק שחברה כמו איילון מוטורס רוכשת רכבים מדילרים, בדיוק אותם דילרים מהם אתה למשל תרכוש אם תחליט לייבא בעצמך.

ברור לך שהמחיר אצל הדילר זול מאוד כי כמוהו יש עוד מאות דילרים אחרים שכולם מוכרים את אותו מוצר והתחרות היא בעצם על המחיר, כלומרי הם לא עובדים על אחוזי רווח גבוהים.

עכשיו בוא תחשוב לרגע, כמה זול אתה חושב שאיילון רוכשים את הרכבים בהשוואה אלייך?

הנחת כמות?

צא מהסרט, הם לא חברת ליסינג שרוכשים צי של עשרות מכוניות וככתוב בכל מקרה לדילר עצמו אין שולי רווח כל כך גדולים לחתוך במחיר.

פורסם
edan, רשמת את זה:

"למען הסר ספק, אני מסכים עם הטענה הכללית שמחירי הרכבים בישראל מוגזמים, יחד עם זאת היבואנים הינם הכתובת ודין מכונית קומפקטית בסיסית אינו כדי מכונית ברבע מליון שקל."

אז איך תסביר את זה?

מי אחראי הפעם להפקעת מחיר ה-יונדאי I-10 1.2 אוטומטית?

מקרה אחר לא פחות מעצבן, ואפילו עם רכב בייבוא סדיר,מטורקיה, רכב מיני עממי, עם גזירת קופון ענק של עשרות אחוזים.

ה-I10 היא מספיק "בסיסית" בשבילך? או שזה גם רכב "יוקרתי"?

בכל אופן, גרסת ה-GT כבר עולה באיילון {בלי בושה} 420.000 שקל!{108000$,לפני אגרות} גם לפי אתר WHEEL.CO.IL. הנה הציטוט:

"מחיר פורד מוסטנג 2015 יחל ב- 280 אלף שקל לגרסת ה- 3.7 ליטר האוטומטית הבסיסית וינוע עד 420 אלף ש"ח לגרסת ה- GT הבכירה. באיילון מוטורס מצהירים שמספר דגמים כבר נמצאים בארץ ויסופקו בקרוב ללקוחות הראשונים. לכל הדגמים תוענק אחריות של שנתיים או עד 100,000 ק"מ."

מה שרציתי להגיד וקצת לחדד את הנקודה, כי בסופו של דבר, זה ממש לא יוקרתי ולא פרימיום ולא כלום. אך ורק המחיר ההזוי והלא מציאותי שנקבע לו כאן אצלנו, מכניס את הרכב הזה לקבוצה שהוא אינו שייך בכלל, לאיזור ה"רבע מיליון שקל" ומעלה, סתם סוג של תרגיל כדי להפוך אותו למשהו שהוא "אינו".רכב ספורט נחמד ויפה עם מחיר שווה לכל נפש, במקומות אחרים. רק לא אצלנו. כאן הוא יוקרתי ולמיליונרים בלבד. למה? מיסים, וגם גזירת קופון שמנה.

מה שכן, כל אחד באמת רשאי לדרוש כמה שיותר על הסחורה שלו. אם זה, אין מה לעשות. במידה והרכבים יימכרו, אז המחיר יישאר, ואם לא, אולי הוא יירד.

אני מאחל להם בהצלחה, בייבוא המקביל.

אתה בכוונה מתעקש לא להבין את מה שכותבים לך פה? ההמרה שלך *שגויה*. אתה זורק כאן מספרים וטיעונים שבינם לבין המציאות אין שום קשר.

אנסה להסביר לך פעם נוספת:

1) איילון ***לא מקבלים הנחה כמו דלק*** על רכבים שהם קונים, אלא צריכים לקנות דרך דילרים בעצמם, כי דלק רצו לבכות לפורד.

2) קח מחיר מוסטנג - כל מוסטנג חדשה - תכפיל ב4, תוסיף לזה 116% אחוז, לזה תוסיף עוד 18%, 5000 ש״ח אגרה ותספר לנו לכמה הגעת. אחר כך תוסיף למחיר הזה שבוע עבודה שתפסיד במהלך ההתעסקות עם הבירוקרטיה של משרד התחבורה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

KEYSER

)

"קח מחיר מוסטנג - כל מוסטנג חדשה - תכפיל ב4, תוסיף לזה 116% אחוז, לזה תוסיף עוד 18%, 5000 ש״ח אגרה"...

מחיר מוסטנג חדשה=24000$ מכפיל ב-4=96000$. מוסיף לזה 116%=207360$. ועוד 18% מע"ם?

שמת לב כמה שטויות אמרת בזמן כל כך קצר?

פורסם
ההכפלה ב4 היא ההמרה לשקל, אם אני לא טועה.

בסדר, שיהיה.

אני רק מקווה ש"KILO" יחזור לעדכן מה היה המחיר "על הכביש" של הרכב שהוא מתכוון לייבא.

פורסם

סלח לי שאני אומר זאת שוב, אני חושב שאתה לגמרי לא מבין את הקונספט מאחורי הייבוא המקביל.

הם לא מנסים לשבור את מחירי השוק, הם פשוט מנסים לאפשר לך לרכוש רכב ייחודי מבלי כאב הראש שבפרוצידורה והבירוקרטיה.

במילים אחרות- הם מוכרים לך נוחות וזה ״מוצר״ שאף פעם אינו זול.

יש לי חבר שעבד בעבר בחברה שהיתה מספקת שירות נוחות ללקוחות שמגיעים לנופש- הלקוח היה מתקשר אליהם ואומר להם אני נוחת בתאריך x ועוזב ב-y, אני רוצה שבחדר יהיו מצעים של גוצ׳י, שבארון תחכה לי חליפה במידות כאלה ואחרות ושעל המיטה תמתין לי בחורה עם שיער שחור, תחת מוצק וחזה בינוני.

חבר שלי והחברה בה עבד היו דואגים שכל זה יקרה.

אתה יכול לשער שהשירות הזה עלה ללקוח הרבה יותר ממה שזה היה עולה לו היה מתחיל לארגן את כל המפרט הזה בעצמו.

אבל הוא שילם כי הם חסכו לו את כאב הראש שבחיפושים ואירגונים, זה היה שווה את הנוחות שלו.

במחיר של מגש פיצה שאתה מזמין מהפיצרייה אתה יכול להכין 5 מגשי פיצה בבית, זה מונע ממך להזמין פיצה?

פורסם
KEYSER

)

"קח מחיר מוסטנג - כל מוסטנג חדשה - תכפיל ב4, תוסיף לזה 116% אחוז, לזה תוסיף עוד 18%, 5000 ש״ח אגרה"...

מחיר מוסטנג חדשה=24000$ מכפיל ב-4=96000$. מוסיף לזה 116%=207360$. ועוד 18% מע"ם?

שמת לב כמה שטויות אמרת בזמן כל כך קצר?

השירשור הזה כל כך מיותר ודביק, וככל הנראה בגלל שאתה לא מבין שכשמכפילים ב 4 הכוונה היא להמיר לש"ח, כך שאתה זה שמדבר שטויות.

לא מבין למה הוקדשו 8 עמודים לפורד מונדיאו קופה שמישהו החליט לקרוא לה מוסטאנג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...