Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מצאתי רכב שאני מעוניין בו , יד נהדרת , ק"מ נמוך, הכל נהדר אבל...צבע אדום בוהק ובולט.. )-:

לא שאכפת לי לגמרי מה יגידו אחרים , אבל זה איפשהו קצת נראה כמו רכב של כוסיות בלשון עדינה..

מדובר במאזדה 3 ( אם היתה פרארי או פורשה לא הייתי מדבר (-: ) אבל רכב משפחתי בצבע אדום!?

פוחד שזה גם יכול להשפיע על מכירה עתידית.

מה דעתכם?

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עניין של טעם. היתה לי 306 אדומה אש - יפהפיה. את הריו הנוכחית רציתי להזמין באדום אבל אישתי התנגדה.

אצלי דווקא שחור לא הולך.

ממה שאני זוכר האדום יושב מעולה על המאזדה 3.

בקיצור - לך על זה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

יד שניה ( סביר לרכב בן 7 ) 82,000 ק"מ , שמורה בצורה מעוררת התפעלות עד חשד !

הייתי בהלם באיזה מצב האוטו. מבפנים הכל במצב חדש ,פלסטיק, ריפודים , גג - מצב תצוגה..

עשיתי סיבוב עליה , שקטה , נעימה , שום דבר לא רועש / מקרקש , בקיצור התאהבתי ברכב.

רק הצבע ביאס אותי. זה אדום אש , בוהק. לא אדום יין כמו במאזדות החדשות.

עריכה אחרונה על ידי Vast_27

פורסם

זה בהחלט יכול לפגוע בסחירות של הרכב, אבל אם באמת מדובר בנתונים כה מדהימים - זה שווה את זה, גם אם תפסיד כמה אלפים במכירה.

פורסם

עוד לא קנית את הרכב, למה לשבור את הראש כבר מעכשיו על מה יהיה כשתרצה למכור אותו?

כמו שאתה מתפעל מנתוני הרכב ומצבו, כך יבוא הקונה הבא שיתפעל ויתעלם מהצבע.

פורסם

סך הכל מאזדה 3 רכב די נפוץ,קרוב לוודאי שאם תמתין קצת תמצא בדיוק את מה שאתה רוצה.

בכל אופן אני כרגע עם רכב שחור וקרוב לוודאי שבחיים לא אקנה יותר רכב בצבע הזה(ולא בגלל עניני כוסיות).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

DANY ,

אז זהו שלא מדויק , אני מחפש כבר חודש רכב כזה ורובן קרועות למדי. לא מצאתי יד שאהבתי, ראיתי הרבה.

עוד שאלה - יש משמעות לצבע הרכב בביטוח? צבע אדום נחשב גניב יותר או יכולים לעלות את המחיר לצבע כזה ?

פורסם

איזה קטע, בדיוק אתמול מצאתי את עצמי באותה דילמה - אקזמפלר שמור בטירוף, ממש, מהשנתון שאני רוצה ק"מ סבבה יד1 פרטית..... אבל אדום בוהק.

היות והמוכר בקושי זז מ"מ מהמחירון, החלטתי לרדת מהעניין (לפחות לבינתיים). אם המחיר היה אטרקטיבי יותר הייתי כבר 'מתפשר' על הנושא, אבל גם לשלם מחיר מלא וגם לקבל רכב בצבע פחות סחיר שאני לא לגמרי מתחבר אליו? לא מתאים לי.

מצחיק אותי שאתה על דילמה עם אותו צבע בדיוק.... איזה קטע.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אתה צריך לענות רק על שאלה אחת,אתה אוהב את הצבע?

אם תקנה לכול רכב יש קונה במיוחד אם הוא שמור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
סך הכל מאזדה 3 רכב די נפוץ,קרוב לוודאי שאם תמתין קצת תמצא בדיוק את מה שאתה רוצה.

בכל אופן אני כרגע עם רכב שחור וקרוב לוודאי שבחיים לא אקנה יותר רכב בצבע הזה(ולא בגלל עניני כוסיות).

מה הבעיה עם שחור ?

פורסם

שכל פתיחת דלת של מי שחונה לידי משאירה סימן נראה מאוד לעין.

בנוסף לזה גם מתלכלך בצורה מטורפת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא הייתי קונה משפחתית אדומה כי אני ממש לא אוהב את הצבע הזה ולגבי הפרארי והפורש אז בכלל , אם אני מוציא סכומים של דירות על רכב אז לפחות שיהי. בצבע שאני אוהב

• תוכן חדש...