Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילה סלולרית חדשה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

עוד כחודש עומד להסתיים לי חבילת הכל כלול ב49 שקלים למשך שנה , אחרי שנה המחיר קופץ ל80 שקלים ,

האם יש אפשרות להמשיך באותה החברה בחבילה משתלמת יותר ? .

כרגע ברמי לוי ומאוד מרוצה אך לא מעונין לשלם 80 שקלים .. ובכללי האם אתם ממליצים על חברה אחרת שלא נשענת על סלקום (חוסר קליטה במקום עבודתי ).

תודה

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

לפני מספר חודשים עברתי ל 012 ואני מרוצה מהמעבר. המחירים בשוק התייצבו סביב ה 40 שקלים לחודש. אין סיבה לשלם יותר.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש מפעילה וירטואלית חדשה, וואלה מובייל (הם רוכבים על רשת של פלאפון).

לדעתי כדאי לבדוק אצלם.

012 התקלקלו בזמן האחרון, ודורשים 50 ש"ח דמי מעבר בין חבילות., מצד שני האינטרנט של אורנג' (012 זה טכנית אורנג'), במידה ואין לך מכשיר דור 4 יכול להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (וגם כשיש דור 4 ואתה נמצא באיזור קליטת דור 4, הוא לפעמים לא להיט). פלאפון עדיפים בקטע הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עם 012 כבר די הרבה זמן ואני יכול להגיד שאני מרוצה (ורוב הזמן אני לא באזורי קליטת דור 4)

יש להם כמה חבילות ב30-70 ש"ח תלוי כמה נפח גלישה אתה לוקח.

V5

פורסם

לדעתי כדאי לבדוק אצלם.

012 התקלקלו בזמן האחרון, ודורשים 50 ש"ח דמי מעבר בין חבילות., מצד שני האינטרנט של אורנג' (012 זה טכנית אורנג'), במידה ואין לך מכשיר דור 4 יכול להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (וגם כשיש דור 4 ואתה נמצא באיזור קליטת דור 4, הוא לפעמים לא להיט). פלאפון עדיפים בקטע הזה.

תודה על התזכורת, בדיוק נגמרו לי המבצעים ב-2 קווים וצריך לחדש.

2 קווים ב 54 שח זה סבבה לגמרי (27 ש"ח לקו אם מדובר במנוי של 2 קווים ומעלה), למרות מחיר הקריעה של הסימים (49 ליחידה, עבור 2 סימים זה עוד 8 שקלים, בערך, לחודש). עדיין סביר.

4GB גלישה, רשת פלאפון (זו הרשת המועדפת עליי רק בכלל הכיסוי)...

ניידתי 2 קווים. רשמים בהמשך.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני הייתי אצל כולם כמעט,את האמת? כולם בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי כדאי לבדוק אצלם.

הם לא רוכבים על רשת פלאפון, הם רשת פלאפון בתחפושת.

פורסם

היה. נגמר. כעת קו נוסף עולה 18 ש"ח לחודש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מבצע זה נגמר יחד עםמבצע ה-2 ש"ח של גולן. כעת הוא 60 ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חשוב לציין שה 19.90 כולל 1GB

ה 3GB זה כבר 39.90 (בוואלה מובייל הם נותנים 4GB ו-2 קווים כאלה יעלו לך 54 שח).

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...