Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילה סלולרית חדשה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

012 התקלקלו בזמן האחרון, ודורשים 50 ש"ח דמי מעבר בין חבילות., מצד שני האינטרנט של אורנג' (012 זה טכנית אורנג'), במידה ואין לך מכשיר דור 4 יכול להיות איטי בצורה בלתי נסבלת (וגם כשיש דור 4 ואתה נמצא באיזור קליטת דור 4, הוא לפעמים לא להיט). פלאפון עדיפים בקטע הזה.

בטוח שהם העלו את מחיר המעבר?

העלות של מעבר בין תוכניות היא 10 ש"ח.

שזה עוד סביר וקצת דווקא, אבל 50 ש"ח?

פורסם (נערך)

012 התקלקלו בזמן האחרון, ודורשים 50 ש"ח דמי מעבר בין חבילות

ממש לא נכון, מעבר בין חבילות הוא בעלות של 9.90 חד פעמי. בדקתי הרגע.

Untitled-1.jpg

עריכה אחרונה על ידי E.L
פורסם

ניידתי 2 קווים. רשמים בהמשך.

איציק

קיבלתי היום את 2 ה SIM-ים בדואר והפעלתי ניידות לפני כמה דקות (הצפי הוא תוך 10 דקות לפי הדיווח שקיבלתי באתר אונליין).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לקוח של חברת ONE, העובדת ברשת פלאפון (כמו רמי לוי) ועשיתי לאחרונה חוזה חדש (בגלל מעבר לסמארטפון) באותם התנאים שהזכרת (הכל כלול ו-3 ג'יגה).

גם ב-ONE המחיר הוא לשנה הראשונה בלבד.

אני, בגלל בעיית קליטה בבית, חייב ללהיות לקוח (במישרין או בעקיפין) של פלאפון.

תוכל, לדעתי, ליצור קשר עם ONE ולעשות איתם חוזה, ואחרי שנה תחזור לרמי לוי כלקוח חדש, אלא אם אין לך בעיית קליטה כמוני.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
תודה על התזכורת, בדיוק נגמרו לי המבצעים ב-2 קווים וצריך לחדש.

2 קווים ב 54 שח זה סבבה לגמרי (27 ש"ח לקו אם מדובר במנוי של 2 קווים ומעלה), למרות מחיר הקריעה של הסימים (49 ליחידה, עבור 2 סימים זה עוד 8 שקלים, בערך, לחודש). עדיין סביר.

4GB גלישה, רשת פלאפון (זו הרשת המועדפת עליי רק בכלל הכיסוי)...

ניידתי 2 קווים. רשמים בהמשך.

איציק

איציק, קח בחשבון שוואלה מובייל מספקים דור 3.5 בלבד ללא אפשרות לדור 4 גם אם המכשיר שלך תומך.

אני הייתי בהוט מובייל עד לא מזמן עם 29 ש"ח לחודש והרחבה חינם ל5 ג'יגה גלישה. אבל החבילה לא הייתה שווה את זה כי האינטרנט שלהם נהיה פח זבל מאז שהם עברו לאורנג'.

הסתייגות: בשבועות האחרונים לדעתי הם עברו לעבוד עם דור 4, אז אני לא יודע איך הם היום.

עברתי לפלאפון בגלל קליטה במקום העבודה שלי, ואני ממש מרוצה. (העברתי עוד מספר קווים במשפחה)

49 שקל לחודש, 5 ג'יגה גלישה + 2 ג'יגה נוספים בחינם לחצי שנה (או שנה, לא זוכר מה סיכמתי איתם בסוף).

סימים חינם כולל משלוח הסימים ל3 כתובות שונות עם שליח עד הבית.

וגם שירות המיוזיקס, סופר TV וGPS שלהם (השניים האחרונים חסרי ערך עבורי, הראשון מעולה).

כל שבועיים אני מקבל טלפון מאחת מחברות הסלולר, אז הם בעצמם מזכירים לי לעשות סקר שוק קבוע.

עברתי בערך 10 פעמים בשנתיים האחרונות, כל כמה חודשים מחליף.

על העיקרון לא שילמתי אף פעם על הסימים (תמיד יש דרך).

בברכה!

יונתן.

פורסם

אין לי בעיה עם זה, אני לא צרכן DATA כבד בסלולר. דור 3.5 בהחלט טוב לי.

הניידות, אגב, עברה בצורה חלקה. מהרגע שהפעלתי את הסימים, קיבלתי הודעה של 10 דקות (עם שעה מדוייקת מתי יעברו הקווים) ואכן שניהם עברו בצורה חלקה לחלוטין.

הכיסוי נותר מצויין וגם ה DATA. עד כה אין תלונות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...