Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הדאסטר החדש עם מערכת LG. ניראה לי שזו מערכת שבאה עם הרכב, לא התקנה מקומית. יש לי אייפון 4S . מנסה לחבר בלוטוס. המערכת ברכב מראה שהיא זיהתה את הטלפון. על הטלפון כתוב מחובר. ובכל זאת אין תקשורת בין הכלים. למישהוא יש רעיון?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

המערכת נקראת MediaNav (למקרה ואתה רוצה לבצע חיפוש ברשת) והיא נבנתה בשיתוף בין LG ורנו.

האם לא קיבלת חוברת הפעלה ספציפית למכשיר שאולי מתווה דרך חיבור מסויימת?

פורסם

המערכת אכן נקראת MEDIANAV, לא קיבלתי חוברת, אבל הייתכן שזה בגלל שיש לי בנוסף רנו מגן שכם שם נקראת המערכת אותו הדבר, האם זה אומר שלא אוכל להשתמש באןתו המכשיר לשני רכבים שונים?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

שאלה טובה.

הייתי רוצה להאמין שלמרות השם הזהה של המערכת, ישנו קוד מזהה שמבדיל ביניהם בעת החיבור.

אבל אפשר לבדוק את זה אם תאפס את זיכרון חיבורי ה-BT של הטלפון והמערכת.

אולי יש אפשרות לשנות גם את קוד הגישה/שם החיבור, ואולי זה יספיק כדי לעשות את ההבדל.

אפשרות נוספת היא אולי חוסר תאימות בין גרסת ה-iOS לגרסת החומרה במכשיר החדש.

קיימות חוברות הפעלה ברשת, כמו זו: http://www.renaulteurodrive.co.nz/resources/handbooks/Clio4_MediaNav.pdf

אבל אני מניח שזה לא זהה אחד לאחד למערכת ברשותך.

מצטער, אבל אין לי רעיונות חכמים נוספים בינתיים.

• תוכן חדש...