Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך האוטו

Moshe_P
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין הרבה מה לומר, לקחתי סיבוב שאני לא מכיר בחושך, היה כורכר על הכביש, האוטו איבד אחיזה, ניסיתי לתקן, האוטו לא הגיב, סיימנו על הגג. (אם מישהו מכיר, זה הכביש בין אלייקים למשמר העמק, אני גר באיזור).

הדבר הראשון שאני עושה אחרי שאני קונה עוד רכב זה קורס נהיגה מתקדמת. גם עכשיו היו תכנונים לעשות קורס כזה, אבל כל הזמן דחיתי, ותראו איפה סיימתי...

אני כרגע הבן אדם הכי מבואס בעולם, למרות שממש לא קרה לי כלום, האוטו כנראה הלך טוטל לוס...

וחבר'ה, תחגרו חגורת בטיחות, אותי זה הציל...

מגאן 265

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמחתי לשמוע שלא קרה לך כלום

אכן - חגורת בטיחות מצילה חיים (אם כי אני נגד הרעיון של אכיפת השימוש בה - מי שדביל מספיק בשביל לא להשתמש בה - אולי באמת כדאי שידולל ממאגר הגנים)

פורסם

משתתף בצערך [על כזה אוטו, איך אפשר שלא]

הכי חשוב שלא קרה לך כלום. תמשיך הלאה, זה לא סוף העולם.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

שמח שאתה בסדר. חבל על האוטו באמת, אין הרבה כאלו בארץ :cry:

אתה זוכר בדיוק מה קרה? אתה יכול לשחזר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

משה, משתתף בצערך!

העיקר שיצאת ללא פגיעות רציניות, וזה מה שחשוב.

קורס נהיגה מתקדמת יכל בסבירות מסויימת להקנות לך מיומנות לצאת ממצב זה (אולי כן ואולי לא, לעולם לא תדע). בכל אופן, אני חושב שהכמה מאות שקלים הלא זולים האלו שווים את הספק! לא כל התאונות נגמרות רק באובדן רכוש בלבד, ועל כך עליך להגיד תודה שבמקרה זה אף אחד לא נפגע.

גם אני, כמוך, השכלתי לצאת לקורס רק אחרי תאונה שהייתה לי. התאונה אמנם הייתה קטנה למדי, אבל מיידית היא הדליקה לי נורה שאמרה לי "אולי במצב שהייתי קצת יותר מיומן הייתי נמנע מהתאונה הזו".

אז עברתי קורס נהיגה מתקדמת ואני בדרך לקורס השני - עלות 2 הקורסים בייחד היא בערך כמו עלות ההשתתפות העצמית שלי בתאונה.

הסתכל על הצד החיובי - תאונה זו והקורס שתעבור בעקבותה אולי ימנעו ממך תאונות חמורות יותר חלילה וחס בעתיד.

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

הקורס יכול לעזור במידה מה אבל במקרה שציינת תלוי מאוד במהירות שהיית ואם זה היה יחסית מהר ספק בכלל אם זה היה מציל את הרכב.

למרות זאת אני לא שולל את הקורס נהיגה שהרי אני בעצמי עברתי שני קורסים כאלו וזה הועיל מאוד.

פורסם

אין ספק שבאתי לסיבו מהר מידי, אני מאמין שהייתי מסיים את הסיבוב בקלות אם לא היה כורכר על הכביש, פשוט לא היתה לאוטו אחיזה בכלל. כל תיקון לא עזר...

דרך אגב, מישהו פה יודע אם אני יכול לקנות את הרכב מהביטוח, וכמה הוא אמרו לעלות לי?

מגאן 265

פורסם

טוב לשמוע שיצאת בריא ושלם.

קניית הרכב מחברת הביטוח - במחיר של 10% ממחיר המחירון שלו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אז נראה לי אני אקנה...

חוץ מהגג כל הרכב במצב מעולה...

אם אתה יכול לקנות אותו בזול, יכול להיות שזה ישתלם לך. אני בטוח שתוכל למכור כל מיני חלקים של האוטו.

נכנסת מהר מדי לסיבוב, היה חול והאוטו פשוט המשיך ישר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמח שיצאת שלם וללא פגע, משה. :-D

חבל על עוד אוטו מצויין שנפל לידיים הלא-נכונות.

הפנינות מתמעטות מיום ליום.

דניאל

MCS 2008

פורסם

אתם מוזמנים לקרוא כתבה קצרה ב-THEMARKER מהדורת הרכב על מחירי הביטוח לכלי רכב ספורטיביים.

בקיצור, חברות הביטוח החלו בסימון כלי הרכב "הבעיתיים" מבחינתם שאת חלקם הם מסרבות לבטח או מוכנות לבטח תמורת פרמיה סטטוספרית.

"הבעייתיות" בקטגוריית הספורטיביות נובעת בעיקר ממעורבות חריגה מאד של קבוצה זו בתאונות דרכים.

אני שמח לשמוע שמוישה יצא שלם ורק הרכב סיים את דרכו.

לדעתי זו דוגמא קלאסית לנהג שמכניס את עצמו לסיטואציות שאין לו מושג ירוק איך לצאת מהן.

כתבתי כבר אין ספור פעמים, השביחו את יכולות הנהיגה שלכם לפני שאתם משביחים את ביצועי הרכב, לימדו את ריכבכם לאט לאט, ריכשו רכב שתואם את יכולותיכם וניסיונכם.

במקרה הטוב זה נגמר כך, מוישה יוצא שלם, הכורכר אשם, לאוטו לא היתה אחיזה (לנהג כן) כולם מבלשטים בתרד הסתמי הזה ופרמית הביטוח של כולנו קופצת מדרגה.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...