Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשתי התמונות הראשונות נראית מעולה, לעיצוב האחורי לא התחברתי..אני מקוה שהמילה קונספט במקום ואז הכל יכול להשתנות.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה נסגר עם הונדה? כבר שנה ומשהו הם מבלבלים במוח עם הסיוויק טייפ R הזה. כבר באמצע 2013 התחילו לספר על הדגם הזה ורק עכשיו נזכרים להציג אותו, כשהם כבר אמורים להציג את הדור הבא של הסיוויק המזדקנת והמאוד לא אטרקטיבית שלהם? אהה, סליחה, טעות, הם לא מציגים את הרכב אלא עוד קונספט לקראת ייצור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עם כנף בלי כנף, עמוסה יותר עמוסה פחות. מעניין לראות איך הדבר הזה נוסע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אף פעם לא התחברתי לעיצובים היפניים האלו,נראית ממש כמו חללית ולא רכב ספורט ! :-(

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

בתור חובב הונדה, הרכב נראה פשוט מדהים! מכל צדדיו! אם כל המוזרויות וההגזמות שלו מת לראות אחת כזאת נוסעת בכביש.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה דומה יותר לעכבר גיימינג מאשר למכונית, מצטער.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פבל הכתב בידיעה המקורית. שכך את הלאון קופרה, והוא שכח שהמגן מוציאה עכשיו 275 כס .הקיצר הונדה היו צריכים להוציא אותה לפני שנה.

פורסם

עיצוב מגעיל ברמות לדעתי , ככה אמורה להיראות הוט הטצ' ? , ככה אמור להיראות רכב ספורטיבי ? , נו באמת !

בהונדה מזמן כבר צריכים להתעורר , פעם אהבתי הונדה , אבל מזה כבר כמה שנים אני אפילו לא מסתכל לכיוון שלה , עד שלא יהיה עיצוב נורמלי לרכבים שלהם .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

אני קורא את השרשור ולא מבין על מה אתם כ״כ מתפלפלים.

נראית בדיוק כמו הסיוויק האצ׳בק הרגילה - רק עם ספוילר ענק מאחור והקישוטים הרגילים של רכבים קיצוניים (חצאיות ודיפיוזרים למיניהם).

פורסם

גם לדעתי היא לא כל-כך נאה (מאחור בעיקר, מהצד ומקדימה היא נחמדה מאוד לדעתי), אבל אי אפשר להגיד שהעצוב לא מעורר עניין...

האמת שאני לא מבין מה אתם רוצים. רכב לא חייב להיות עם עיצוב אלגנטי או מאופק, במיוחד כאשר מדובר ברכב ספורט. העיצובים האגרסיביים האלה, גם אם הם לא מתאימים לטעם של כולם - די מעוררים. ובכלל לדעתי זה נחמד לראות קצת "אין יור פייס" בעידן שרוב המתחרות בקטגוריה הזאת מכוונות קצת לעיצוב המשעמם יחסית של הגולף GTI. הגולף נראית בסדר לעין של כולם, ההונדה הזאת מעוצבת בצורה מעוררת מחלוקת, אני חושב שזה אפילו מוסיף קצת אופי.

פורסם

התמונות שפורסמו הן של הקונספט - וכל עוד לא פורסמו התמונות של גרסת היצור זה עדיין קונספט, קרוב ככל שיהיה לגרסת היצור.

ההבדלים בחצאיות, בספוילר האחורי ובחישוקים עשויים להיות מהותיים יותר לתוצאה ממה שנדמה.

נותר גם לקוות שתנוחת הנהיגה כעת נמוכה יותר ואז ההגה לא יהיה נמוך מדי ביחס למושב, כפי שזה בולט בסיוויק הרגילות.

מה שבטוח, המכונית הזו לא תהיה כוס התה של חובבי הוט האץ' רבים - ולו בשל התדמית והעיצוב המוחצן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...