Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פוקוס האצ'בק שנת 2000 אוטומט.

בעת התנעה, בעיקר, ובכלל יש רעש מנוע מוגבר והאוטו רועד. הבעלים הקודמים אמר לי שצריך להחליף רפידת גומי במנוע שתמנע את זה.

האם יש למישהו רעיון או ידע במה מדובר?

לתשובתכם המהירה אודה

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

על סמך מה שאתה מתאר ועל מה שאמר לך הבעלים הקודמים, יש להחליף תושבת מנוע.

המנוע מחובר לשלדת הרכב על ידי "תושבות" שהם בעצם חלקים (צורתם משתנה מרכב לרכב) חלק מהתושבת עשוי גומי קשיח ואמור לספוג את רעידות המנוע, עם השנים הגומי הזה מתקשה מתייבש ונסדק או במילה אחת מתבלה ויש צורך להחליף אותם.

בהנעה הראשונית אתה מרגיש את את התנודות בצורה חזקה יותר מהסיבה הפשוטה שהמנוע דומם ומתחיל לעבוד בהנעה, במהלך הנסיעה מרגישים את זה פחות כי המנוע רועד "בצורה שווה" לכאורה.

פורסם (נערך)

תודה לך על תשובתך המהירה. ידוע לך מה העלות?

האם יכול להיגרם נזק למנוע אם אמשיך לנסוע עד שאגיע למוסך?

עריכה אחרונה על ידי domo2

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

עלול להיגרם נזק למנוע כמובן מהסיבה הפשוטה שמנוע לא מחוזק מספיק לשלדה והוא רועד יתר על המידה, לא יכול להגיד לך שזה יקרה עכשיו או מחר ולא יכול להגיד שזה יקרה גם בעוד שנה זה סיכון וצריך לסדר את זה.

עד המוסך אפשר להגיע לא אמורה להיות בעיה רצינית מדי, קח בחשבון שככל שהטורים עולים המנוע רועד יותר, סע לעט ובזהירות.

מבחינת עלות לא אמור לעלות יותר מדי זה בסה'כ להחליף חלק שלא דורש עבודה מסובכת מדי, עלות מדוייקת איני יודע להגיד לך מחיר התושבת משתנה מרכב לרכב.

פורסם

גם לי פוקוס 5 דלתות שנת 2000, לפני 7 שנים גם לי היו רעידות מהמנוע ורעש נלווה, יש מחלה של תושבת מנוע עליונה, אני קניתי חליפית איכותית ב180 וזה פתר את הבעיה, חשוב לא לקנות חליפי זול כי התושבת העליונה היא לא רק גומי, יש שם חומר סיכהלפי הבנתי

• תוכן חדש...