Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר המליצו לי על

Annihilation, פיספסתי את העובדה שהוא זמין בנטפליקס.אצפה בערב. תודה!

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסרט מופץ באמצעות נטפליקס בעולם למעט ארה"ב, קנדה וסין.

פרמאונט מכרו את הזכויות לנטפליקס לאחר שארצות רבות, ביניהן UK וישראל, קבעו כי הסרט too cerebral ולא מתאים להפצה באולמות. אני מבין את ההחלטה, וצופה כי בעתיד סרטי מד"ב באולמות יהיו בלאק פנתר 7, וונדר וומן 13 וכדומה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

Annihilation

סרט טוב ומותח מאד, נושא מעניין ומפחיד

ראיתי אותו בנשימה אחת,

משהו לא התחבר לי עם הסוף שלו.

נו שוויין.

פורסם

יש שם סצינה מסויימת( מי שראה יבין, לא רוצה לספיילר), שזה אימה קריפית במיטבה.

הסרט אמנם לא מתרומם לגבהים גבוהים במיוחד, אבל הסצינה הזאת - כפיים לבמאי

פורסם

מספר סרטים שראיתי לאחרונה:

אדי הנשר (Eddie the Eagle) - ביוגרפיית ספורט/דרמה על בחור מעט מגושם ולא ממש ספורטיבי שחולם להיות ספורטאי אולימפי. אני בדרך כלל לא חובב של סרטים כאלו, אבל את הסרט הזה ספציפית מאוד אהבתי - עלילה מעניינת ו"נוגעת", שחקנים טובים, הומור במינון הנכון ויו ג'קמן בתפקיד הגבר גבר האלכוהוליסט (מפתיע). מומלץ.

משאלת מוות (Death Wish) - דרמה/מתח על מנתח (ברוס וויליס) שמשפחתו נופלת קורבן לאלימות של כנופיית פורצים, ובתגובה הוא מחליט לקחת את החוק לידיים. הסרט מעניין, בעל קצב טוב וכמות "קיטש" ברמה סבירה במהלך רוב הסרט.

מאחורי המספרים (Hidden Figures) - סרט ביוגרפי/דרמה על 3 נשים אפרו-אמריקאיות פורצות דרך, העובדות בנאס"א (בשנות ה-60), ונלחמות על המעמד והקידום שלהן. כמו במקרה של "אדי הנשר", גם כאן הסרט עשוי היטב, עם עלילה טובה, ומתאים גם למי שלא בהכרח חובב את הז'אנר.

פורסם

כל מי שלא הבין את הסוף של אניהליישן, שיצפה שוב. אם לא הבין שוב, שיפנה אלי בפרטי.

תעזרו לי, מה עם תיוגי ה- #homerton?

הסרט אמנם לא מתרומם לגבהים גבוהים במיוחד

יש בבלאק פנתר סצינה של קרב על קרנף משוריין, יעיף לך את הסכך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

פשוט סוף הסרט איכזב אותי חיכיתי לסיום אחר.

בכל זאת לא רע.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

הסוף (אם אתה מתכוון לשניות האחרונות) לא קשה להבנה. מה שבא לפניו יותר מאתגר.

אני צריך לישון על זה קצת כדי לגבש דעה על הסרט. רק שזה יהיה קצת קשה אחרי הסצינה הקריפית המוזכרת לעיל. לא ראיתי את זה בא.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

Ready Player One

סופר מומלץ לחובבי סרטים ומשחקים וידאו. יש אינספור רפרנסים לדברים מהעבר ואני מאמין שאני צריך לראות את הסרט עוד כמה פעמים בשביל לזהות את רובם. גם חברה שלי מאוד נהנתה ובדר"כ היא לא בקטע. כדאי לראות ב-Imax תלת מימד

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

Annihilation

סרט טוב ומותח מאד, נושא מעניין ומפחיד

ראיתי אותו בנשימה אחת,

משהו לא התחבר לי עם הסוף שלו.

נו שוויין.

ראיתי את הסרט, ואני חייב לציין שזה סרט ארוך, משעמם, מעצבן ומונוטוני.

לא התחברתי בכלל. אחד המשעממים ever

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

אז למה לצטט אותי? כבר כמעט שכחתי מהסרט הזה לגמרי:-D

סרטים שראיתי לפני 30 שנה עדיין חקוקים לי מאידך.

הרעיון של הסרט היה מעניין.

פורסם

What Happened to Monday

סרט על עולם דיסטורפי מעניין ועשוי היטב שלדעתי יוצא קצת מהשבלונה של הז'אנר ועשוי קצת שונה ולא מפחד להראות סצינות פחות נעימות כמו מוות ישיר של הגיבורים הראשיים, משהו שבנוסחה ההוליוודית הרגילה בד"כ נמנעים ממנו, כדי לא לאתגר יותר מידי את הצופים. אולי זה בגלל שזאת הפקה אירופאית.

מומלץ בחום.

פורסם
אז למה לצטט אותי? כבר כמעט שכחתי מהסרט הזה לגמרי:-D

סרטים שראיתי לפני 30 שנה עדיין חקוקים לי מאידך.

הרעיון של הסרט היה מעניין.

כי המצלת על הסרט הזה ושרפת לי שעתיים מהחיים [emoji23]

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם (נערך)
Ready Player One

סופר מומלץ לחובבי סרטים ומשחקים וידאו. יש אינספור רפרנסים לדברים מהעבר ואני מאמין שאני צריך לראות את הסרט עוד כמה פעמים בשביל לזהות את רובם. גם חברה שלי מאוד נהנתה ובדר"כ היא לא בקטע. כדאי לראות ב-Imax תלת מימד

אחת האכזבות הקשות שהיו לי.

למעט מאות רפרנסים לעולם הגיימינג ורפרורים לתרבות האייטיז, הסרט מאכזב. בעיקר כגיימר חובב, הרבה מהסצנות לקו בחסר כשמדברים על מה זה להיות גיימר והתרבות שסובבת את זה.

מעבר לזה, הסצינה של המתח הראשון היתה הדוגמה הכי גרועה ל"hack", אחת הסצנות הטובות שם (המפתח השני) התפרקו ברגע שהכניסו לה הומור מיותר, שלא נדבר על השלישית שהיתה nerdgasm אסתטי, אבל רק זה.

בגדול, הסרט היה eye candy, אבל רק זה.

היו צריכים לעשות אותו כטרילוגיה. היה מאפשר הכנסה של הרבה יותר עומק על קו הסביבה של מה שקורה בתוך כזה עולם. שלא נדבר על המחסור במה שקורה מחוץ לעולם.

בגדול,

נסיון גרוע להעביר אלמנטים מאוד דומיננטיים מאנימציה יפנית (isekia, shonen), ארגז של פרנצ'ייזים ועלילה דלילה שמרגיזה אפילו אותי. ואני נהנה מהסרטים הכי מטופשים ודלים.

עריכה אחרונה על ידי urban.racer

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...