Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספיידרמן.

מתחיל להשמע קצת כמו תקליט שרוט ואולי הציפיות שלי מושברי קופות קייצים הם קצת מוגזמות, אבל התאכזבתי.

אני אתחיל בנקודת האור:

מייקל קיטון. קיבל תפקיד מוגבל, ובאמת הוציא ממנו את המיטב. שחקן מצויין שלפחות בסרט הזה גימד את כולם.

ועכשיו הנקודות הפחות טובות:

בחירת שחקנים בעייתית.

הסרט מתרחש בתיכון, גיל 15-16. חלק מהשחקנים בני 21. חלק ניראים בייבי פייס ככה שזה עוד איכשהו בסדר, אבל השחקנית הדומיננטית שם היא בת 27(!) וחלק מהמזמן זה הופך את הדינמיקה ללא אמינה במקרה הטוב, ולמביכה במקרה הרע.

אפקטים:

ראיתי את הסרט בקולנוע, לא באיכות TS. וחלק מהסצינות בלילה ניראו כמו עירבוביה אחת גדולה וחשוכה של אפקטים שפשוט לא מבינים כלום מה הולך שם.

ובאופן כללי מלבד הנקודות הנ"ל, הסרט מצליח להיות משעשע אבל נישאר מאוד בינוני. אולי העובדה שהוא מספר על בני 15-16 מקשה עליי להתחבר אולי קצת יותר לדמויות, אבל עדיין ניראה לי שהוא בינוני מדי. ביחס לסטנדרט של מארוול בשנים האחרונות, הם יכלו לעשות הרבה יותר.

• תגובות 1.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

יש סרטי קומדיה חדשים טובים?

אנשים עדיין רואים דברים שהם לא סיקוול/פריקוול/ריבוט של עוד סרט קומיקס, כן?

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

The Belko expremient

בסוג של ניסוי חברתי מעוות , 80 אמריקאים ננעלים בבניין וקול מסתורי קורא להם להרוג אחד את השני כדי לשרוד.

הסרט מצליח להכניס למתח רוב הזמן, למעט כמה קטעים לא משכנעים או שחקנים בינוניים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

Shot Caller

ג'ייקוב,אסיר המשוייך לכנופייה נכפה עם שחרורו מהכלא ע"י מנהיגיה להיות המוציא לפועל של עסקה בשיתוף עם כנופייה אחרת.

משחק מעולה של Nikolaj Coster-Waldau (גיימי לניסטר ממשחקי הכס)

דרמת פשע עם עלילה מענינת ולא שגרתית של הגיבור הראשי.

7.4 בדירוג imdb

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

Dogville - אחד מהסרטים הטובים שראיתי, עוסק בטבע האדם דרך עיניה על צעירה שבורחת מהמאפיה אל עיירה מבודדת.

לחלוטין לא לכל אחד, לחובבי המינימליזם המינימלי (הסרט למשל נטול תפאורה) שלא נרתעים מסרט באורך 3 שעות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תודה על ההמלצה על shot caller, צפיתי ונהנתי.

עוד 3 סרטים שראיתי בחג, מהטוב לגרוע:

The blackcoat's daughter - ילדה בפנימיה לבנות מגלה בחלום שההורים שלה נהרגו בתאונת דרכים בדרך לבית הספר כדי לקחת אותה הביתה לחופשה, נכנס בה דיבוק והיא רוצחת את מי שנשאר שם בחופשה. מצולם יפה, המשחק אמין וכראוי לסרט אימה טוב אין הקפצות מפגרות ואפקטים של מפלצות אלא הפחד נבנה עם האוירה והעלילה.

IT - יצור דמוי ליצן שחי בביוב של העיר יוצא כל 27 שנים לאכול ילדים. חבורת ילדים חנונים בשנות ה80 שאח של אחד מהם נאכל ע"י הליצן מחליטים למצוא את המפלצת ולהרוג אותה. סרט סבבה, צפוי אבל עדיין מעניין ומהנה, למרות שלא נאמן ב100% לספר שהוא מבוסס עליו.

The bad batch - במקום כלא, ארה"ב זורקים את כל העבריינים לאזור סגור במדבר שאין בו חוקים וכל אחד מסתדר לבד. פרחה אחת שנזרקת לשם נלכדת ע"י קניבלים שחותכים לה את היד והרגל אבל מצליחה לברוח ולהגיע להתיישבות של מסוממים שוחרי שלום. אחד הסרטים הגרועים שראיתי מזה הרבה זמן. לא אמין בשיט, חסר תכלית ומשחק גרוע של כל השחקנים כולל קיאנו ריבס שמגלם סוג של יו-הפנר פוסט אפוקליפטי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ת'ור - ראגנרוק. מישהו ראה?

כי טרם הצפייה, הביקורות די מהללות. גם ע"י מבקרי קולנוע ובין אם סתם אנשים בתגובות פה ושם. אפילו חלק הגדירו אותו כסרט מרוול הכי מצחיק.

בעיניי זה היה אחד מסרטי מארוול הגרועים שאי פעם ראיתי. הבדיחות- פשוט לא מצחיקות. ולא במקום. חשבתי בהתחלה שאולי רק אני וחברה שלי שני צנונים שצריכים הומור אליטיסטי, אבל במהלך הסרט שמתי לב שב-90 אחוז מהבדיחות, אף אחד בקהל גם לא צוחק.

מלבד זה העלילה פשוט לא טובה. וחלק מהאפקטים מביכים(חלק גם ממש מעולים).

לא זוכר הרבה זמן סרט שרציתי ללכת באמצע. זה לצערי כן היה.

העניין, ואני חוזר להתחלה, שהביקורות ממש מהללות. ואני באמת לא מבין על מה. האם ראיתם אותו? מה דעתם עליו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סרט משעשע שלא לוקח את עצמו ברצינות לעומת הסרטים הקודמים של ת'ור. אני נהנתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מלחמת הכוכבים: הג'דיי האחרון (ראיין ג'ונסון)

גילוי נאות: אני לא מעריץ גדול של מלחמת הכוכבים. רוב הסרטים בסדרה פשוט לא "רציניים" מספיק בשבילי. אפשר לעשות סרטי ז'אנר רציניים באופן תהומי: ראו את העבודה של כריס נולן עם בטמן או של סר פיטר ג'קסון עם הסרטים המבוססים על ספרי טולקין ועם קינג קונג. אבל בגלל שמלחמת הכוכבים החלה כסדרה של סרטי ילדים, היא לא מבלה מספיק זמן במגרש הזה.

היות וראיין ג'ונסון (לופר, Brick) הוא התסריטאי והבמאי של הסרט הזה, והודות למאמציה של דיסני לשווק את הסרט כפרק ה"רציני" של הטרילוגיה, היתה לי תקווה גדולה לסרט הזה. כשראיתי אותו, הופתעתי: כן, הוא רציני, אבל הוא לאו דווקא קודר. יש בו הרבה מאוד הומור.

הומור זה אחלה בסרט, גם בסרט קודר מאוד (תחשבו על ההומור ב"לב אמיץ") אבל הוא תמיד חייב להיות אגבי וטבעי, וזה לדעתי הפגם הראשון בסרט הזה: הבדיחות בו מצחיקות, אך כבר בסצנה הראשונה הסרט עוצר את המתח ומשקיע הרבה זמן בקטע מבדח שלא מרגיש במקום בתוך מה שאמור להיות פתיח אקשן א-לה ג'יימס בונד.

הקטע המודגש לעיל הוא הבעיה השניה של הסרט הזה: הוא ארוך מדי במערכה הראשונה וחשוב מכך - במחצית הראשונה של המערכה השניה. אחרי הפתיח, אין בו סצנות אקשן משמעותיות חוץ מאחת בנקודת המחצית ואחת במערכה השלישית, ולאורך רוב הסרט הוא מסופר באופן לא-ליניארי עם ארבע קווי עלילה שלפחות אחד מהם לא עובד בשום צורה.

האופן שבו הסרט ערוך מעניין לעתים: יש לפחות קטע אחד שערוך בצורה שעושה שימוש יפה באפקט קולשוב, אבל באופן כללי הוא לא יודע כיצד להקדיש את מידת הזמן הנכונה לכל אחד מקווי העלילה הללו ולכן במקום שהאחד ירים את האחרים, הוא גורר אותם מטה, וחבל.

בסוף, האפקטים טובים, הדמויות הראשיות מעניינות, דינמיות ומשוחקות היטב, הצליל נפלא (וסופסוף המוזיקה של ג'ון וילימאס משולבת בווליום הראוי!) - הסרט בסך הכל טוב למדי, אבל לא כזה נפלא כפי שחלק מן המבקרים - אשר משוחדים על ידי חיבה לסדרה - יגרמו לכם להאמין.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מלחמת הכוכבים: הג'דיי האחרון (ראיין ג'ונסון)

גילוי נאות: אני לא מעריץ גדול של מלחמת הכוכבים. רוב הסרטים בסדרה פשוט לא "רציניים" מספיק בשבילי. אפשר לעשות סרטי ז'אנר רציניים באופן תהומי: ראו את העבודה של כריס נולן עם בטמן או של סר פיטר ג'קסון עם הסרטים המבוססים על ספרי טולקין. אבל בגלל שמלחמת הכוכבים החלה כסדרה של סרטי ילדים, היא לא מבלה מספיק זמן במגרש הזה.

היות וראיין ג'ונסון (לופר, Brick) הוא התסריטאי והבמאי של הסרט הזה, והודות למאמציה של דיסני לשווק את הסרט כפרק ה"רציני" של הטרילוגיה, היתה לי תקווה גדולה לסרט הזה. כשראיתי אותו, הופתעתי: כן, הוא רציני, אבל הוא לאו דווקא קודר. יש בו הרבה מאוד הומור.

הומור זה אחלה בסרט, גם בסרט קודר מאוד (תחשבו על ההומור ב"לב אמיץ") אבל הוא תמיד חייב להיות אגבי וטבעי, וזה לדעתי הפגם הראשון בסרט הזה: הבדיחות בו מצחיקות, אך כבר בסצנה הראשונה הסרט עוצר את המתח ומשקיע הרבה זמן בקטע מבדח שלא מרגיש במקום בתוך מה שאמור להיות פתיח אקשן א-לה ג'יימס בונד.

הקטע המודגש לעיל הוא הבעיה השניה של הסרט הזה: הוא ארוך מדי במערכה הראשונה וחשוב מכך - במחצית הראשונה של המערכה השניה. אחרי הפתיח, אין בו סצנות אקשן משמעותיות חוץ מאחת בנקודת המחצית ואחת במערכה השלישית, ולאורך רוב הסרט הוא מסופר באופן לא-ליניארי עם ארבע קווי עלילה שלפחות אחד מהם לא עובד בשום צורה.

האופן שבו הסרט ערוך מעניין לעתים: יש לפחות קטע אחד שערוך בצורה שעושה שימוש יפה באפקט קולשוב, אבל באופן כללי הוא לא יודע כיצד להקדיש את מידת הזמן הנכונה לכל אחד מקווי העלילה הללו ולכן במקום שהאחד ירים את האחרים, הוא גורר אותם מטה, וחבל.

בסוף, האפקטים טובים, הדמויות הראשיות מעניינות, דינמיות ומשוחקות היטב, הצליל נפלא (וסופסוף המוזיקה של ג'ון וילימאס משולבת בווליום הראוי!) - הסרט טוב, אבל לא כזה נפלא כפי שחלק מן המבקרים - אשר משוחדים על ידי חיבה לסדרה - יגרמו לכם להאמין.

לא יודע, אף פעם לא הבנתי מה כל הפאזז על הסדרה הזו. ניסיתי את הקודם של אברהמס ואפילו טרחתי עד לקולנוע בשבילו. פיהוק אחד גדול, מהומה גדולה על שום דבר. סורי לכל המעריצים השרופים שרוצים כרגע לזרוק אותי לדאעש

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

• תוכן חדש...