Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות בזמן הקרוב רכב לאחר שהרכב שלי הושבט ונהיה טוטלוס

אני מחפש רכב קטן לא משפחתי התקציב עד 30K מעדיף אפילו עד 26K

יש לי כרגע התלבטות מאוד גדולה בין יונדאי גטס 2008 דגם GLX או GLS לבין טיוטה יאריס קטנה 2001 2002

מה אתם אומרים מה עדיף בינהם?

הצורך שלי וחשוב שלי שהוא יהיה אמין חסכוני בטיחותי חלקים זולים פחות אראה מוסך שיהיו טיפולים לא יקרים חווית נסיעה ממוצעת יהיה ניתן למצוא חנייה בקלות ויחזיק לי להרבה שנים.

הנסיעות שלי לרוב מרמת גן הרצליה, מהרצליה לפתח תקווה או להפך.

אם יש הצעות אחרות גם אשמח לשמוע,

תודה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט הייתי מעדיף את הגטס מהיאריס . ההבדל בניהם הוא 7 שנים וזה המון .

לפי דעתי הגטס במודלים האלה לא פחות אמינים מהיאריס . היאריס אמינה ככל שהיא תהייה היא כבר 14 שנה על הכביש , משמעות הדבר שבעוד שנה גם תצטרך אישור בלמים לפני כל טסט.

אבל לפי דעתי אם תקנה סיריון 2006 נניח הוא יהיה עדיף מהגטס.

פורסם

גם אני לא רואה סיבה לקחת את היאריס בכזה בדל בין השנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אם היאריס חסכונית מעט יותר מהגטס, אין היגיון לקחת רכב בן 13-14 במחיר של רכב בן 7. (בתקציב שלך אם יהיה לך מזל אולי תמצא אפילו רכב בן 6)

מבחינת אמינות הגטס מציגה אמינות מאוד גבוהה, גם בצבא, גם בציי רכב, היא לא יקרה לאחזקה וצריכת הדלק שלה לא נוראית כל כך.

הדגמים אותם בחרת הם הדגמים הבטיחותיים והמאובזרים של הגטס, כך שבתחום הנ"ל הגטס עולה על היאריס. בדגמים האלו יש 4 כריות אוויר, ABS ולעיתים גם ESP.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה על התגובות זה יותר מכוון אותי

אבל אם הייתם במקומי איזה רכב קטן כן הייתם לוקחים בתקציב הנ"ל?

קיבלתי המלצה על סיריון שעל פניו נשמע טוב חמוד.. אבל סיריון לדעתי זה רכב יותר של כוסיות, או שאני טועה?

אמרו לי גם כאשר נוסעים בגטס בכביש מהר מעל 110 קמ"ש הרכב לא יציב בכביש, האם זה נכון?

יש לציין שלא נהגתי לעולם על שני הרכבים שציינתי, פשוט הגעתי אליהם תוך כדי המלצות, שדווקא הטיוטה המליצו לי בחום משנת 2001 כל שנה שאקח אעשה החלטה נכונה.

פורסם

מה זה רכב של כוסיות?מה עושה את הסיריון כזאת?

גטסלא יציבה ב100? על קרח כניראה שכן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על התגובות זה יותר מכוון אותי

אבל אם הייתם במקומי איזה רכב קטן כן הייתם לוקחים בתקציב הנ"ל?

קיבלתי המלצה על סיריון שעל פניו נשמע טוב חמוד.. אבל סיריון לדעתי זה רכב יותר של בחורות, או שאני טועה?

אמרו לי גם כאשר נוסעים בגטס בכביש מהר מעל 110 קמ"ש הרכב לא יציב בכביש, האם זה נכון?

יש לציין שלא נהגתי לעולם על שני הרכבים שציינתי, פשוט הגעתי אליהם תוך כדי המלצות, שדווקא הטיוטה המליצו לי בחום משנת 2001 כל שנה שאקח אעשה החלטה נכונה.

פורסם

קיבלתי המלצה על סיריון שעל פניו נשמע טוב חמוד.. אבל סיריון לדעתי זה רכב יותר של כוסיות, או שאני טועה?

טועה ובגדול.

גבריות לא נמדדת על ידי סוג המכונה שאתה נוהג בה על מנת לשנע את עצמך, כמו שלא מכירים בת זוג על ידי קרב נבוטים עם הומו ספיאנס אחר.

התקדמנו בקצת מאז.

ערוך חיפוש על הסיריון, יש המון מידע על הרכב.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

כל עוד הרכב לא בצבע ורוד, אין דבר כזה רכב נשי. עברנו את שנות ה-90 ממזמן.

סיריון אחלה רכב, חסכוני בדלק, אמין מאוד ונוח לנסיעה.

בתקציב הנ"ל תשקול גם פונטו ספייס/גרנדה, מה שנכנס בתקציב.

אבל אם כבר, אז לך על הגטס. הרכב לא מאכזב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

את האמת שהסיריון כן קצת נשית, אבל אחת המכוניות הנשיות זו המיקרה הישנה וכל המיקרות החדשות עם השילוב של שני הצבעים. (בעיקר הלבן והאדום)

וכמו שנאמר לך גבריות לא נמדדת לפי הרכב. אם מישהי אוהבת אותך היא תאהב אותך גם בפיאט אונו חבוטה. אם מישהי מחפשת פוזה אז שתחפש איזה עשיר עם אודי S8 או פורשה 911.

בכל מקרה נהגתי בגטס בכביש 6, לא הייתה בעיה ב110 קמ"ש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

תלוי במצב הרכבים סך הכול שנה הבדל בין גטס 2008 ל סריון 2007 זה לא משמעותי במידה ומצאת סריון שמורה.

פורסם

סיריון עדיפה מכיוון שבכולן יש לפחות שתי כירות אוויר ו ABS, בגטס רוב המכוניות בשנתונים האלו ללא הנ"ל (יש כרית אוויר אחת), גטס גם פחות חסכונית.

פורסם

אבל ציינו בפניו את רמות הגימור הנדרשות, במקרה ויבחר בGLX או GLS יקבל את הרכב עם 4 כריות אוויר, ABS ולעיתים גם ESP. זה עדיף על הסיריון.

פורסם

בשנים 2007-2008 מכרו מעט מאוד גטסים ברמות איבזור שונות מ GLF.

במודלים יותר ישנים מכרו יותר לשוק הפרטי, ובמודלים מאוחרים יותר החל משנת 2009 גירסת GLF בוטלה.

פורסם

מצטרף לבוקי ואומר חד משמעית- הסיריון עדיפה. הרכב חסכוני הרבה יותר מבחינת תצרוכת דלק ,בטיחותי יותר מרוב דגמי הגטס,אחזקה זולה יותר (כי יש שרשרת תזמון ולא רצועה כמו בגטס.

עשיתי בזמנו השוואה ראש בראש מול הבוס שלי לשעבר- לי הייתה גטס ולא הייתה סיריון ונחשו מי שילם יותר על תחזוקה ונעזוב עכשיו את העניין של מחירי חלקי חילוף.(ולאתיחזקתי את הרכב תחזוקת שבר פשוט סבלתי מבלאי נוראי (אני קניתי מהשכרה והוא מליסינג).

ד"א- אין מה לפחד מחוסר חלקי חילוף של סיריון כי יש לו חלקים מסויימים שהוא חולק עם היאריס אז אם אין במוסכי דהייטסו ישיגו במוסכי טויוטה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...