Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה רחפן לקנות? למה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא. אתה צריך משדר נפרד, ומקלט נפרד (כי זה כבר לא WIFI אלא וידאו אנאלוגי שאתה לא יכול לקלוט בסמארטפון\טאבלט). זה יותר התעסקות, אבל גם תקבל יותר טווח (שאתה, כמתחיל, לא באמת צריך).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני שוב חולק על דברים של אחרים כאן (מתנצל מראש),

למה שלא יזדקק לטווח מוגדל בתור מתחיל?

השליטה ברחפן כל כך קלה ופשוטה שמהר מאוד מגיעים לטווחים רחוקים בהרבה ממה שאפשר בגרסת ה-WIFI.

משיחות עם לא מעט חברים קליטת ה-WIFI משתבשת בטווח מאוד קצר של איזור 50-100 מ' ואז התמונה לא יציבה ואף נעלמת.

עם משדר נורמלי ומסך ברמה סבירה מקבלים יכולות תשדורת ברמה טובה בהרבה שמשנה לחלוטין את החוויה כי אתה מטיס מחוץ לטווח הראייה.

יחד עם זאת רצוי להבהיר שגם עם משדר טוב ומסך\מקלט טובים עדיין יהיה מדי פעם שיבושים בתמונה וביציאה מהטווח התמונה עלולה להעלם אבל זה קל לתיקון- פשוט מטיסים את הרחפן אחורה, כלומר מקרבים אותו חזרה לכיוון המטיס והתמונה חוזרת.

בשביל הרפרנס, זו הטיסת FPV הראשונה שלי (ועד כמה שאני זוכר, הטיסה השניה או השלישית מרכישת הרחפן, כאמור ללא נסיון קודם בהטסה).

[video=youtube;BxC-nHe9XBA]

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זהו שדווקא לא צריך להיות כזה אמיץ, כל עוד טסים באיזור פתוח ללא אנטנות או עמודי מטח גבוהה קליטת הרדיו של הרחפן לא אמורה להשתבש וגם אם היא תשתבש- יש GPS שידאג שהרחפן יחזור חזרה לנקודה ממנה המריא.

הרחפנים האלה די IDIOT PROOF, ברגע שהרחפן מאבד קליטת רדיו הוא חוזר לבד לנקודת ההמראה, אם יצא מטווח ראיה ונלחצת אתה לוחץ על כפתור או פשוט מכבה את השלט ושוב- הרחפן חוזר לבד לנקודת ההמראה.

הדברים עשויים להשתבש בהטסה באיזור עם הרבה מכשולים כמו שקרה לי פעם אחת כשהחלטתי להטיס את הרחפן ברחבת הבניין שלי כשמסביב הכל מוקף גורדי שחקים, בשלב מסויים התקשורת רדיו עם הרחפן אבדה ואיתה גם היכולת שלי לשלוט עליו, הוא כמובן התחיל הליך חזרה הביתה רק שבדרך עמד לו מכשול קטן- בניין בגובה 32 קומות....(הבניין שלי).

הרחפן הגיע עד מרחק מטר וחצי מהבניין בגובה של בערך קומה 15 ופשוט התחיל לרדת לנחיתה כשהוא כמעט מגרד את הבניין :lol:

פורסם

שאלה של תקציב, בגדול הדגמים של DJI (פאנטום) הכי נפוצים.

יש דגם פשוט ללא מצלמה בכלל, אחריו יש את דגם ה-VISION עם מצלמה מובנית שמשדרת תמונה LIVE אל מכשיר הסלולר שלך, אחריו יש את הפאנטום 2 שכדי לקבל בו תמונה צריך להתקין גימבל (תושבת מתכווננת למצלמה) ועליה להתקין מצלמת גו פרו 3, זה יקנה יכולת צילום, כדי לשדר את תמונת הגו פרו ב-LIVE תצטרך להתקין משדר וידאו ולרכוש מסך שכולל בתוכו מקלט וידאו, זה יאפשר לך לראות תמונה בלייב.

פורסם (נערך)

הבעיה היא ששילוב כזה יעלה צפונית ל-7,000 ש״ח. אני לא כל כך מוצא את היתרון שלו על פני הביפופ עם השלט (שאמור להתחיל להמכר בכל רגע) ויעלה 900 דולר ״בלבד״.

מה אני מפספס?

בלי קשר, עידן - הגישה שלך מאוד נכונה והסרטונים מדהימים.

עריכה אחרונה על ידי kramerica
  • תוכן חדש...