Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלם-יד תקין??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו זה נורמאלי???:

יש לי סוזוקי בלאנו אוטומט

פעם שמתי את הרכב בירידה ושמתי האנד ברקס (בלי פארקינג)

והרכב פשוט נסע!! (הרגשתי התנגדות)

זה נורמאלי??

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
תגידו זה נורמאלי???:

יש לי סוזוקי בלאנו אוטומט

פעם שמתי את הרכב בירידה ושמתי האנד ברקס (בלי פארקינג)

והרכב פשוט נסע!! (הרגשתי התנגדות)

זה נורמאלי??

בלם היד , ההאנד ברקס לא תקין, ברור שזה לא נורמלי!

אבל אתה בוודאי יודע מה לעשות...!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

להורים שלי יש באלנו 98 ונסעתי עליה כמה שנים עד שקניתי רכב משלי.

זה לא מצב תקין אם ההנדברקס שלך לא עוצר את הרכב ,

ועוד כשמדובר על ניוטרל ולא על תחילת נסיעה בD

פורסם

האנדברקס בירידה תלולה ושהרכב על ניוטרל לא בהכרח חייב לבלום את הרכב לגמריי.

תפקידו לנעול את הגלגלים האחרויים, בכל מקרה נראה לי שאתה צריך מתיחת כבל וזהו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

גם לי יש תבעיה (תבעיה = את הבעיה) הזאת :\

איך אפשר למתוח את הכבל?, אצלי רק שאני מותח עד הסוף הרכב לא זז..אבל אם אני מרים בעדינות זה לא מזיז בכלל הרכב נוסע רגיל

קחו דוגמא, לפני כמה זמן נסעתי אתם יודעים ברגיל..ואני מגלה שהאנד ברקס עד הסוף מתוח :\ ולא הרגשתי כלל

פיאט אונו 92

ואני לא מהעדינים :wink:

Suzuki Jimny

פורסם

טיפ:

בכל מקרה, כדאי שתמיד תהיה אבן\בלטה בבגאז'. כי במקרה של עליות\ירידות תלולות, אפשר להשים את זה מתחת לאחד הגלגלים כדי למנוע התדרדרות האוטו.

האבן היא בנוסף להנדברייק ולהילוך הנגדי כמובן. (הילוך ראשון בעליה, רוורס בירידה).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
גם לי יש תבעיה הזאת :\

איך אפשר למתוח את הכבל?, אצלי רק שאני מותח עד הסוף הרכב לא זז..אבל אם אני מרים בעדינות זה לא מזיז בכלל הרכב נוסע רגיל

קחו דוגמא, לפני כמה זמן נסעתי אתם יודעים ברגיל..ואני מגלה שהאנד ברקס עד הסוף מתוח :\ ולא הרגשתי כלל

פיאט אונו 92

ואני לא מהעדינים :wink:

לך למוסך שלך- הוא יכוון לך את זה .

תבדוק בהזדמנות בלמים ועובי סנדלים אחורים.

50-60 ש"ח בדיקת בלמים.

אם צריך להחליף סנדלים ועוד טיפולים כגון משאבות אחוריות נוזלות זה כבר עולה יותר.. כמובן.

חיסכון בתחזוקת רכב תוצאתו תשלום כפול ומכופל במועד מאוחר יותר.

טפל מייד-אל תחכה.

ניצן

פורסם

טיפ:

בכל מקרה, כדאי שתמיד תהיה אבן\בלטה בבגאז'. כי במקרה של עליות\ירידות תלולות, אפשר להשים את זה מתחת לאחד הגלגלים כדי למנוע התדרדרות האוטו.

האבן היא בנוסף להנדברייק ולהילוך הנגדי כמובן. (הילוך ראשון בעליה, רוורס בירידה).

יוסי.
טיפ:

אפשר פשוט להפנות את הגלגלים לכיוון המידרכה...

לא צריך בלטה שתטייל לי באוטו (ובמיקרה של תאונה/התהפכות ברכב עם 5 דלתות תעוף על הנוסעים)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
טיפ:

יוסי.

אנשים משלמים הון תועפות בשביל להוריד משקל מהרכב. מה זה העצה הזו לסחוב אבן לכל מקום?! :-)

פורסם
אנשים משלמים הון תועפות בשביל להוריד משקל מהרכב. מה זה העצה הזו לסחוב אבן לכל מקום?! :smile:

אנשים גם משלמים הון תועפות על תאונות שבאשמתם כאשר הם לא מרימים מספיק את ההנדברייק בעליות תלולות והרכב שלהם מתדרדר לכביש בגלל שלא סידרו בלמים בזמן :wink: .

טיפ:

אפשר פשוט להפנות את הגלגלים לכיוון המידרכה...

לא צריך בלטה שתטייל לי באוטו (ובמיקרה של תאונה/התהפכות ברכב עם 5 דלתות תעוף על הנוסעים)...

גילי

יש מקרים שלפעמים אין מדרכה וחונים בסתם גבעה.

ואצלי לא חסר מאחור איפה להשים אותה, אני יכול להשים אותה גם בתוך אחד מארגזי הכלים שבנויים לי באזור התחתון של תא המטען בסובארו או שהיא באמת סתם יכולה "לטייל" לי בבגאז'.

בתוך בעל רכב בעל 4 דלתות אני לא דואג.

אבל יכול להיות שברכב 5 דלתות\3 דלתות זה יכול להיות שונה..לא חשבתי על זה.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...