Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

ברשותי גלאקסי S4 שקניתי חדש באילת לפני פחות משנה ועם אחריות יצרן.

בשבוע האחרון החלה תופעה של בעיה בסוללה - קודם כל היא רותחת מחום בלי שאני נוגע במכשיר, ובעיה שניה היא שהיא מתרוקנת מהר.

אני מבין ששתי הבעיות קשורות אחת לשניה.

אני גם שם לב שמידי פעם ביישומים הפעילים, מופיעים יישומים פתוחים מבלי שאני פתחתי אותם, בעיקר יישומי גוגל פליי.

עברתי על רשימת היישומים, ואני מעוניין למחוק יישומים שהיו כבר על הטלפון כשרכשתי אותו כי זה טוחן את הסוללה כנראה. לא אני הורדתי אותם ואני לא משתמש בהם. מה המשמעות של מחיקת היישומים הנ"ל?

1. מנוע טקסט לדיבור של גוגל

2. allshare cast dongke s/w update

3. ANT+ plugins service

4. beaming service

5.blurbcheckout

6. chatON voice &video chat

7. dialmyapp

8. flipboard

9. מוסיקה גוגל פליי

10. hp print service plugin

11. samsung apps

12. samsung watchON

13. שירותי גוגל פליי

תודה!

פורסם

תבדוק נצילות גלישת אינטרנט אם יש איזשהי אפליקציה שטוחנת לך את הגלישה.

מה שאתה יכול למחוק תמחוק.

אם זה לא יעזור תנסה לבצע שיחזור הגדרות יצרן (כמובן לאחר שגיבית את כל המידע)

פורסם

היו סוללות כאלו שהתפוצצו והתחממו,

לעת עתה אני מציע לבדוק שהסוללה לא מנופחת ובמידה וכן, אל תאמץ את המכשיר, וגש כבר בהזדמנות הקרובה להחליף את הסוללה לסוללה תקינה וחדשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה כנראה לא קשור ישירות לסוללה, אם כי אתה תמיד יכול לקנות אחת נוספת באינטרנט בגרוש וחצי.

אני סובל לעיתים מבעיות דומות. אם אתה rooted אתה יכול להשתמש באפליקציות ייעודיות לבדוק מה הפרוסס שמחסל לך את הסוללה, אבל אם לא נסה להיעזר ב-battery doctor (יש לו למשל מנגנון שמחסל אפליקציות עובדות כשמכבים את המסך).

בנוגע לאפליקציות שציינת - את רובן לא תוכל למחוק אלא פשוט לעשות להן disable. לא הייתי מנסה לשירותי גוגל פליי אבל כל השאר - למה לא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא פנו אליי לריקול בנוגע לסוללה, אבל בזמנו אני בדקתי לפי המדריך והיא לא היתה בסדרה הפגומה.

מה שטוחן את הסוללה זה "מערכת הפעלה אנדרואיד" וגם "גוגל פליי סרטים".

כיביתי את כל האפליקציות (אם תהיה בעיה אפעיל מחדש) והפעלתי את הטלפון מחדש, הסוללה התקררה. נראה כמה זה יחזיק מעמד.

פורסם

תופעה מוכרת. יש אפליקציות שעושות כל מיני שטויות ברקע ולא נותנות למעבד ללכת לישון, המעבד עובד קשה יחד עם עוד כמה רכיבים מסביבו וזה גומר מהר את הסוללה.

תעביר את המכשיר למוד טיסה, תסיר כמה שיותר אפליקציות ואז תראה כמה מהר הסוללה נגמרת.

פורסם

מערכת הפעלה אנדרואיד זה תקין. בגרסה 4.4.2 ואילך גוגל איחדו את כל הדרעק שלהם תחת השם הזה.

אם זה עדיין נמשך אחרי אתחול, פשוט תעלה לכאן את תמונה של מצב הסוללה עם האפליקציות מתחת.

פורסם

אני חושב שפתרתי את הבעיה. העפתי או כיביתי אפליקציות מיותרות, עדכנתי תוכנה וכיביתי את ה- wifi שעבד ברקע כל הזמן כבר שנה. הסוללה נרגעה.

תודה לכם על התשובות.

• תוכן חדש...