Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לקוביות הרעל. אצלנו בבית התנחלה משפחה עניפה של עכברים. כנראה שהפריעו לשלוותם מאחר ובונים אצלנו ברחוב.

גם אני גיליתי אותם אחרי שנבל אחד עשה לי קצר במקרר כשמצא מנוחה על הכרטיס האלקטרוני.

לא מלכודות ולא כישופי וודו אחרים.

קוביות רעל שפוזרו מתחת לארונות ומאחורי מיטות עשו את העבודה מצויין.

8 פגרים נספרו והשקט שב.

אגב הרעל מונח שם עד היום לכל מקרה...

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העכברים חכמים לא נופלים באותה מלכודת פעמיים. היה לי עכבר שנלכד במלכודת קופסא, שוחרר לא מספיק רחוק וחזר. עד שלא הנחתי מלכודת דבק לא נפטרתי ממנו - הוא היה מספיק חכם כדי לא ליפול שנית למלכודת הקופסא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במצב כמו שאתה מתאר רק רעל יעזור.

כשגרנו בבית קרקע הצליחה להתנחל בבית משפחת עכברים וכנראה שהייתה גם לידה לפי העכברים הקטנים שנלכדו במלכודת.

5-6 עכברים במלכודות במשך כחודש, ולא הפסיקו להיתפס. שמנו רעל וזהו... אח"כ חזר השקט והשלווה.

פורסם
ואם כבר מלכודות קופסא/כלוב, מה אתם שמים כפיתיון?

למדתי מפי מדביר מוסמך.

מעט חמאת בוטנים. להשתמש בכפית נקייה ולא לגעת בחמאה ביד חשופה.

להניח את המלכודות בשולי החדר, מתחת למיטה או מאחורי המקרר כלומר במקומות מוגנים ולא חשופים מדי, כדי שהעכברים לא יהססו לגשת.

פורסם

מלכודת רשת / דבק. גבנצ + פסטרמה.

ושעתיים יש עכבר בפנים. בשני המקרים העכבר יקבל מקלחת קרה בדלי מים עמוקים. וימצא אחר כבוד בפח הקרוב.

במידה וזה חולדה. רק מלכודת כלוב. הן אכלות / מפרקות את הדבק ובורחות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מתקפת חתולים?

סעמאק איתך, כבר אמרתי לך שיותר מדי פעמים אנחנו חושבים אותו דבר.

פותח השרשור, כמה אפשרויות נוספות:

1. תציע לעכברים המתנחלים פינוי-פיצוי.

2.טרנספר.

3.התנתקות.

אם כל זה לא עובד אין ברירה, לך על הפתרון הסופי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קצת על מלכודות.

מלכודות דבק לא שוות הרבה לדעתי וגורמות רק סבל מיותר לעכבר.

2 מקרים שקרו לנו עם המלכודות האלה :

1. בשתיים בלילה התעוררנו לקול ציוץ רם מכוון השירותים, עכבר נתפס במלכודת הדבק ששמנו מאחורי האסלה. טוב חזרנו לישון, נשחרר אותו כבר בבוקר.

בבוקר הלכנו להוציא אותו לשדה, ומצאנו מלכודת מפוררת לפירורים קטנים והעכבר איננו. כנראה הצליח לפורר אותה עם השיניים איכשהו.

2.איך בדיוק משחררים עכבר שנדבק טוב טוב למלכודת ? ניסינו למשוך עם כפפה והיה נראה שאני גורם לו סבל מיותר, הראש שלו היה דבוק כל כך טוב שפחדתי שאני עומד להפריד את הראש מהגוף, שפכתי מעט טרפנטין על הדבק, וכמה דקות א"חכ הצלחתי לשחרר אותו, נשם כמה נשימות ומת. לא יודע אם זה מהתקף לב או שהטרפנטין הרג אותו.

המלכודת הכי יעילה שיש לנו היא זו מפלסטיק כחול, דלת צהובה - שרוול מרובע עם זווית קטנה באמצע - מעיין נדנדה. כשהעכבר נכנס מצד אחד - הולך לסוף השרוול לקחת את הפיתיון , כשהוא עובר את האמצע המלכודת מתנדנדת מה שגורם לדלת להסגר בעדינות בלי הרבה רעש. תפסנו איתה הרבה עכברים.

פורסם

זאת בדיוק המלכודת שיש לי בבית.

עד לפני שנה סבלנו ממכת עכברים פשוט מטורפת.

זה הגיע למצב שעכבר עלה לי למיטה ונשך אותי באצבע בזמן שאני ישן. קניתי כמה מלכודות כאלה ובשנה האחרונה המגיפה פסקה כמעט לגמרי.

מלכודת דבק אפקטיבית, אבל מבחינה הומנית קשה לראות את העכבר סובל למוות.

פורסם
אם כל זה לא עובד אין ברירה, לך על הפתרון הסופי.

לפני הפתרון הסופי מה עם העברה למתקן חולות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

2.איך בדיוק משחררים עכבר שנדבק טוב טוב למלכודת ? ניסינו למשוך עם כפפה והיה נראה שאני גורם לו סבל מיותר, הראש שלו היה דבוק כל כך טוב שפחדתי שאני עומד להפריד את הראש מהגוף, שפכתי מעט טרפנטין על הדבק, וכמה דקות א"חכ הצלחתי לשחרר אותו, נשם כמה נשימות ומת. לא יודע אם זה מהתקף לב או שהטרפנטין הרג אותו.

רק שמן... לא של רכבים, שמן צמחי.

פורסם (נערך)

גם אצלי במחסן התנחלה להם משפחת עכברי שדה נחמדה.

השתמשתי במלכודת DIY כזו עם פחית שימורים ודלי ששם הם נופלים .

משהו מעניין לגבי הפתיון כל פעם שיד אדם נגעה הם לא התקרבו רק לאחר שימוש בכפפות (כנראה הם מריחים אותנו) מצאתי שהם אוהבים במבה וחמאת בוטנים.

ממש כמו מגנט.

אגב "שיטה" יותר הומאנית מזו אני לא מכיר.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

מונית הג'ימיני שלי פינתה היום את עכבר מספר 3 לשדות שבין הרצליה לצומת גלילות.

אם מישהו פוגש אותו, תמסרו לו ד"ש ממני.

Mouse1.jpg

וזה העכבר הראשון שתפסתי, בשבוע שעבר. הוא עשה רילוקיישיין לאזור מקווה ישראל בואך שיפודי עזרא ובניו.

Mouse2.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...