Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שסתומים בגיר AL4, פיגו 206.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

מאז שהרכב ברשותי (206 שנת 07, מנוע 1600)

ההילוכים לא תמיד נכנסים חלק, בעיקר הילוך רביעי.

בוצעה כבר החלפת שמן גיר (מקורי) גירסת מחשב גיר עדכנית (ע"פ מוסך מבין עניין של פיג'ו)

בשנת 2013 אני יודע שהוחלפו 2 השסתומים הידועים.

כל תושבות המנוע חדשות.

לא נדלקות לי מנורות של המחשב אבל כן ראיתי פעם אחת שהייתה שגיאה בלקסיה (מצורפת תמונה)

האם לדעתכם שווה לנסות להחליף שוב רק את השסתום של הלחץ? (השסתום של נעילת המומנט הבנתי שבדרך כלל הוא לא הבעיה)

במידה ולא האם החלפת ה-EVים הרלוונטים להילוך רביעי יכולים לגרום לבעיה (EV1 ו-EV2 לפי הלקסיה)

בנוסף העלתי 2 תמונות של מסך בלקסיה שאמור לבדוק תאימות של שסתומי BORG WARNER, האם זה מה שאמור להופיע? או שמא הטעו אותי והמחשב לא מעודכן?

תודה מראש!!

unnamed1.jpg

unnamed.jpg

unnamed2.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מעדיף לחכות למישהו שמכיר את הגיר ויודע להגיד לי אם זה ככה גם במחשב גיר שמעודכן

ומעבר זה לשמוע לגביי יתר השאלות שיותר מעניינות אותי.

פורסם

השאלה היא מה זה לא נכנס חלק, האם מורגשת דפיקה או רק טילטול?

אני יכול להגיד לך שהגיר לפעמים מטלטל אבל אם יש דפיקה זאת בעייה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

התקלה שנרשמה קשורה לחיישן לחץ של הגיר - יש צורך בביצוע בדיקת חיוט בין מחשב גיר לחיישן לחץ , תקלה זו מכניסה למצב חירום ולא לגרום לבעיטה .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה:

פירקתי את המוח של הגיר

עברתי שם כמעט על הכל, ביצעתי הצלבה בין שתי הסלונואידים העליונים.

ביצעתי הצלבה גם בין שסתומי EV1 ו-EV2 ל-EV5 ו-EV6

לא שינה שום דבר.

יש לכם רעיונות בשבילי? אני כבר מתחיל לחשוד בתקלת חיישן כלשהו או פשוט בבעיה מכאנית בגיר עצמו.

מה אתם אומרים?

פורסם

היידת יכולה להגיב תקין עד מחרתיים..

אתה מתאר בעייה של כוון סלקטור ואני מציע מישהו שמבין ויש לו את הכלי הספיצפי יעשה כוון פעם נוספת לפני שחושדים בבעיה פנימית בגיר או במוח.

פורסם (נערך)

אני לא מבין למה סלקטור שאמור להגיד למחשב על איזה מצב הידית נמצאת, אמור להשפיע על הילוך ספציפי שלא עובר חלק.

חוץ מזה כבר יצא שסגרתי את הסלקטור קצת עקום וזה התבטא בזה שמצב הידית לא תאם להילוך בלוח שעונים.

מעבר לכך הגיר הזה כבר עבר החלפת שסתומים במוסך מתמחה פיגו (לא אנקוב בשמו) ואני בטוח שגם הם כיוונו את הסלקטור כמו שצריך, והבעיה קיימת עוד לפני שאני פירקתי.

עריכה אחרונה על ידי gabi911

• תוכן חדש...