Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן נראה שזהו ההבדל הבודד, אם כי כנראה גם ענין של פאנל חשמלי בעל אפשרות לזוויות שונות.

אולי זה משהו שניתן להתפשר עליו (מסך "6.1 לעומת "6.95) תמורת מחיר רציונאלי יותר.

לשיקולם של בעלי הענין :wink:

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן נראה שזהו ההבדל הבודד, אם כי כנראה גם ענין של פאנל חשמלי בעל אפשרות לזוויות שונות.

אולי זה משהו שניתן להתפשר עליו (מסך "6.1 לעומת "6.95) תמורת מחיר רציונאלי יותר.

לשיקולם של בעלי הענין :wink:

האם גם ב 5025 יש פאנל נשלף?

פורסם

ענין החרמנות שלך על ה-8650 בלתי נתפס :wink:

קרא לפחות את ההודעה הראשונה בשרשור.

יש שם התייחסות למערכת ללא שם מוכר, אבל לא סינית למהדרין. התייחסות לכל דרישותיו ובקשה לאטרנטיבות כאשר עד כה עלה הקנווד 7025 וכעת גם ה-5025 כאלטרנטיבה כמו גם ה-8650 האהוב עליך.

פורסם
להבנתי, ה-DDX7025BT הוא דגם אירופאי בלעדית.

מכשירים אמריקאים ממוספרים באופן שונה לחלוטין (3 ספרות וסיומת HD או BH), כוללים פונקציות שלא רלוונטים לרוב אם לא כל העולם מלבד לארה"ב, ולדעתי ברמה הזו מדובר במכשירים תחת המותג eXcelon בכלל.

במזרח הרחוק, או לפחות באוסטרליה הדגם ממוספר כ-DDX7035BT, ובכל מקרה הרדיו שלו תואם לארץ.

לא קראתי את רוב השרשור, אבל פות"ש מעוניין בפיוניר 8650? ברכישה קבוצתית אפשר לרכוש אותו בפחות מ 2900 ש"ח.

אם אינני טועה כתבת באחד התגובות שהמחיר עלה ל 3700 ?

משהו השתנה ?

במידה והמחיר 2900 או פחות אני מעוניין

פורסם

לא הבנתי למה ציטטת אותי.

בכל אופן, בדיקה בזאפ עכשיו מניבה מחיר של 2990 ש"ח עבור הפיוניר 8650.

בהתחשב שגם החנות אלכסנדר לא מופיעה שם (וגם באתר שלהם לא), שהיא בדר"כ הזולה ביותר, כנראה שהמלאי צנח או משהו בסגנון ולכן היתה קפיצה במחיר.

פורסם
לא הבנתי למה ציטטת אותי.

בכל אופן, בדיקה בזאפ עכשיו מניבה מחיר של 2990 ש"ח עבור הפיוניר 8650.

בהתחשב שגם החנות אלכסנדר לא מופיעה שם (וגם באתר שלהם לא), שהיא בדר"כ הזולה ביותר, כנראה שהמלאי צנח או משהו בסגנון ולכן היתה קפיצה במחיר.

Sorry tom22

מנפלאות העבודה עם טאבלט.....התכוונתי לצטט את turblance

פורסם
ענין החרמנות שלך על ה-8650 בלתי נתפס :wink:

קרא לפחות את ההודעה הראשונה בשרשור.

יש שם התייחסות למערכת ללא שם מוכר, אבל לא סינית למהדרין. התייחסות לכל דרישותיו ובקשה לאטרנטיבות כאשר עד כה עלה הקנווד 7025 וכעת גם ה-5025 כאלטרנטיבה כמו גם ה-8650 האהוב עליך.

סוף סוף מישהו נתן לזה שם! (אני כרגע חייל עם דאבל דין סיני, אפשר להבין למה!)

אכן הפיוניר ירד ל 2990. דיברתי עם כמה מוכרים של הפיוניר והם אכן אמרו לי שיש עליות וירידות בגלל הספקים.

פורסם (נערך)

אתמול רכשתי את הקנווד 5025 בחנות תומקאר ביהוד.

השוני בינו לבין הקנווד 7025 הוא כמובן בגודל המסך. אבל, הפלוס בדגם 5025 הזה על פני 7025 שיש גלגל ווליום ולא לחצנים.

קח בחשבון שבפיוניר המחיר בדרך כלל לא כולל כבל לסמארטפון, שעולה עוד כמה מאות שקלים, והאחריות בקנווד היא 3 שנים לעומת הפיוניר שנה (גם בעוזי רדיו).

עדיין לא התקנתי. לאחר שיהיה מותקן בימים הקרובים אוכל לחוות דעה.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם (נערך)

2000+. הוא מחזיק גם את הדגם 7025.

יש לזה אחריות 3 שנים של אדי מערכות.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם
אתמול רכשתי את הקנווד 5025 בחנות תומקאר ביהוד.

השוני בינו לבין הקנווד 7025 הוא כמובן בגודל המסך. אבל, הפלוס בדגם 5025 הזה על פני 7025 שיש גלגל ווליום ולא לחצנים.

קח בחשבון שבפיוניר המחיר בדרך כלל לא כולל כבל לסמארטפון, שעולה עוד כמה מאות שקלים, והאחריות בקנווד היא 3 שנים לעומת הפיוניר שנה (גם בעוזי רדיו).

עדיין לא התקנתי. לאחר שיהיה מותקן בימים הקרובים אוכל לחוות דעה.

חיים

ה 5025 מגיע עם פאנל נשלף ?

אשמח לשמוע איך המכשיר ומה המלצתך.

אפרופו -בפיוניר יש דיבורית של parrot כך שאני מניח שאיכות השמע טובה.

מעניין איך הקנווד בגזרה הזאת

פורסם

מה הדגם המדויק של הפיוניר? האם הוא נותן את אותם דברים שהקנווד נותן? 2 כניסות וידאו? שכפול מסך מלא?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מה הדגם המדויק של הפיוניר? האם הוא נותן את אותם דברים שהקנווד נותן? 2 כניסות וידאו? שכפול מסך מלא?

AVH-X8650BT

הוא נותן מעל ומעבר לפי דעתי - יש לו שכפול מסך מלא (מירור לינק)

• תוכן חדש...