Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש מצלמת דרך לרכב (מאזדה cx-5) ואני מוסך שאפשר להתקין בו את המצלמה (ואולי אפילו לרכוש) בצורה כזו שהם יסתירו את הכבלים שלא יפריעו וגם (אם אפשר) יחברו את המצלמה לכפתור התנעה של הרכב.

תודה רבה על העזרה :)

שבת שלום.

פורסם

תכף יאחדו את הודעתך לתוך שרשור המצלמות, באותו שרשור תוכל לראות אילו דגמים מומלצים לרכישה בארץ

ואילו כדאיים בהזמנה מחו"ל.

את ההתקנה תוכל לבצע אצל חשמלאי רכב (אם תבחר שלא לעשות זאת עצמאית).

פורסם

היי תודה על התגובה.

ראיתי שיש שרשור ועברתי עליו. אני לא מחפש המלצה למצלמה, אני מחפש המלצה למוסך שאפשר להתקין בו את המצלמה סה"כ.

אני מנתניה-ת"א.

פורסם

הסתרת הכבל לא משימה מסובכת מדי. אני אישית התקנתי את המצלמה מימין למראה המרכזית. את הכבל העברתי במרווח בין הגג לריפוד שלו (יש שם מספיק מקום בלי צורך בפירוק) משם דרך הקורה הימנית (נדרשתי להוריד אותה) אל מאחורי תא הכפפות והוצאתי אותו בדיוק ליד המצת.

לגבי חיבור המצלמה לכפתור ההתנעה, כפי שאני מכיר את מצלמות הרכב הן הדלקות באופן אוטומטי בעת קבלת מתח (סוויץ) וכבות מספר שניות לאחר ניתוק המתח כך שאין צורך לחבר את המצלמה להתנעה.

חלק מהמצלמות מגיעות עם אפשרות של צילום בעת חירום (AUTO DETECTION) בעיקר לצורך תיעוד המתרחש סביב הרכב במצב חניה. אפשרות זו דורשת חיבור מתח קבוע למצלמה. בשביל לנצל את האפשרות הזו צריך לחבר את המצלמה למתח קבוע (מצבר) או סוללה נטענת כפי שאני עושה.

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם
אם אתה נמצא בראשון תיגש ל לה קאר ,מתקינים מקצועיים מנסיון.

כמה הם גובים?

"החיים קשים. הם קשים יותר אם אתה טיפש"

• תוכן חדש...