Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי קצב אני ממש לא בטוח, אבל למשה שחל היתה גם היתה 628I ולפניה היתה סיטרואן DS.

ב-DS23 הידנית (5 הלוכים!) הכסופה נהגה רעייתו, שהיתה מזכירה בבית הספר התיכון בו למדתי, בחיפה. באותה תקופה שחל התנייע ב-350SLC.

קצב עם סדרה 6? ממש לא נראה לי. עם הקמת ממשלת העבודה ב-92', רכש תורם עשיר טויוטה קורולה חדשה עבור השר לשעבר קצב...

ישנם לא מעט סיפורים על יצחק רבין ז"ל, שאהב מאוד לנהוג - ומהר. אני משער שהוא לא רווה נחת מהוולוו 240DL הצמודה, בימיו כשר ביטחון וכיו"ר מפלגת העבודה בשנות השמונים...

לזלמן שובל היה טעם טוב, עם סיטרואן XM, בדומה לאלי הורביץ ז"ל, מייסד טבע, שהיה מכור לדגמי הפאר של סיטרואן.

קראתי באיזשהו מקום שיאיר לפיד נהג תקופה ב-Z4 - ואז עבר ל-SUV(ניסן מוראנו).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי 628i, ידוע שמשה שחל חובב BMW. אני אישית ראיתי אותו נוסע ב750iL מסידרה E38, כשהדגם היה עכשוי ועדיין עם מנוע 12 צילינדר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
כמובן שחברי הכנסת של הליכוד נמנעו מתוצרת גרמנית מסיבות ברורות.

.

.

.

.

.

.

בינימין נתניהו - ב.מ.וו 2002, בשותפות עם אחיו יוני ז"ל.

טוב בסדר :roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יוני נתניהו ז" ל נהרג בשנת 76', ולמיטב זכרוני נתניהו לא היה אז חבר כנסת, תודה רבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לגבי קצב אני ממש לא בטוח, אבל למשה שחל היתה גם היתה 628I ולפניה היתה סיטרואן DS.

חן צודק...טעות שלי.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לזלמן שובל היה טעם טוב, עם סיטרואן XM, בדומה לאלי הורביץ ז"ל, מייסד טבע, שהיה מכור לדגמי הפאר של סיטרואן.

הוא עודנו מתנהל עם סיטרואן והפעם C6, השניה שלו אגב.

פורסם

וכמובן איך אפשר לשכוח את מיכה רייסר עם הסובארו שלו , שנחצתה לשתיים בתאונה בכביש ת"א ירושלים (עם דליה איציק ד"א )

, ועשתה נזק תדמיתי גדול לסובארו שהיתה מלכת הכביש אז

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
גם לח"כ שבח וייס מחיפה היה טעם טוב ונהג ב AMC JAVELIN מתחילת שנות השבעים בצבע כחלחל.

ובשנות ה-60, כשעוד לא היה ח"כ אלא חידונאי, התנייע בין הקייטנות ומתקני הנופש הצבאיים ב- BMW 700 קופה (!), כנראה היחידה בארץ.

עודד

פורסם

והנה מסע הכולל גם "מכוניות אספנות" וגם נבחרים. עיצרו את הנשימה:

1_wa.jpg4_wa.jpg10_wa.jpg19_wa.jpg

את הסיפור במלואו תוכלו לקרוא כאן:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659861,00.html ממנו גם לקוחות התמונות.

11_wa.jpg

12_wa.jpg

17_wa.jpg

20_wa.jpg

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

בני הספל כתב :

המיוחדת מכולן, "לארק הנשיא" של שז"ר.

attachment.php?attachmentid=409115&d=1419883538&thumb=1

נראה שלנשיא שז"ר הייתה חיבה למכוניות פתוחות : 1963 - מסע ההכתרה של שז"ר ברחוב בן יהודה בירושלים בסיטרואן DS פתוחה ונדירה :

shazar-ds.jpg

פורסם (נערך)

הDS הזאת נמצאת אצל רני הרניק, אספן הסיטרואנים הידוע

כמה מהמכוניות נדירות ממש: הסיטרואן DS המשוריינת של הנשיא זלמן שזר – מודל 1962, עם הגנה נגד ירי, 2 מזגנים, חימום במושבים ועוד פינוקים – כמו 4 חלונות חשמליים – שהיום נשמעים אלמנטריים אבל בתחילת שנות ה-60 הצליחו להדהים (“מצאתי את המכונית הפוכה בפסגת חיריה”, מספר הרניק, “הבאתי מנוף – גרר, שילמתי לו 300 לירות, שזה היה בשבילי הון באותם ימים. אחר-כך הלכתי למשטרה והודעתי שהרכב עם המספר לוחית הזה פגע באוטו שלי וברח. אז הם נתנו לי את השם של בעל המכונית האחרון וכך הגעתי לרישיון שלה ולכל ההיסטוריה – יד ראשונה מדינת ישראל”).
עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

היתה עוד סיטרואן אחת פתוחה לפני שיפוץ שהיו תמונות שלה כאן בפורום שנימכרה לחו"ל, אולי זו היא ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...