Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי כבר תקופה חולמת להגיע למסעדת פירות ים ביחד עם אבי, אבל אם לא מזיזים אותה היא לא תזוז. רק תעבוד ותעשה דברים בשביל הבית.

החלטתי לנסות להיכנס לרשימת מסעדות של חבר והתפלאתי לראות שיש המון מסעדות בשובר זוגי שכוללות פירות ים, אבל אני לא מכיר אף אחת מהן.

המטרה היא לתת לאמא ואבא קצת זמן איכות, אתן את רשימת המסעדות שמצאתי ואשמח להמלצות מתוכן:

שובר זוגי גורמה ב300 ש"ח:

BarbarossA - נהריה

אוקטגון - שדות נהלל

אושן פירות ים - הרצליה

Mancini - הרצליה

הרובע השישי - תל אביב

Bellini - תל אביב

פרנצ‘סקה - יפו

שגב אקספרס - ראשון

BG 99 - בת ים

TOKO - ראשון

דיקסי - ראשון

Mr & Mrs Lee - תל אביב

איטליה בתחנה - תל אביב

מל ומישל - תל אביב

שובר זוגי "גורמה פרמיום" מסעדת שף ב400 שקלים:

התרנגול הכחול - תל אביב

יפו תל-אביב - תל אביב

מסה - תל אביב

סיטרה - תל אביב

עכשיו, מיינתי רק את המסעדות שמתאימות מבחינת מיקום, גם הבדלתי את השובר של ה300 ש"ח מהשובר של ה400 כי אולי יש איזה תפיסה מאחורי זה, שהשובר ב400 יותר טוב. אבל לפעמים המחיר מטעה אז פה אני צריך אותכם.

רב המסעדות מעניקות בשובר 2 מנות ראשונות, 2 מנות עיקריות, 2 קינוחים, 2 כוסות יין, 2 משקאות קלים\חמים. חלקן יותר מזה וחלקן פחות מזה.

המטרה היא שההורים יקבלו שקט נפשי, יהנו מהפירות ים וכמובן שהבטן לא תישאר ריקה (מבחינת גודל המנות) כי בפעם האחרונה שהייתי במסעדת שף קיבלתי למנה ראשונה 4 חתיכות של בשר ממולא בבצק (כל חתיכה בגודל של רבע ביס) ואת רב המקום בצלחת תפס הרוטב והעיצוב.

תודה תודה תודה!!

פורסם

לא דיקסי (כן למטרות אחרות, אגב), לא שגב אקספרס (פשוט בינוני), לא בתחנה.

שים לב שיש אצלך מסעדות שהן "גם" פירות ים, וכאלה שמתרכזות בנושא, כגון אושן, שהיא דווקא בסדר.

יפו תל אביב, זה בעיקר כי חיים כהן שם, אבל לא נפלתי. חבל על הכסף לדעתי.

לגבי האחרות - תמתין שיענו לך. תיכתנה כמובן דעות שונות לגבי אותה מסעדה...

אני הייתי הולך לאיזו מסעדת דגים בסגנון דרבי בר דגים. אולי קצת יותר עממי, אבל יש מבחר ולטמעי מאוד מוצלח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

התרנגול הכחול טובה אבל אאל"ט היצע פירות ים מצומצם.

שגב אקספרס לא ממליץ.

קדירת פירות ים של מנטה ריי (לא ברשימה שלך) לא אכזבה אותי עדיין. למי שאוהב את כל פירות הים זה טוב.

יש לא מעט מנות פשוטות ופופולריות של פירות ים שיוצאות הכי טוב בבית אגב (ובכמות רצויה), אבל אם המטרה היא דברים קצת פחות רגילים אז מומלץ בחוץ.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני גם אפסול לך את "יפו תל-אביב" מעבר לשרות ברמה עלובה ומלצר שמעליב את האורח התפריט מכיל מעט מאוד מאכלי ים עליהם שמת דגש

למה ג'וצה לא ברשימה שלך? אין שובר?

גם בלי שובר המחירים שלהם סבירים לדעתי והאוכל טעים.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

היינו לא מזמן ב אבראז' (Abraj) ביפו,

הזמנו בעיקר מנות עם פירות ים ונהנו מאד מהטעם, השירות היה טוב, המנות הפתיעו אותנו בגודל "לרעה",

אחרי שסיימנו את המנות פתיחה בקושי נגענו במנות העיקריות (באנו עם שובר) :oops:.

פורסם

חברה שלי ואני היינו ביפו תל אביב והתאכזבנו מאוד.

מסעדת מסה - אוכל לא פחות ממצוין והשירות מדהים, אבל יקרה.

מעבר לכך, יש את מסעדת גוצ'ה (goocha) בת"א שהיא גם מצוינת ופחות יקרה,

רק שהיא לא בקופונים שלך. ממליץ לך להסתכל בתפריט שלהם...

פורסם

אני חובב פירות ים מושבע.

הייתי עם בת זוגי במסעדת TOKO ביאס פלאנט ראשון לציון לכבוד יום ההולדת שלה.

הזמנתי את מנת ניוקי פירות ים, אחד המנות הכי טעימות שאכלתי בתור חובב פירות ים, ממליץ בחום.

מדובר על מנה יקרה, 110 ש"ח, אך מאוד גדולה ומשביעה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם (נערך)

מעניין, שמעתי חוויות לא טובות מ TOKO בראשון (יס פלאנט, מחבר קרוב שאני סומך על הדעה שלו) וכשהיא עוד היתה סושי סמבה ברמת החייל לא נהנתי ממנה, לפחות לא בעסקיות צהריים אולי בערב היא מתנהלת אחרת.

גוצה יש בת"א פעמיים לדעתי גם ברמת החייל וגם בדיזינגוף

והאמת ראיתי גם "הדיינר של גוצ'ה" באתר שלהם

http://www.goocha.co.il/pages/about.php

מעניין מה זה ומה ההבדל

ואם כבר מדברים כל כך הרבה על גוצ'ה, הייתי שם אתמול והתאכזבתי קשות שהמנה של האורז פרות ים עפה מהתפריט (מנה זוגית, עדין מופיע בתפריט שבאינטרנט http://www.goocha.co.il/pages/menu.php ) למה תמיד מורידים לי את המנות שאני אוכל?!

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

טפאו באמת לא רעה ורוקח-ים בשוק המקורה בנמל יפו גם טובה מאד למרות שזה לא מסעדה אלא בר שיושבים מסביבו ורואים את הטבחים מכינים הכל מולך. שירות טוב, אוכל טוב, יין טוב.

פורסם

לגבי רוקח בים בנמל יפו גם הייתי, ומנת הפירות ים הייתה מאוד טעימה, אבל יש לקחת בחשבון שזה באר מסעדה וגודל המנות הוא medium size.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הפיראט מאוד נחמד אבל מאוד רועש בערב, והקהל מאוד מזרח אירופאי. אני כזה אז אין לי בעיה, אבל זה יכול להרתיע אנשים

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ואם כבר פירות ים אז האולטימטיבי הוא עסקית במול ים, עסקה מעולה

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

למרות שהעסקית במול ים היא הזדמנות לטעום גורמה במחיר שווה, היא עדיין לא זולה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...