Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מחזק את המגיבים - תפסיק לחלום על פיצויים ועוגמות נפש וכיו"ב, זה לא עובד בעולם האמיתי.

זה יכול לעבוד במקרים מסוימים, לדוגמה אם הם ימשיכו לחייב אותי מספר חודשים אחרי שאשלח להם מכתב אני יכול לתבוע אותם עד 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק (משהו שקראתי ברפרוף ברשת) וכו'.

http://www.khclaw.co.il/?p=730

" מה אומר החוק? ... על החברה לבדוק את טענותיו תוך עשרה ימים. ... עליה להשיב לו את אותם כספים בתוך ארבעה ימי עסקים, בתוספת ריבית והצמדה מהיום בו נגבה הכסף, וכן 16 שקלים עבור הוצאותיו. ... החברה חייבת לשלוח לצרכן תשובה מנומקת בכתב על ממצאי הבדיקה שעשתה, בתוך 21 ימי עסקים מיום הפנייה אליה. ... במקרה שבו החברה לא פעלה בהתאם לחוק לעיל, יהיה רשאי הצרכן לפנות לביהמ"ש, ... ולדרוש פיצוי בסכום של עד 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק. ... על מנת לדרוש פיצוי ללא הוכחת נזק, קובע חוק הגנת הצרכן תנאי – אם לא קיבלתם את כספכם חזרה, יש לשלוח דרישה בכתב על כך לחברה. דרישה בכתב היא גם באמצעות דואר אלקטרוני / פקס. "

השירות בארץ אמנם מרגיז ומקומם וניתן להבין מדוע התעצבנת. אבל בתור נותן שירות שמקבל המון טלפונים. אני אישית הייתי מנתק לך בפנים. ואת זה אני אומר לך כבעל סמכות בסניף (ולא אחד שאומר שהוא מפחד מנהלים).

המוקדנית שאיתה דיברת היא בעלת יכולת כמעט אפסית. היא באה לעבודה מדי בוקר כדי לטפל בפניות של אנשים כמוך, תהיו מי שתהיו, ולא כדי לקבל צעקות. מדובר פה בבן אדם שגם לו לא נעים כשצועקים עליו ולפעמים כשהחברה שבה הוא עובד עושה שטויות גם הוא מתעצבן, בעיקר כי הוא השליח שאותו כולם מחפשים להרוג על טעות של מישהו אחר.

דמייין לך שהשכן שלך היה עושה לי נזק לרכב אז הייתי שורף לך את הבית ״כי יש ביניכם משהו משותף וכולכם אותו דבר״ או משהו בסגנון.

רוצה שירות? תן כבוד

אם היא תנתק לי בפנים זה עוד יותר ירגיז אותי והמוקדנית הבאה תקבל עוד יותר צעקות, אם היכולת שלה אפסית שתעביר אותי לגורם בכיר יותר, אם לא מתאים לה היא מוזמנת להתפטר (דרך אגב גם אני נותן שירות פרונטלי במקביל להיותי סוכן מכירות - ההוא "שדפקתי" אותו לכאורה מתעצבן עליי בפנים ואין מה לעשות אנחנו חיים בישראל).

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לנו זה קרה והתגלה בהצצה רנדומלית בחשבונות. אפילו התירוץ היה זהה - "הגדלנו לכם את מהירות הגלישה".

הגדרה מילונית לשיטת מצליח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עדכון: התקשרו היום ולטענתם אחרי בדיקה אמא שלי אכן הסכימה לשירות אבל לא ברור מהם אם היא הסכימה לשלם עבור זה (כנראה הגנבים פשוט "שכחו" להגיד שזה עולה כסף וזו כמובן ממש לא בעיה שלי), ועוד יותר מעצבן מסתבר שאחרי 2 שיחות הם עדיין לא ביטלו את הגנבה הזו!

אני רוצה לשלוח להם מכתב עם דרישה להחזר כספי מצידם פלוס ריבית כחוק בנוסף לבקשה להפסקת השירות, אם ימשיכו לחייב אותי אני כמובן אתבע אותם. איך אוכל לנסח מכתב מסודר ללא עורך דין?

Just daily

פורסם

אני חושב שאתה צריך לשנות מעט את הסגנון ואת המטרות.

אני במקומך הייתי מציב מטרות באופן הבא:

1. הפסקה מיידית של החיובים.

2. החזר הכסף שנגבה שלא כדין.

.

.

.

.

.

.

741. פיצוי כספי בגין "עגמת נפש".

מכיוון שזה סדרי העדיפויות שלי הייתי בודק דבר ראשון איך אני מעביר להם מכתב מנומס אך תקיף המתייחס לחיובים. (מברר מה מספר הפקס שלהם, ומוודא שהתקבל). לא צועק ולא משחק אותה "אבו עלי". כשאתה מדבר בשקט, לפעמים זה הרבה יותר מועיל. מקליט את כל השיחות איתם בשאיפה לגרור אותם להודות שאין להם הסכמה לגבות כסף אלא רק לשדרוג אם בכלל.

אם אתה חושב שככל שתצעק יותר חזק ככה יפחדו ממך או יחזירו לך כסף מהר - תשכח מזה. תזכור שגם בצד השני נמצאת איזו סטודנטית שמקבלת בדיוק שכר מינימום, שהמנהל שלה רודה בה ומודד לה כמה שיחות היא עושה בשעה ושכל היום צועקים עליה.

פיצוי? תתבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות, הלוואי שתקבל מהם מיליוני שקלים שהם ילמדו לקח. בפועל לא תקבל שקל מעבר לנזק שבאמת נגרם לך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
השירות בארץ אמנם מרגיז ומקומם וניתן להבין מדוע התעצבנת. אבל בתור נותן שירות שמקבל המון טלפונים. אני אישית הייתי מנתק לך בפנים. ואת זה אני אומר לך כבעל סמכות בסניף (ולא אחד שאומר שהוא מפחד מנהלים).

המוקדנית שאיתה דיברת היא בעלת יכולת כמעט אפסית. היא באה לעבודה מדי בוקר כדי לטפל בפניות של אנשים כמוך, תהיו מי שתהיו, ולא כדי לקבל צעקות. מדובר פה בבן אדם שגם לו לא נעים כשצועקים עליו ולפעמים כשהחברה שבה הוא עובד עושה שטויות גם הוא מתעצבן, בעיקר כי הוא השליח שאותו כולם מחפשים להרוג על טעות של מישהו אחר.

דמייין לך שהשכן שלך היה עושה לי נזק לרכב אז הייתי שורף לך את הבית ״כי יש ביניכם משהו משותף וכולכם אותו דבר״ או משהו בסגנון.

רוצה שירות? תן כבוד

פעמיים התנתקתי מספקי אינטרנט - בפעם הראשונה זה היה אינטרנט זהב (היום 012-סמייל%

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

התנתקתי מהוט בלי צעקות, וקיבלתי מהם למעלה מ 700 שקלים בחזרה. בלי צעקות. בעבודה מסודרת, ותוך עירוב משרד התקשורת.

התנתקתי מנביעות, שאמרו לי בטלפון שאני שקרן (ואז אני מודה שצעקתי) אבל זה עבר לי. כשהם התקשרו בשביל לאיים עלי במצוות עורכי הדין שלהם כבר לא צעקתי, רק אמרתי להם שהשיחה מוקלטת ואני ממליץ להם לפטר את עורך הדין המטומטם ששלח אותם להתקשר אלי. ביטלתי חוב שהם טענו שהיה, ואני טענתי שלא היה ולא נברא, תוך איום בעירוב הרשות לני"ע. היתה להם סיבה לחשוש.

כשרשת שקר קרמיקה כלשהי סירבה להחזיר כסף הסברתי להם בדף הפייסבוק שלהם שהשלב הבא הוא לקבלחוו"ד משרד התמ"ת על ההתנהלות שלהם. הכסף הוחזר.

יש פתגם "כלב נובח לא נושך" בהשלכה עלינו, אם החוק לצדך ואתה מכיר אותו (ואם לא אז תלמד אותו מעט. יש המון חומר ברשת) אין צורך לצעוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אני קיבלתי כסף מהוט, ולא הרמתי את הקול, אבל, כן עירבתי את דני שדה מידיעות אחרונות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
תגובות רציניות יתקבלו בברכה.

איך אתה רוצה לקבל תגובות רציניות כשאתה מספר את השתלשלות העניינים ואיך התנהגת. מעבר לכך, או שאתה נאיבי או שאתה מחפש כאב ראש מיותר. עוגמת נפש? תביעה? - הצחקת אותי. במה בדיוק אתה מגובה, ועל מיצוי הליכים שמעת?

וכשזה נאמר, יש מצב שאתה צודק, שבאמת עידכנו לך שירותים שלא ביקשת בתשלום, ויש מצב שאתה טועה ואמא שלך הסכימה גם הסכימה. בין אם נצא מנק' הנחה שנעשקת או רומית, הדרך לגנבה, כפי שכינית את החברה, רחוקה. גם הדרך להגדרת חווית שירות כלא טובה רחוקה ממך, שכן לפי דבריך שלך, אתה זה הפכת אותה לכזו.

ושלא תבין אותי לא נכון, חברות התקשורת כולן רחוקות מלהיות צדיקות, גם 013, ועושות עוולות לא פעם, כולנו חווינו את זה ונק' מוצא שלי היא שנניח שתהיותייך נכונות וחויבת על לא עוול בכפך. עכשיו השא' אם אתה רוצה להוציא אגרסיות ולהיות צודק (אולי, כי זה לא בטוח) או להיות חכם ויעיל.

אם חכם ויעיל היא בחירתך, אני מציע את שיטת הפעולה כדילקמן:

1. איסוף ראיות: כלומר, מצא את כל החשבוניות וראה בדיוק מתי החל החיוב. בנוסף, הייתי מאתר גם חשבוניות מעט לפני בכדי להבין אם אולי עידכנו משהו שבתחילה היה חינם (בין אם בהסכמתך ובין אם לאו) כדי לקבל את כל התמונה. שני דברים תוציא מכך. האחד, תדע מתי החל החיוב. 2. תדע כמה כסף חייבים לך (לכאורה).

- כבר נערכו שיחות - רשום מס' פנייה ושם נציג (ולא הוא לא חייב לך שם משפחה, בטח לא בעידן הפייסבוק), בקצרה מה היה בשיחה וחשוב מה הושלם לך מבחינת מידע.

2. תשאל את אימך: אמרת שאין מצב שהייתה מסכימה, תתפלא - יש מצב.

3. פנה בכתב לפניות הציבור של החברה - גולל בקצרה את השתלשלות העניינים ואת דרישותיך (ופה חשוב שדרישותיך יהיו הגיוניות במידה ואכן נעשה לך עוול - כלומר, החזר מה שגבו ביתר ואיזה פיצוי קטן [לא, לא עוגמת נפש ולא בטיח],אולי הורדת מחיר חבילת האינטרנט ו...זהו). מבטיח לך שזה יותר חזק, בעל ערך ותכליתי מכל צעקה שאתה חושב שמישהו שם סופר.

ככל שפניותיך לא ייענו כנדרש, וככל שלא יוכח שאכן נמכרו השירותים כדין, אז תוכל לשקול את הדבר הזה שנקרא תביעות קטנות. אבל לא לפני שתפנה למועצה לצרכנות.

מקווה שזו תגובה מספיק רצינית בשבילך,

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יש פתגם "כלב נובח לא נושך" בהשלכה עלינו, אם החוק לצדך ואתה מכיר אותו (ואם לא אז תלמד אותו מעט. יש המון חומר ברשת) אין צורך לצעוק.

אליבע הסטנדאפיסט רועי לוי יש לו המשך: "בטח לא נושך, ייגמור לנבוח, ייקרא לך את הת*ת" :)

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
מקווה שזו תגובה מספיק רצינית בשבילך,

בן.

כן, תודה.

עדכון: התקשרו בשנית והפעם אלי, טוענים שוב שאמא שלי אכן הסכימה לשלם כסף עבור שירותים נוספים (אומרים שבדקו בהקלטות). מנסים להשתיק אותי, הורידו את החבילה מ-80 ש"ח ל-30 ש"ח ולטענתם גם ביטלו את השירות הנוסף, כרגע בכל מקרה לא רוצים להחזיר את הכסף.

Just daily

פורסם

אתה יודע מה הכי עצוב?

שבסוף, בגלל שאתה עצלן, אתה תשאר לקוח שלהם...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מבחינת עלות-תועלת עדיף לך לעבור לספקית אחרת (בטח יעשו לך איזה סל קליטה) מאשר לנסות לתבוע את כל העולם ואשתו.

החוק מגן על הפשע המאורגן, אין מה לעשות.

אנחנו אגב נשארנו עם נטוויזיין כי כמו שכבר אמרת, כולם גנבים. עדיף לעשות עסקים עם גנב מוכר מאשר להידפק ע"י גנב חדש.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אתה יודע מה הכי עצוב?

שבסוף, בגלל שאתה עצלן, אתה תשאר לקוח שלהם...

לא, בגלל שזו רולטה וכולם גנבים בתחום הזה.

איזה כיף לנטוויז'ן. שיטת המצליח הצליחה להם. בדיוק על לקוחות כמוך בנויה השיטה.

מנסים לדפוק אותך. הצליח - יופי. לא הצליח - לא נורא, במקרה הכי גרוע הלקוח יקבל את כספו (או חלקו) וימשיך לשלם לנו. :banghead:

פורסם

אני בדיוק תוהה - למה הם פתאום הודיעו בין לבין שהם מוזילים לנו את החבילה מ-80 ש"ח ל-30 ש"ח?

לא הזכרתי או התלוננתי על המחיר המופקע ואם לטענתם הם אינם אשמים מדוע פתאום כל טוב הלב הזה?

Just daily

• תוכן חדש...