Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מודע לזה שאינטרנט עד 40 מגה עולה 20-30 ש"ח לחודש כן?

למה שלא תעבור למתחרים שלהם, נניח 012 או אפילו אחת החברות הקטנות כמו טריפל סי או אקספון?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תרמיל פגז,

אני במקרה מהתחום. לקבוע כמה קישוריות best effort "עולה" זה דבר מורכב, ובטוח בלתי אפשרי למישהו מבחוץ.

גם אני עם חברה גדולה, משלם הרבה יותר מהמחיר שהזכרת, ולא מצליח לעזוב. למה? כי פעם אחת לא גנבו אותי, וכי היו לי אפס תקלות 7 שנים.

אני רוצה לשדרג ל 40Mbps את החבילה שלי, אבל זה יקר מידי בספק הנוכחי, ועדיין מאוד קשה לי להתנתק משירות טוב.

פות"ש, זה לא רולטה כמו שאמרת. אם עשו שימוש לרעה ושלא בתום לב בהרשאת חיוב, תתנתק.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

התנתקתי מנביעות, שאמרו לי בטלפון שאני שקרן (ואז אני מודה שצעקתי) אבל זה עבר לי. כשהם התקשרו בשביל לאיים עלי במצוות עורכי הדין שלהם כבר לא צעקתי, רק אמרתי להם שהשיחה מוקלטת ואני ממליץ להם לפטר את עורך הדין המטומטם ששלח אותם להתקשר אלי. ביטלתי חוב שהם טענו שהיה, ואני טענתי שלא היה ולא נברא, תוך איום בעירוב הרשות לני"ע. היתה להם סיבה לחשוש.

מה היה הקשר של הרשות לניירות ערך לנושא?

פורסם

בקווים הכי כלליים שאפשר - רישום נכסים בדוחות החברה שלא קיימים, או לפחות יש בעייתיות גדולה מאוד בקיימות שלהם, והחברה יודעת מזה.

הם הבינו בדיוק לאן אני מתכוון לקחת אותם ולכן העדיפו לנתק מגע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...