Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי מערכת שהשקעתי עליה די הון ואני לא שומע בה כבר כמו פעם ,לרגע חשבתי שאני התחרשתי אבל הבנתי כבר שזאת המערכת .

הסט:

רדיו דיסק - Kenwood DDX6023BT

מגבר RockFord R300x4 [הדור החדש] .

קומפוננט קדימה JBL Harman GTO609C 6.5' [עם חתך הרחבה מי 5.25 ל 6.5]

מאחורה רמקולים רגילים של ROCKFORD 150W 75W RMS

סאב Cerwin Vega HEDSP112

מהסב והרדיו דיסק אני מבסוט! מהרמקולי כבר פעם שלישית שאני מחליף.

יש לי קטע מאוד מאוד מוזר גם כשאני החלפתי את הקומפו הקודמי מקדימה לנוכחי סודרה בעיה ואז חזרה.

היתה לי בעייה שבצד השמאלי [צד הנהג] הרמקולים משמיעים צליל חלש ובצד הימיני [ליד הנהג] צלילי חזק.

המערכת כשמותקנת נשמעת פיצוץ עם הזמן פתאום הרמקולים השמאלים חלשים והימיני גם מאבד עוצמה אבל לא קיצוני ככה יוצא שאתה שומע את השמאלי.

אני לא יודע מה לעשות כבר השקעתי סה"כ כולל הסט הקודם כבר מעל ל 7 אלף.

הבעיה חזרה הרמקולים בצד הנהג לא סוחבים כמו הצד הנגדי והעוצמה ירדה הטרייבל בגבוה לא נעים לאוזן כמו פעם ואם אני מאפס אותו לא שומעים.אני גם לא יכול לדחוף כל 6.5 מקדימה ובטח שלא מורל שתוקעים לך מגנט בגודל מקרר זה מתנגש בחלון כשיורד.

נראלי שזה המגבר נדפק גם הוא התחיל להכנס לי לפרוטקשנים אבל זה היה נומרא מאחר ואני עושה נסיעות של 5 שעות.

היה נכנס לי אחרי 5 שעות של עבודה לפרוטקשן של 5-15 דקות והיה חוזר לעבוד רגיל.

Mercedes Benz Vito V6T 3.2 2015

Chevrolet Silverado 2500HD 2014

פורסם

קודם כל, בדוק את איכות החיווט ואת אספקת החשמל למגבר.

איפה מותקנים הקרוסים ? בחלק הפנימי של הדלתות? החיצוני? בקבינה?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...