Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, קצת תקוע האמת.

נשבר לי עקב אגרסיביות יתר צילינדר באחת הדלתות בבית היום בבוקר. כיוון שלא היה זמן מיהרתי לעבודה וכשחזרתי הכל נסגר..

יש איזה חנות באיזור הרצלה-נתניה-תל אביב שפתוחה בשבת שאוכל לסגור את הדלת הזאת סוף סוף?

תודה חברים..

אלון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אייל- אין לי מושג אם יש להם כאלה דברים, אני נוטה לא להסתובב בחנויות כאלה..

רועי- זה מה שאני מחפש, אבל אחת כזאת שעובדת בשבת. מכיר?

פורסם

כפר קאסם.

יעקב עיסא בכניסה לכפר מצד ימין אחרי התחנת דלק.

מנעול לדלת עולה בערך 16 ש"ח בפעם האחרונה שקניתי. זה צילינדר לדלת פשוטה (דלת קבלן, מהדלתות "של פעם").

יש גם צילינדרים לדלתות מפוארות יותר (כאלה שבד"כ באות עם ידית עגולה) וכמובן גם ידיות חדשות (החל מהפשוטות ביותר מפלסטיק ועד ליקרות יותר ממתכות בגוונים שונים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ביפו גם הכל עובד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בתור אחד שבתחום, אומנם באמת יש צילינדרים עלומי שם בגרושים ויש כאלה בלי שם שמגיעים גם ל1000 שקל, הכל תלוי ברמת הביטחון שאתה רוצה

רק קח בחשבון ושלא יעבדו עלייך ולא יספרו לך סיפורים,

לא קיים היום צילינדר שאי אפשר לפרוץ, הכל שאלה של זמן זה מתחיל מ1-2 דקות ויכול להגיע גם ל15 דקות

פורסם (נערך)

חברים מדובר בדלת עם צילינדר נורא פשוט של רב בריח.

מה הפער אני גר (כרגע) באיזור הרצליה, יש פער גדול במחיר בין אייס או הום סנטר לכפר קאסם שעד לשם כדאי לי להרחיק?

בוודאי שאקח את הצילינדר איתי..

ותודה לכל המגיבים!

עריכה אחרונה על ידי ~VIPER~

פורסם

תחוס על הזמן הפנוי שלך וסע למקום קרוב. אם היית מפ"ת אז בין אייס ירקונים לכפר יש הבדל שמצדיק אבל לבוא מהרצליה בשביל כמה עשרות שקלים? זה לא כאילו אתה צריך לקנות כמה עשרות מטרים של חבל, שמתומחר באייס בצורה לא מובנת לחלוטין.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.

• תוכן חדש...