Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מעדכן:

בפוסט הקודם היתה לי טעות וכתבתי על מנעול לדלת (ופותח השירשור התכוון לצילינדר עצמו).

המחירים כמדומני מתחילים מ 60-80 שח לתוצרת עלומת שם שמתאימה לדלת ישנה של רב בריח - ועד 250-300 למנעול מקורי איכותי של רב בריח. יש גם יותר יקרים.

יש באמצע גם חברות טובות (YALE וכד') במחירים טובים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

דרך אגב - רב בריח היום מוכר בעיקר צילינדר מזן סיני נחות, לא להתקרב! (אולי יש להם גם יותר טובם ברמת מחירים גבוהה יותר)

מולטילוק הוא המותג הסביר הנוכחי.

עריכה אחרונה על ידי armagedon
פורסם
חברים מדובר בדלת עם צילינדר נורא פשוט של רב בריח.

מה הפער אני גר (כרגע) באיזור הרצליה, יש פער גדול במחיר בין אייס או הום סנטר לכפר קאסם שעד לשם כדאי לי להרחיק?

בוודאי שאקח את הצילינדר איתי..

ותודה לכל המגיבים!

לא ממש הבנתי למה הכוונה ב"אחת הדלתות בבית" שהיא גם רב-בריח. אתה גר באחוזה או משהו? בכל אופן אני מניח שהכוונה היא לדלת הכניסה, אחרת זה לא היה בוער לך כ"כ. צילינדרים של דלת פלדה כזאת עולים בד"כ 250-300 שקל ואולי 10-20 אחוז פחות אצל הבני דודים.

לדעתי תתחיל מאייס או הום סנטר הקרוב אליך (בשפיים/געש יש את שניהם למיטב זכרוני). אם יש להם כזה במלאי והמחיר סביר, סגור את זה כך. ממילא לא מדובר ברכישה שעושים לעיתים קרובות, וגם הזמן הפנוי שלך שווה כסף.

פורסם

אמרו את זה כמה חברים לפניי, רב בריח לא היתי ממליץ לך היא לא מה שהיתה פעם, היום כל הלקוחות שלי אני ממליץ על מולטילוק, אני מאמין שלא תירצה להגיע לסכום של 600-700 ויותר לצילינדר, כמו שהבנתי מימך אתה לא מעוניין להשקיע יותר מידיי, למרות שצילינדר טוב יכול להחזיק גם 10 שנים, ואם זה בית שלך ולא בשכירות זה מה שהיתי ממליץ לך, בכל מקרה באייס וכאלה אפשר להשיג ב300-400 שקל צילינדר ביד ולהרכיב לבד בבית,

רק תשים לב שזה אותו צילינדר, ארוך או קצר, וכן מנעול פרפר או רגיל,

בהצלחה

פורסם

זה מנעול שברגע שמגיע מנעולן אלייך הביתה כולל עבודה לא לוקחים פחות מ700-800 שקל

כל שיכפול של פתח כזה עולה בסביבות ב50 שקלים וזה אך ורק אם כרטיס, הכרטיס משחק פה , ברגע שנעלם הכרטיס אין אפשרות לשכפל מפתחות

פורסם

מי שמשכפל בלי כרטיס הוא עבריין, זה פלילי, וברגע שיתפסו אותו יחרימו לו את המכונה וישללו לא את הרישיון, אז בהצלחה שיהיה לו

פורסם

אין מצב שתמצא מנעולן שישכפל מפתח כזה בלי כרטיס.

את זה אני אומר לך ממישהו שעובד בתחום הדלתות 21 שנים ומכיר המון מנעולנים שאין מצב שיעשו את זה גם בשביל מישהו קרוב.

פורסם
מי שמשכפל בלי כרטיס הוא עבריין, זה פלילי, וברגע שיתפסו אותו יחרימו לו את המכונה וישללו לא את הרישיון, אז בהצלחה שיהיה לו

איזה הסחפות פראית, תביא את נוסח החוק הזה.

מה שיותר הגיוני שהחברות שנותנות את המכונות שכפול למנעולנים, אם זאת באמת מכונה בחכירה יקחו אותה. לא פלילי ולא נעליים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אמרו את זה כמה חברים לפניי, רב בריח לא היתי ממליץ לך היא לא מה שהיתה פעם, היום כל הלקוחות שלי אני ממליץ על מולטילוק, אני מאמין שלא תירצה להגיע לסכום של 600-700 ויותר לצילינדר, כמו שהבנתי מימך אתה לא מעוניין להשקיע יותר מידיי, למרות שצילינדר טוב יכול להחזיק גם 10 שנים, ואם זה בית שלך ולא בשכירות זה מה שהיתי ממליץ לך, בכל מקרה באייס וכאלה אפשר להשיג ב300-400 שקל צילינדר ביד ולהרכיב לבד בבית,

רק תשים לב שזה אותו צילינדר, ארוך או קצר, וכן מנעול פרפר או רגיל,

בהצלחה

סליחה על הבורות, אבל מולטי לוק זה לא המיתוג של רב בריח בחו"ל?

אפילו הלוגו אותו לוגו...

פורסם

בלי שום בעייה, שכפלתי מפתחות, פעם אחת בלי כרטיס, ופעם שנייה עם. המנעולן הזהיר אותי שללא כרטיס הוא לא בטוח ב-100% שיצליח (אבל הצליח).

לא אזכיר את שם המנעולן אם זה עלול לסבך אותו, אבל זו חנות מסודרת ומנעולן מורשה.

:turn-l:

• תוכן חדש...