Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מרגיז ומעצבן אבל אין לך מה לעשות... או להשלים או לתקן... אני תיקנתי 2 שריטות עמוקות כאלו של ונדליזם טהור על הדלתות שלי. עלה לי 700 לדלת וחזרתי לנשום...

פורסם

חלאות בזויות כמו ששבוע שעבר בליל שבת, לאחר 4 שעות של שטיפה ודיטיילנג עד כמה שאפשר לרכב אני רואה 3 נערים נשענים עליו בשיא הנונשלנט, מילא גרוטאות מימין ומשמאל לידכם למה דווקא על שלי?

למה להשען בכלל על רכב?? העצבים שהיו לי באותו הרגע, ילדים מחורבנים.

אני בתור ילד אומץ לכדרר כדורסל לא היה לי עד שהייתי יוצא מאיזור החניה בכלל.

בעקרון - מכחול רק יטשטש לא ממש יעלים, לפעמים אין מנוס מצביעה אבל לדעתי תנסה אצל מישהו שמקצועי בדבר קודם כל מכחול, אולי התוצאה תהיה לעיניך ובטח גם זולה יותר

Opel Adam S 2017

פורסם
חלאות בזויות כמו ששבוע שעבר בליל שבת, לאחר 4 שעות של שטיפה ודיטיילנג עד כמה שאפשר לרכב אני רואה 3 נערים נשענים עליו בשיא הנונשלנט, מילא גרוטאות מימין ומשמאל לידכם למה דווקא על שלי?

למה להשען בכלל על רכב?? העצבים שהיו לי באותו הרגע, ילדים מחורבנים.

אני בתור ילד אומץ לכדרר כדורסל לא היה לי עד שהייתי יוצא מאיזור החניה בכלל.

בעקרון - מכחול רק יטשטש לא ממש יעלים, לפעמים אין מנוס מצביעה אבל לדעתי תנסה אצל מישהו שמקצועי בדבר קודם כל מכחול, אולי התוצאה תהיה לעיניך ובטח גם זולה יותר

אם הצבע מקורי, בחיים לא הייתי צובע את כל הדלת. אבל נראה לי לפי התמונה שהצבע לא מקורי (או שסתם התמונה מעוותת טיפה?)

כמה שכבות של צבע ולקה -- וזהו. כי מחר יבוא פאקר אחר (או שאותו אחד) וישרוט שוב. חבל על הכסף, זמן, ובילוי של הרכב בתנור.

• תוכן חדש...