Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קם בבוקר יורד לרכב, כמובן הנוהל הרגיל בבוקר סיבוב קטן סביב האוטו לראות שאין הפתעות, לא ציפיתי אבל הפעם הייתה אחת. אחת מכל הלב.yzymgjjmyhmx.jpg

סתם מרגיש עצבים וצורך לשתף, אין לי אויבים, אני מחנה יפה את הרכב, לא מוציא עיניים, פשוט אי אפשר להבין את הצרות עין של אנשים, איך אפשר?

וכמובן גם אני משוגע כמו רובנו ובראשון אני הולך לתקן את זה , מבאס.

עריכה אחרונה על ידי Proolam123
בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

לא נעים חבר,מבין אותך.

כניראה ילדים משועממים,צריך פעם אחת לתפוס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זאת מכה במדינה שלנו.. או קנאה או שעמום אין דרך להסביר את הרשעות הלא מוסברת הזאת.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אנשים קטנים ודוחים. צריך לתפוס אותם ולחתוך להם את הידיים (בחוק).

אני לא חושב שאני זוכר רכב שלי שלא עשו לו את זה במוקדם או במאוחר....

אני רק יכול לדמיין דמות של הערס הארצישראלי המצוי שייעשה דבר כזה.

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם
קם בבוקר יורד לרכב, כמובן הנוהל הרגיל בבוקר סיבוב קטן סביב האוטו לראות שאין הפתעות, לא ציפיתי אבל הפעם הייתה אחת. אחת מכל הלב.yzymgjjmyhmx.jpg

סתם מרגיש עצבים וצורך לשתף, אין לי אויבים, אני מחנה יפה את הרכב, לא מוציא עיניים, פשוט אי אפשר להבין את הצרות עין של אנשים, איך

אפשר?

וכמובן גם אני משוגע כמו רובנו ובראשון אני הולך לתקן את זה , מבאס.

אני רק מקווה שילדים ונכדים שלנו לא יתנהגו כך... עלינו לחנך אותם בהתאם.

פורסם

לי עשו דבר כזה במוסך,בטיפול שגרתי.מכונאי שלף את המגן הזה שמניחים על הכנף,רכב היה מלוכלך וכנראה היה איזה גרגיר מתחת.תוצאה,שריטה עמוקה לאורך כל הכנף.הייתי מוכן לזרוק שרפרף ברזל שהיה מונח שם לתוך הראש שלו.מדינה של מטומטים

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא אנשים טובים זה בטוח.

השרשור למען "פריקת עצבים" או מחפש דרך לטפל בשריטה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

באמת מרתיח לראות דבר כזה.

אנחנו חיים במדינת לייסינג... לצערנו בעלי הרכב הפרטי נפגעים מזה קשות... אין פתרון לזה :-(

יש לך את זה ביותר מכליל או פופוליסטי?

לי יש בבית רכב פרטי עם כמה שריטות כאלה בדיוק ורכב ליסינג, אז לאיזה קבוצה אני משתייך בדיוק?!

פורסם
באמת מרתיח לראות דבר כזה.

יש לך את זה ביותר מכליל או פופוליסטי?

לי יש בבית רכב פרטי עם כמה שריטות כאלה בדיוק ורכב ליסינג, אז לאיזה קבוצה אני משתייך בדיוק?!

ברגע שאכפת לך מהרכב שלך, אתה תהיה מודע לנזקים אפשרים לרכבים מסביבך. ולרוב המוחלט של בעלי הלייסינג לא אכפת בכלל.

פורסם
ברגע שאכפת לך מהרכב שלך, אתה תהיה מודע לנזקים אפשרים לרכבים מסביבך. ולרוב המוחלט של בעלי הלייסינג לא אכפת בכלל.

זה לא קשור לליסינג. זה קשור לחור ענק בחינוך.

פורסם

טכנית כנראה שיש לי מקום טוב דרך בן דוד שלי שעובד במרצדס שיסדר לי את השריטה, הוצע לי פשוט מכחול כמובן ופוליש טוב, מה אתם אומרים יש הצעות שונות? תמיד טוב לשמוע

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

• תוכן חדש...