Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, כמו בכל שנה מגיע חודש דצמבר ואיתו חידוש ביטוח הרכב, האמת? שנמאס לי לשלם כל שנה כ3700 מקיף + 1600 על חובה.

חובה זה חובה אין ברירה.. השאלה היא:

עד כמה יעיל לסנדל רכב מפני גנבים??

יש פתרון אחר? אולי מן״סוויץ סודי״ עם מתג מוחבא?

ואני שואל ברצינות. אשמח לתשובות ענייניות. תודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סנדל מאוד יעיל, סוויץ סודי שלא ניתן לעשות עליו מעקף גם יעיל.

העניין הוא כשממש רוצים רכב מסויים-הוא נגנב, איך? מעמיסים אותו על משאית וגוררים.

לא ציינת את דגם הרכב, למרות שהכל מהכל נגנב, רק שיש רכבים פחות מבוקשים שסנדל עליהם מוריד את הגנבים מהעניין ומעביר אותם לרכב הבא.

ומה בעניין של לשים כל פעם את הסנדל? לא תמיד כיף ונוח, יכול להיות שבאיזשהו שלב ימאס לך ודווקא באותו יום יגנבו

עלות של סנדל לא נמוכה בכלל(ההוא ממושב ישרש, שכל סנדל מתחת לאיכות שלו לא שווה כלום)

Miata ND2

פורסם

הכל תלוי בסוג הרכב, בשווי שלו, ובסבלנות שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בסה״כ סיאט איביזה מודל 2011, ששווה 65_אלף לערך. 1.6 גימור ספורט, לכן זה ממש מייקר את המקיף. היא נחשבת גניבה ולכאורה רכב ספורט.

איזה עוד פתרונות יש למעט סנדול ומתג סודי כזה?

פורסם

מעניין אותי איפה אתם גרים! אני עם רכב חדש יחסית ואף פעם לא פחדתי לחנות ברחוב וללכת לישון בשקט (חשוב לציין שיש לי ביטוח מקיף).

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני גר בהרצליה מרכז, במשך 25 שנה בבניין המונה 12 דיירים , לא נגנב רכב פה אף פעם. טפו טפו5 חמסה שום בצל (;

פורסם

עצתי היא שלא תוותר על המקיף, למרות ההוצאה האמורה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני לא הייתי מבטל ביטוח מקיף לאיביזה, אכן רכב גניב, ושוב אני אומר, כשרוצים לגנוב גונבים, אפשר לסנדל, לשים חובק הגה, להוציא כויילים, מתג סודי, להוציא פיוזים ראשיים ועוד שלל פתרונות.

אבל כשרכב מסומן הוא בדרך כלל יגנב, כל השיטות האלה יכולות לעכב או לעצור את הגנבים, אבל במידה וכמו שאמרתי הרכב נלקח על ידי גורר, שום דבר לא יעזור.

בהרצליה וכל ערי השרון כמו גם פתח תקווה יש גניבות, גם בערי המרכז והצפון כמובן.

חבל שתקום יום אחד בלי הרכב בחניה ותצטער על זה שחסכת פחות מ 100 שקל בחודש.

Miata ND2

פורסם

בנוגע לשים כל מיני מחסומים לגנבים, אם הגנבים ירצו לגנוב ולא יצליחו, מניסיון העבר - הם פשוט יהרסו וישברו כל דבר אפשרי ברכב שלפעמים כבר היה עדיף שיגנבו אותו...

פורסם

נגיד ושמת סנדל ועשית עוד המון דברים שמנעו מהגנבים להניע, אתה תגיע בבוקר לרכב ותראה את כל הדשבורד מפורק והכל שבור ומורסק בתוך הרכב ואני מאמין שאתה לא מעוניין לשלם את עלות התיקון של דבר כזה שעלול לקרות.

עד שלא גונבים לך את הרכב אתה לא באמת צריך את איתרואן אבל עדיין משלם להם בכל חודש.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

כפי שכתבו לך קודם, החישוב הוא לא נכון. גם אם תבטל את הביטוח המקיף, האם תבחר שלא לעשות גם ביטוח צד ג'?

אם כן, מהו הפרש במחיר בין ביטוח חובה+מקיף לבין ביטוח חובה+צד ג'?

אני באופן אישי מתייחס לביטוח צד ג' כביטוח שחייב להיות ולא אהיה מוכן לוותר עליו.

פורסם

איזו קמצנות.

מה אם תעשה תאונה באשמתך?

וגם אם תאונה לא באשמתך, לפעמים קשה להוכיח את זה. וגם אם הוכחת, צריך להוציא את הכסף מהצד השני. ולפעמים נפסקת בבית המשפט רשלנות תורמת.

על רכב במחיר הזה הייתי עושה מקיף. אם 3700 מכבידים עליך, תאר איך תרגיש כשתאבד 60 אלף.

אגב, לא לעשות ביטוח צד ג' זה אומר שאם פגעת ברכב ממש יקר, תצטרך למכור את הבית כדי לשלם. אם פגעת ברכב לא ממש יקר, עדיין תצטרך לשלם המון.

• תוכן חדש...