Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברשתוי רכב מסוג הונדה סיוויק שנת 2014, שנקנתה לפני שנה.

הרכב נקנה בהנחת מכס לנכים במוגבלות בעלי ניידות, ככה שרק אני יכול לנסוע ברכב.

חשבתי עם פיתרון להשאיר את הרכב לאחותי אבל זה עדיין לא מסתדר מסיבה שזה הליך מורכב מול ביטוח לאומי.

התכנון שלי ביניתיים זה להשאיר את הרכב בחניה לתקופה של 3 חודשים ואז לחזור לארץ.

האם לערכתכם יכול להיגרם נזק במידה ואני משאיר את הרכב בחניה?

אני מתכוון לכסות אותו עם בד לבן מותאם לרכב, יש לי חניה ממש פינתית בכניסה לבנין שהיא שלי.

האם לא לנקות את הרכב תקופה של שלושה חודשים ולא להתניע אותו היה תקין?

האם ישנו מקום שניתן לשמור את הרכב והם ידאגו לטיפול בו?

ביטוח אני ישאיר כמובן.

מה דעתכם?

תודה.

פורסם

אם זה הליך מורכב להשאיר לאחותך, אז בטח זה יהיה הליך מורכב להשאיר אצל בן אדם זר .

מציע לנתק את המצבר, לבדוק אויר בצמיגים, לעשות וקס לרכב ואז לכסותו.

אם לא מסתדר, הייתי מחפש מישהו שאתה סומך עליו שיניע את הרכב פעם בשבוע בחניה לכמה דקות עד חזרתך, זה אמור להספיק בכל זאת מדובר באוטו חדש.

פורסם

יש עוד כמה דברים שכדאי לעשות.

אפשר להתייעץ בפורום אספנות לפרטים מדוייקים,

אני זוכר למלא מיכל דלק מלא לגמרי (למניעת חלודה במיכל), ולמלא אוויר בצמיגים הרבה מעבר ללחץ הרגיל.

לחלופין לשקול להעמיד את האוטו על בלוקים כדי לשמור על הצמיגים במצב טוב.

לאחר החזרה לארץ רצוי לכל הפחות להחליף שמן מנוע.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אה, ולחשוב איך מונעים גניבה של הרכב, זה רכב גניב.

אם לא ישתמשו ברכב בתקופה הנ"ל אז הייתי שוקל להוציא מצבר או פלאגים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סביר להנייח שימות המצבר. ואז העזאקה תפעל. בסיויק יש אזעקה מקורית. ואז גם סוללת גיבוי של אזעקה תמות וכשתחזור יהיה לך אלפי שקלים לשים על רכב. בדוק.

אין תחליף לנסיעת פעם בה. לחילופין, אם אין מי שיסע על האוטו יש חניוני אחסנה ארוכה כמו חניון גרוזנברג ודומיהם שמבטיחים התנעה שבועית ושמירה על מכלולים.

הם גם לוקחים אחריות ואתה יכול להקפיא את הביטוח. לטענתם החיסכון בביטוח מכסה את עלות האחסנה. לי זה לא כיסה, ולא השתמשתי בשרותים שלהם אף פעם.

• תוכן חדש...