Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מדויק. יש אופציה להנעה כפולה, היא פשוט לא מגיעה לארץ ביבוא סדיר.

השמועה אומרת שלאחד מבכירי לובינסקי יש אחת כזו עם מנוע 1.6 ותיבה ידנית. אותה שמועה אמרה לי גם שאם תהיה מוכן לשלם ולהמתין, יש סיכוי שיביאו לך את הגרסה עם ההנעה הכפולה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה לא מבטיח שזה יהיה שווה משהו בשטח, למשל כמו איגניס 4X4.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נראה שאם שווה לחכות למשהו הרי שזה לרנגייד של ג'יפ (בתקווה שלא נתבדה...).

אבל זה נושא לשרשור אחר...

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם
לגבי הכבדות, כמו גם לגבי התיבה - אני מסכים.

לא צריך להגזים. הXV לא איטית מאלטו, אבל מצופה ממנה שתהיה זריזה בהרבה.

מסכים גם לגבי תא הנוסעים. שוב, זה לא לאנטיס 99, אבל זה גם לא מאזדה 3, לפחות מבחינת עיצוב.

אני לא מסכים לגבי העצור וסע. מנסיוני עם מערכות העצור וסע בסובארו ובסקודה, זו שבסובארו מתקדמת הרבה יותר. לדוגמא, היא תניע את הרכב מיד כשתזהה הזזה משמעותית של ההגה. היא גם מניעה מהר יותר מזו שבאוקטביה.

לגבי העצור סע, אני לא מסכים איתך. גם בסקודה היא תניע ברגע שתנסה לסובב את ההגה (ובזווית נמוכה בהרבה), ברגע שתכוון את המזגן מחדש (הסובארו לא עשתה את זה) ובסקודה התגובה של מערכת העצור סע ביציאה מרמזור משמעותית משמעותית יותר מהירה.

אני לא צחקתי לגבי האלטו, ביציאה מהמקום (עד 50 קמ"ש בערך) אלטו נתנה לנו בראש. XV, עם 3 גברים בתוכה וגז ברצפה.

לגבי הסלון, פלסטיקה חלולה וקשיחה כמו בסוף שנות ה90.

אם הרכב היה זול יותר, הוא היה דיל קרוקודיל, בתמחור הנוכחי שלו? לא להיט.

• תוכן חדש...