Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סי קוורץ טוענים להגנה של שנתיים ביישום אחד בודד, כמובן כתלות בהכנה ותחזוקה שוטפת נאותה.

לגבי סרמיק, לא יודע בכמה זמן מדובר, כנראה שיותר, אבל כתלות במספר שכבת היישום, כ-1000 שקל לשכבה, והמלצה על מינימום 3.

"יאללה בירי".

פורסם

כדי שהקרמיק גם יגן מפני שריטות קטנות על הצבע צריך כמה שכבות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כדי שהקרמיק גם יגן מפני שריטות קטנות על הצבע צריך כמה שכבות.

זה לא כלכך מדוייק , ככל שיש יותר שכבות יותר קל להוריד שריטות , אם יש שכבה אחת עדיין נותן הגנה מפני שריטות

השאלה שלי אם כדאי להשקיע יותר כסף בקרמיק פרו כי הוא יותר יקר מאש סי קוורטז?

פורסם

מכות עם טושים ומצתים לא משאירות שריטות. זה פשוט שקר. זה משאיר מריחות של הפלסטיק מהטוש ובמקרה הרע מריחות של הלכה, כמו שקורה כשעושים פלסטלינה בלי מספיק סיכוך. פוליש הכי עדין מוריד את זה. אפשר להשיג את אפקט דומה גם ע"י שיפור מקדם החיכוך של פני השטח ע"י וקס פשוט (רק שוקס יהייה פחות עמיד- עדין לא קשור לקשיות של השכבה)

יש איזה סרטון שמשתמשים בו נגיד בסקוצ' או משהו שהוא אשכרה אברזיבי ומשאיר סוירלים? נגיד מדמה שטיפה עם כפפה קצת מלוכלכת או מישהו שיושב לי על הרכב ויש אבק, או חתול שמטפס ומחלית להתגלש למטה עם ציפורניים שלופות?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אתה מוכן לבצע את המכות עם טוש ומצתים על הרכב שלך ולראות אם לא יהיה שריטות בסירטון?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

או על חתיכה מפרוקיה.

אבל יודע מה, סבבה. אם אני אזכור בפעם הבאה שאני עושה וקס אז לפני שאני שם שכבה חדשה אני אנסה את זה. לא בא לי להרביץ לרכב כדי לראות שפשופים ועל הדרך להוריד חצי מהצבע כי אני מפעיל יותר מידי כוח כדי לעבור את הוקס :-)

פורסם

רק תצלם זאת בזמן אמת.

אם באמת לא יהיו סימנים, אני שולח לך עוגיות אלפחורס במתנה.

פורסם

לא אמרתי שלי יהיו סימנים- אני אומר שוקס יכול להפחית את הסימנים האלה משמעותית. אני אשתדל להשיג חתיכת פח בשביל הניסוי ואני אעדכן פה (באזור חנוכה כשיהייה לי קצת זמן)

פורסם

וקס לא יכול להפחית את הסימנים כי וקס לא נותן שום הגנה בפני שריטות,וגם לא אמור לתת,ה9H יוצר שכבה קשיחה,ממש כמו זכוכית שמגינה על הצבע.

אני מציע לך לא לנסות על הרכב שלך,או של מישהו אחר,את הניסוי הקטן שלכם..

פורסם
אם אני עושה את 9H מה יעזור לי הלייט ? חייב את שניהם ?

חייב לייט. זה מה שנותן עמק לצבע ומגן על הציפוי ה9H. זה כמו שלעשות פוליש ולא לעשות ווקס

פורסם
מכות עם טושים ומצתים לא משאירות שריטות. זה פשוט שקר. זה משאיר מריחות של הפלסטיק מהטוש ובמקרה הרע מריחות של הלכה, כמו שקורה כשעושים פלסטלינה בלי מספיק סיכוך. פוליש הכי עדין מוריד את זה. אפשר להשיג את אפקט דומה גם ע"י שיפור מקדם החיכוך של פני השטח ע"י וקס פשוט (רק שוקס יהייה פחות עמיד- עדין לא קשור לקשיות של השכבה)

יש איזה סרטון שמשתמשים בו נגיד בסקוצ' או משהו שהוא אשכרה אברזיבי ומשאיר סוירלים? נגיד מדמה שטיפה עם כפפה קצת מלוכלכת או מישהו שיושב לי על הרכב ויש אבק, או חתול שמטפס ומחלית להתגלש למטה עם ציפורניים שלופות?

לבקשתך

https://www.youtube.com/watch?v=sd17CIeHyG8

• תוכן חדש...