Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 412
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה נראה כאילו היא פתחה "הריון שבוע 6" ומקריאה לך משם קצת בכל שיחת טלפון.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
מקפיץ בשם פותח השרשור;

היום היא החלה לקבל צירים לא סדירים.

פעם היה לי הוט, אז הראו שם כל מיני סרטים שבארה"ב הגיעו היישר לDVD, והוט החליטו שהם חייבים אותם כדי למלא את רצועת השידור של ערוצי הסרטים שלהם, כי לעשות 8 שעות הפסקת פרסומות בין סרט לסרט זה יותר מדי אפילו בשביל חברה עם לוגו בצבע אדום.

אז היה שם סרט, שהזריקו איזה תרופה ניסיונית למישהי בהריון, נולדה לה בת, שתוך 3 ימים התבגרה ומתה מזקנה. אני מציע לפות"ש לבדוק אם זה לא המצב. אם אותה הבחורה שהוא יוצא איתה, לא עברה במקרה ניסויים איפשהו שמנסים להנדס גנטית את העובד רס"ר האולטימטיבי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
היא חרדית לשעבר אז התחתנה בגיל 18

גרושה שיוצאת עם ילד בקטע ''רציני'' עם שני ילדים משלה ונאנסת מהצד תוך כדי כניסה להריון עם תאומים? ואללה אתה מטורף אתה...

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
שלום כולם. אני הרבה זמן בפורום בשם משתמש אחר אבל לא נעים לי לשאול על השם משתמש שלי {אחר שראיתי איך "צלבו" את מקסים}

מה שם המשתמש המקורי שלך?

פורסם (נערך)
יש לי תחושה שציטוטים מהשרשור הזה יופיעו בכמה חתימות פה.

פנינים למכביר כולל הנפשות הבועלות :shock:

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
פורסם
מה שם המשתמש המקורי שלך?

אתה לא באמת מתכוון שאני יענה על זה נכון?

תודה לכולם על הרעיונות אני אחשוב עם עצמי מה אני עושה, כנראה שבטור התחלה זה לקחת לבדיקת אולטרסאונד אם היא תסכים, אחרי זה לעו"ד להחתים אותה על טופס שמחייב אותה לשלם לי כל מה שאני יוציא על התינוק, ואחרי הלידה לעשות בדיקת אבהות.

פורסם

תעלה לפורום את טופס הבדיקה שלה (טשטש פנים כמובן).

אל תשכח שרוב הריג'קטים הם כסת"ח.

הרי אתה לא מצפה למצוא גרושה בת 33 עם 2 ילדים בלי קצה שילדה.

אההה... תבדוק שלא משכנו אותה קודם!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

תודה לכולם על הרעיונות אני אחשוב עם עצמי מה אני עושה, כנראה שבטור התחלה זה לקחת לבדיקת אולטרסאונד אם היא תסכים

רוב הסיכויים שהיא לא תסכים לבצע בדיקה בנוכחותך ובאותה נשימה תספר לך על אותה פעם בגיל 27 שאנס אותה ספסל בגינה הציבורית, היא הכירה את הספסל הזה היכרות מוקדמת ושניהם היו שתויים קצת והוא פשוט דחף אותה על הדשא, אחרת אין מצב שהיא היתה שוכבת עם הספסל הזה, הוא ממש לא הטעם שלה.

נשמע הזוי ידידי?

כמו כל הסיפור שסיפרת עד כה.

אל תעלב כי זה באמת לא נכתב במטרה לפגוע אבל או שאתה טרול, או שאתה חבר של מקסיזם שבא לכבות שריפה ניהולית, או שאתה יוצא עם מישהי שהחליטה לדפוק עלייך סיבוב התעללות.

או שאתה עומד להיות אבא :wink: (אבל בכנות קשה לי להאמין שמהסיפור הזה עומד לצאת ילד, בטח לא תאומים אבל זה בסדר, תגיד לה לקחת אפידורל כי זה כבר קורה לפי קצת התקדמות העניינים....).

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חברים, הוא שלח לי את התמונה הבאה

8331ac29b7303bd4a58d7a5e0b70c5db.jpg

המלצה שלי, לעשות בדיקת DNA באמצעות מלקחיים ושפיץ פלאייר, מושכים קצת את העובר, באמצעות מזלג מנתחים חותכים מושכים ממנו חתיכה, בודקים אם הוא שלך.

משם התהליך פשוט, אפשר לבצע חיפוש ולראות סרטונים ביו טיוב לביצוע הבדיקה ו\או ההפלה בבית, בסה"כ צריך גיגית וקולב מתכת.

f16889116d65775183339ed601a59f02.jpg

haters will hate

פורסם

המלצה שלי, לעשות בדיקת DNA באמצעות מלקחיים ושפיץ פלאייר, מושכים קצת את העובר, באמצעות מזלג מנתחים חותכים מושכים ממנו חתיכה, בודקים אם הוא שלך.

משם התהליך פשוט, אפשר לבצע חיפוש ולראות סרטונים ביו טיוב לביצוע הבדיקה ו\או ההפלה בבית, בסה"כ צריך גיגית וקולב מתכת.

חשוב לציין שהממליץ אינו רופא ושמועות אומרות שאת רוב הפעולות הפולשניות\חודרניות\כירורגיות שלו הוא עושה באמצעות כלי ייעודי.

ולא, זה לא מלקחיים או שפיץ פלאייר, מקסימום שפיץ.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...