Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קלה עם רכב שכור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, היום נכנס בי מישהו כשנהגתי ברכב שכור. הוא החליק ונכנס לי בטמבון האחורי.

כמובן שהחלפנו פרטים והוא סיפר לי שהוא לא שם לב והחליק לתוכי.

התקשרתי לחברת ההשכרה, מסרתי פרטים ונשאר לי למלא קצת טפסים ולשלוח.

כמה שאלות:

1. כיצד עובד עניין ההשתתפות עצמית (ע"ס 1770 ש"ח) עליו חתמתי במקרה של אשמת צד ג'?

2. הם דורשים ממני להחזיר את האוטו לתיקון - אני מצידי לא רוצה להיטרטר לדרום ת"א לחברה - האם כדאי לי להתעקש? האם יחליפו לי את הרכב במקום בלי בעיות? (אם זה רלוונטי החברה היא קל אוטו)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

היות וזה "קל-אוטו" אני מכיר, היות והייתי בסיפור כמוך.

נסעתי בחולון, עמדתי לפנות ימינה ולפתע סיטרואן ברלינגו נכנסה בי מאחורה.

היות ואני לא אשם, לא כל כך הפריע לי לגשת ולהתלונן במשרדי "קל-אוטו" על התאונה ולהחליף את הרכב.

1) אתה תראה ירידה של חשבון השכירות של הרכב, לאחר מכן אתה תראה ירידה של "1770" שקלים.

2) ממליץ לך להחליף את הרכב, אל תווכח איתם.

בנוגע לכסף.

הם יורידו לך את הכסף מהר מאוד, אבל יקח הרבה זמן עד לקבלת התשלום חזרה.

לי, באופן אישי, לקח כ-9 חודשים עד אשר קיבלתי את התשלום.

טיפ אישי!

תישאר עם הדופק על המקרה.

תתקשר מידי פעם, לברר מה קורה והאם תבעו?, האם קיבלו את הכסף?, מתי אתה תקבל את הכסף?.

אם לא תדאג לזה, לא יעדכנו אותך בככל - אותי לא עידכנו בכלום, פשוט התקשרתי וביררתי בעצמי עד שקיבלתי את התשלום חזרה.

אני שילמתי 2700 שקל, השתתפות עצמית.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

משמע אני אשלם להם את ה 1770 השתתפות עצמית ואז רק אירי שהם יסיימו עם התביעה הם יזכו אותי בסכום?

-איוניק 5 עלית

פורסם

קודם כל אתה משלם את ההשתתפות העצמית,לא משנה אם אתה אשם או לא.

ורק בסיום ההליך בין חברות הביטוח אתה מקבל החזר.

מנסיון שלי אחרי 3 חודשים קיבלתי החזר.

הצקתי להם כל כמה שבועות.

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

בנוגע להצקה, כפי שאמרתי למעלה, תציק, תשב עליהם - אחרת לא תקבל את ההחזר.

בעיקרון התהליך הולך כך:

מורידים לך את ההשתפות עצמית --> יוצרים קשר עם חברת הביטוח של הרכב הפוגע --> אם החברת ביטוח מסכימה לשלם, היא משלמת --> אחרי זמן מה, אתה אמור לקבל את הכסף.

אפשרות אחרת:

חברת הביטוח של הפוגע, לא מסכימה לשלם כי הוא לא אשם (הרי בשביל מה חב' ביטוח קיימות?) ואז קל אוטו (או מי מטעמה) מתווכח עם חברת הביטוח של הפוגע, במידה והוא לא הצליח לקבל את הכסף, אז הם הולכים למשפט.

במשפט, אתה תצטרך להופיע ולהעיד מה קרה ומה היה.

במידה והפסדת במשפט - אתה לא מקבל את הכסף.

במידה וניצחת במשפט - אתה מקבל את הכסף, 1770 שקלים.

יש מבין? :)

פרנקופיל מושבע!

פורסם

מבין, נראה לי שזה לא יגיע למשפט כי הבחור כבר הודה בפני שהוא החליק, התנצל ולא מדובר בבחור צעיר.

מהתרשמותי הראשונית הנהג הפוגע לא יהווה בעיה - אבל רק הזמן יגיד.

תודה לכולם! :)

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...