Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
והשורה התחתונה שלך מקוממת, כי אתה מנסה להכתיב לי מה השורה התחתונה שלי צריכה להיות.

לא, אני שאלתי: מה זה אופי לטיני?

ואחרי הקריאה אני חושב שיש פער בין הסופרלטיבים לתיאור הרכב.

אנשים דיברו כאן על S1. ה-ESP שלה מתנתק לחלוטין, הגיר ידני, הזנב יודע לצאת, אין טורק סטיר. א-מחייה.

ולמרות זאת, ירדתי מהג'ולייטה עם חיוך גדול יותר. למה? ככה. כי זה מה שהרגשתי. כי היא ריגשה אותי.

אין לי בעיה עם זה.

אני מודה, עם האמירות חסרות התוכן הללו, לי קשה.

כשאני קורא, כשאני כותב, אני מנסה להעביר את מהות החוויה. אם תרצה, לפרוט אותה לתובנות. הרי המטרה של כתיבת ביקורת או חוות דעת היא להעביר לקורא (ואולי גם לכותב) לא רק את החוויה הפנימית, אלא גם את הגורמים והסיבות לה.

אין לי דווקא בעיה עם זה שאלפיסט יורד מאלפא ויש לו תחושת התעלות. ברור לי שזה בא מעודף קישור רגשי לסיפורים שיש לו בראש, לא למהות הרכב עצמו (כמו מי שנוהג בקופר ומדמייין עצמו בג'וב האיטלקי). אצלך דווקא הכתיבה הייתה יותר עניינית, ומכאן השאלות בתחילת הפסקה.

לגבי גישה של שחור/לבן לרכב, אם תבדוק תגלה ש-ESP שעובד טוב לא מפריע לי, בכביש ציבורי, במכונית שהיכולת שלה גבוהה. ככה שאי אפשר לטעון לקיבעון מצידי.

מצד שני, מכונית שלא מהדקת קו לא יכולה להחשב ספורטיבית, בהגדרה (לדעתי).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רק שאלה:

אם יבואן מביא לי רכב לסופ"ש, זה אומר שאני יכול לאפשר לכל המכרים שלי לנהוג עליו? (לא בציניות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם הרכב ניתן לצרכי פרסום ויחסי ציבור, מה רע בזה?

אישית אני לא מתלהב מכתבות רכב, גם של אנשים מכובדים, פעמים רבות מדובר בעוד בלבול ביצים כי יש קו בתעשייה שצריך ליישר, כמו ההילולה סביב הGTI וכמובן העליונות של הסדרה 3 שבעיני היא פחות מהנה מהאינפיניטי G הגסה יותר.

צודק. הכי טוב לנסות בעצמך. אם אי אפשר, אז לקרוא ביקורות של אנשים "אמיתיים" ולא כתבות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

למה אנשים הולכים למסעדות? הרי עסקינן אך ורק בסיפוק צורך בסיסי של הגוף שהוא מזון. למרות זאת אנשים הולכים למסעדות, בד"כ מתחילים את דרכם במסעדות זולות יחסית ולאט-לאט כשהחייך מתעדן עוברים למקומות יותר ויותר יקרים ומעודנים.

מכוניות אינן שונות מכך, רובן מיועדות לענות על צורך בסיסי של תחבורה, חובבי הרכב מחפשים משהו שהוא "יותר", יותר חזק, יותר מהיר, יותר יציב, יותר מתקשר, יותר מעוצב, יותר מאובזר - וכל אחד מוזמן להוסיף "יותר" ששכחתי.

לחיי היום יום ממש לא משנה אם הרכב הנרכש מקזז מאית של שניה במיאוץ הקלאסי למאה קמ"ש וגם לא משנה אם ניתן לקזז עוד כמה שניות מזמן השיא של כביש המחצבות (איפה הוא נמצא בכלל), החשוב הוא שהבעלים יחווה סיפוק והנאה מהרכב שאותו הוא רכב תמורת פרמיה עודפת, "פרמיה" ששולמה בעבור תוספת ההנאה שכלי רכב כזה מעניק לבעליו.

לכן, כל הוויכוח מי טובה יותר לגמרי טפל בעיני, כיוון שהשאלה היא איזו מכונית נוגעת בבלוטות החשק - ומין הסתם כל אחד יענה על השאלה הזו אחרת, אחד יהיה מאלפא הזו, אחר נהנה מהביקור השבועי במוסך עם אלפא משופצת, השלישי בכלל נהנה מחיפוש החלפים באיביי לצרפתייה המהירה ולא אמינה שלו, מין הסתם יהיו גם כאלה שאמינות חשובה להם יותר.

וכולם יהיו צודקים - וכל אחד מטעמיו וסיבותיו המנומקות לעילא, אבל הנימוקים האלה יהיו ניסיון להכניס לתבנית רציונאלית משהו שביסודו הוא רגשי ואיננו רציונאלי.

* גילוי נאות - הח"מ היה אמור להשתלב בסבב הנסיעות של הרכב אבל מפאת ריחוק גאוגרפי הרכב לא הגיע לבסוף לידיו...

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

שומאכר, זה תלוי ביבואן ומה קובעים איתו. בדרך כלל, כשיש כמה נהגים, זה אמור להיות מתואם מראש וכולם אמורים לחתום על אותו הטופס הסטנדרטי שכל מי שעושה נסיעת מבחן חותם עליו, כולל שעות הנסיעה עם הרכב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ויש מי שמחכה להשקה חגיגית של פות"ש במפגש בהרצליה :)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

חשבתי לרכוש את הרכב הספציפי כשיצא למכירה במחיר אטרקטיבי, נראה לי שהוא עבר אונס קבוצתי :-)

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

קוראים לזה מין קבוצתי, נשמע מגניב אבל כשה"משה" של חבר שלך מחכך אותך בגב והוואבוס חמינדוס של האחר מתנדנדות לך מול הפרצוף אתה מבין שזה לא מה שחשבת.

אההה... ככה לפחות סיפרו לי :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השרשור נפתח בכותרת "דייט לוהט" שמשום מה הושמטה (באמת למה?) וכרגע הוא כבר בחזקת אונס קבוצתי.

איך הילדה הטובה אלפא "שופרה" והפכה לילדה רעה שמסכימה למעשי זוועה. אבולוציה מדהימה.

פורסם

הזכרתם את ה S1, אונס קבוצתי, ילדה טובה, הזכרתם לי שכשהורדתי את הבקרות בבית אורן אז ה S1 אמרה לי איזה מפחיד פה, אמרתי לה, לך מפחיד? נראה לי אני חוזר מפה לבד!

ומהר החזרתי את הבקרות לפני שאני חוזר ברגל עם הגה ביד, "שלומי...אתה שומע...זה בנוגע ל S1" :roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הדבר היחידי שהפריע לי באמירה "אופי לטיני" זה שאיטליה לא נחשבת מדינה לטינית. והספרדים או המקסיקנים לא בדיוק זוהרים בתחום הרכב

haters will hate

פורסם

בינינו, מה כבר עובר כזה אוטו, ממילא רכב מבחן, שהוא לא עובר במהלך חייו הבכלל-לא-רגילים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...