Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אונס קבוצתי בהסכמה זה לא אונס.

מחקרים מראים כי תשעה מתוך עשרה אנשים נהנים מאונס קבוצתי.

הזכרתם את ה S1, אונס קבוצתי, ילדה טובה, הזכרתם לי שכשהורדתי את הבקרות בבית אורן אז ה S1 אמרה לי איזה מפחיד פה, אמרתי לה, לך מפחיד? נראה לי אני חוזר מפה לבד!

ומהר החזרתי את הבקרות לפני שאני חוזר ברגל עם הגה ביד, "שלומי...אתה שומע...זה בנוגע ל S1" :roflmao::roflmao::roflmao:

לא הבנתי, אתה נסעת על ה-S1 עם בקרות מופעלות? למה? :twisted:

השרשור נפתח בכותרת "דייט לוהט" שמשום מה הושמטה (באמת למה?)

מצטרף לשאלה.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנהלת הפורום עמדה בפני דילמה: מצד אחד יש פה עניין מוטורי - מצד שני, שרשורים העוסקים בענייני דייטים (עם או בלי בנצי) אמורים להיות מועברים לאוף טופיק. לבסוף הוחלט לטובת העניין המוטורי להשמיט את סוגיית הדייט ולהותיר את השרשור בפורום רכב כללי.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לא הבנתי, אתה נסעת על ה-S1 עם בקרות מופעלות? למה? :twisted:

כי אני נהג מספיק טוב בכדי לדעת שאני לא נהג מספיק טוב בכדי לנהוג בדבר הזה משוחרר מבקרות.

נהגת בה? כי לא סתם סיכמתי את נהיגת המבחן בה כמו שסיכמתי בהודעה 117.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאפו לכל אלה שסיכמו והעלו רשמים מנסיעת המבחן בג'ולייטה.

אני מודה שלא קראתי הכל בקפידה, ראיתי את השרשור הזה היום אחרי שצבר כבר 10 עמודים ביומיים.. מדהים לכשעצמו, וחלק מההודעות לא ממש קצרות..

מכתבות בחו"ל אני יודע שהג'ולייטה לא מובילה אל מול מתחרות ראויות אחרות, אבל השילוב של המנוע וגיר של האחות האקזוטית כנראה בכל זאת עושים משהו שאי אפשר להסביר סתם כך.

אני חייב לשמוע את צליל המנוע, שמדברים עליו כאן (ומעניין מאד איך הוא מול הדבר האמיתי שהגיע ב 6 צילידנדרים ונושם אויר אטמוספרי:-)).

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם
הדבר היחידי שהפריע לי באמירה "אופי לטיני" זה שאיטליה לא נחשבת מדינה לטינית. והספרדים או המקסיקנים לא בדיוק זוהרים בתחום הרכב

ברומא העתיקה דיברו בלטינית, שהאיטלקית היא תולדה שלה.

שפות לטיניות נוספות הן הספרדית, הצרפתית והרומנית.

בארה"ב כשמדברים על 'לטינו', מתכוונים להיספנים. אולי מכאן הבלבול שלך.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
כי אני נהג מספיק טוב בכדי לדעת שאני לא נהג מספיק טוב בכדי לנהוג בדבר הזה משוחרר מבקרות.

נהגת בה? כי לא סתם סיכמתי את נהיגת המבחן בה כמו שסיכמתי בהודעה 117.

יקירי, נראה לי שקצת נסחפת. המנטות המשופרות שלך הן הרבה יותר סוררות.

וחוץ מזה, מה עשית לפני 20 שנה, כשעוד לא היה ESP?

אישית, נהגתי על ה-S1 וטעמתי ממנה באופן ממצה. בעיקר עם בקרות כבויות.

המכונית מתנהגת כמכונית האלדקס קלאסית, שזה אומר הנעה קדמית עם קצת עזרה מאחור ביציאה מהפנייה. כמה עזרה? לא מספיק, לטעמי.

על אספלט צרוב או רטוב, יצא הזנב תחת כח לרגע - ואז יחזור הכח לפנים וימשוך את האודי הקטנה החוצה מהסבוב, מה גם שלא יותר מ-50% מהכח עובר לסרן האחורי. על אספלט יבש ואוחז, הנ"ל בקושי יקרה בהילוך ראשון.

מה עוד? בהרפיה מהדוושה והעברת משקל לפנים, יוצא זנבה העגלגל של האודי בקשת מדודה, אך דווקא כאן התנהגותו פחות צפויה, כי לעתים הוא מחליק פחות משהיית מצפה ולפעמים יותר - ואפילו בקצב מהיר משציפית.

בכל מקרה, זה לא משהו שלחיצה בריאה על הדוושה וישור הגה/נעילה נגדית קלה, לא יתקנו.

לקבלת פרופורציות, 205GTI היא מכונית הרבה יותר טריקית מ-S1.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כבעלים של גולף 3.5 שנים (GTI) תמיד סקרן אותי להשוות נהיגה בגולייטה תלתן. לפני כשנתיים ישבתי בסוכנות במיטו תלתן ובגולייטה ופנים הרכב ממש איכזב אותי לפי מה שאני רואה חל שיפור אבל נראה שלא מספיק

פורסם

מה מאכזב בפנים הרכב חוץ ממרווח - שטוב יותר בגולף (בצורה קלה במקדימה ובצורה מהותית יותר מאחורה)?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עיצוב פנים וחומרים. לא הולם את המחיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הדבר הראשון שאני שם לב בכניסה לרכב ספורטיבי אלו המושבים, בתלתן חסרי תמיכה צידית (בדגם שאני ישבתי בו כנראה לפני האחרון) שזה הדבר הכי בסיסי שאפשר לדרוש ברכב ספורטיבי כמו כן הזווית שלהם הייתה ישרה מדי ולא משופעת לאחור מה שתורם לישיבה יותר מעוגנת, נוקשים ולא נוחים בכלל כל זה לא תורם להשיג תנוחת ישיבה טובה, איכות החומרים והנדסת האנוש הייתה נחותה מהגולף נפגשתי בחלקי פלסטיק נוקשים ומבריקים במקומות גבוהים בדשבורד

לא נהגתי ברכב וזאת השוואה שחסרה לי

פורסם

המושבים בתלתן החדשה אחרים. בכלל, השיפור לעומת הקודמת מהותי מאד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מעניין... אני גר בקריות מי מרים את הכפפה ובא לעשות לי סיבוב? במידה והוא מגיע עם הרכב המדובר בשירשור אני מכין אמצעי מניעה :)

פורסם

שמחתי לדייט חפוז עם האיטלקיה, היה קצר מדי ואני נהג חובבן מדי בכדי לרדת לעומק העניין.

ובכל זאת היה לנו כיף, בעיקר בזכות מנוע מטמטם וסאונד חלומי ופחות בזכות השלדה שלא מעצימה את המנוע והתיבה הדו-מצמדית שהרגישה פלאנטרית מדי ולא מספיק חדה בעלייה בהילוכים.

אלמנט ההגעה של האוטו הזה עם הצבע החמקני שלו והצליל הבאריטוני די עושה נעים בכל הגוף וההופעה הכללית עושה חשק לקפוץ פנימה.

בפנים יש כסאות מאוד נעימים לעין (אולי טיפה מוגזמים בעיצוב משענת הראש), רק חבל שהם לא מפרגנים תמיכה צדית לאנשים רזים, שאר התא לא מישר קו עם הלוק החיצוני ואין בו סימנים מובהקים של משהו בועט במיוחד.

שיחקתי קצת עם בורר המצבים אבל בגלל חוסר זמן נשארתי במצב דינאמי עם Q2 מחובר, תיארתי לעצמי שלו היה זה הרכב שלי לא הייתי בוחר מצב אחר כמעט בשום מצב אז למה להתקשקש.

היציאה מהמקום קצת מזכירה את הזינוק של רוזברג באמירויות, מהוסס אבל מהר מאוד מקבל קצב מהיר שמלווה בקצת טורק-סטיר, בזכות הרבה כח וצמיגים גמורים מקדימה (אין מצב בעולם שאני מגיע לרמת שחיקה כזו ברכב שלי), הבלמים למרות שעברו 12K ק"מ היו בסוף חייהם מה שלווה במהלך דוושה ספוגי בתחילת המהלך ולא נתן בטחון של מכונה נושכת. 12K של מכונית מבחן נמדדים בשנות כלב, בטח לחלק שמתבלה תחת עומס אז קשה לי להתייחס לזה כנק' תורפה.

השלדה הרגישה שהיא פוגש את המנוע בקצה שלה, ז"א מתנהגת טוב גם בזכות הרבה גמדים אלקטרונים, אבל שם זה בערך זה, זווית גלגול גדולה מידי שלא משרה המון בטחון והגה עם משקל מעולה בכל מהירות אבל בלי מספיק פידבק פלאס הצמיגים הגמורים ממקודם נותנים לי להרגיש ההפך ממה שהרגשתי עם הS1,

שם הרגשתי שאפשר לזרוק עוד 100כ"ס על השלדה והיא תלעס את זה בכיף ותפרגן עם יותר כח שילך אחורה, כאן זה לא הרגיש ככה.

זהו בעצם, לא יודע להגיד כלום על מולטימדה/ספסל אחורי/תא מטען/צריכת דלק אבל זה גם לא בטופ ליסט של קליינט פוטנציאלי של כזה רכב, זה נהיה סגמנט קצת צפוף וגם המחיר לא ממש הופך אותה לדיל-ברייקר, כן היא שימושית גם לנסיעה עם האישה לסופר אבל גם גולף תעשה את זה ובהשקעה זניחה של מה שבסמלת יקחו על תוספת צבע שתעף ת'ביצים שלכם לחלל הגולף כנראה תעיף אתכם לשם.

אי אפשר שלא לסובב את הראש אחריה אבל כמכלול יש הרגשה שהיא לא מספיק הארדקור בשביל מי שמוכן לשלם בהרבה כסף כשיש תחרות לא פשוטה בשכונה שלה.

אני אמשיך לפנטז על המנוע הזה עם גיר ידני והנעה לכל הגלגלים או לפחות לשניים המעניינים, עד אז אני רק אתגעגע לנחש הלומבארדי מרחוק.

כשבעוד חמשש שנים כל הרכבים יהיו חשמליים ומשעממים ואני או שכמותי יזכרו שיש מכונה שנשמעת כ"כ נכון, נעשה חיפוש בפורום ואז נצטרך לקחת חופש מהעבודה כדי לקרוא את כל השרשור הזה על כל שלל גיבוביו, אולי כדאי למרקר ולהשאיר רק את התגובות שהייתה בהן התייחסות שנוגעת לרכב עצמו ובכך בעצם להקל על הדורות הבאים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

פנגו מוזר מה שאתה כותב על זוויות גלגול. בתור בוגר GTI זו אחת החולשות שלה בעיני לעומת האלפא. ואם את ה- 170 אפשר להרים ל- 210 (קיבלתי סיבוב בלימסול), אז אני מניח שגם את המנוע הזה אפשר "להרים" קצת במקום "תוספת צבע" כמו שקראת לזה. אגב בשימושיות למשפחה לדעתי הגולף לוקחת בגלל מרווח עדיף מאחור. בכל השאר אני לא רואה יתרון וזה עניין של טעם (ומערכת יחסים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
עיצוב פנים וחומרים. לא הולם את המחיר.

עיצוב זה דבר סובייקטיבי. אני אישית מתחבר אליו בגלל שהוא נקי למדי. כל אחד ודעתו.

מבחינת חומרים, אמנם יש מקום לשיפור, אך המצב לא גרוע. היא סבירה ביחס לקטגוריה.

מעניין... אני גר בקריות מי מרים את הכפפה ובא לעשות לי סיבוב? במידה והוא מגיע עם הרכב המדובר בשירשור אני מכין אמצעי מניעה :)

תלוי...כמה אתה משלם?

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...