Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלייקס, אני חושב שמה שאתה מתאר זה חלק ממה שאני הרגשתי, כן.

אני אשמע שוב כמו תקליט שבור ואזכיר בפעם השלישית את המיטו שהייתה לי, שגם איתה חברים מהתחום, שהם נהגים יותר טובים ומוכרים ממני, הצליחו לעשות זמנים טובים בהזדמנויות שונות, והם עדיין לא אהבו אותה, גם בגלל מה שאני מתאר. לקח לי הרבה זמן להבין על מה הם מדברים, והאסימון נפל בביקור ברינג, ששם הבנתי מה זה רכב שמגיב באופן צפוי ומדויק למה שאתה עושה. זה גם בערך מה שאני מחפש מאז, גם אם זה לא מאוד ריאלי או מגביל.

אני כנראה נהגתי בפחות רכבים מהרבה מהמגיבים כאן, ואת חלקם אני מכיר ואני יודע שהם נהגים מעולים. עם זאת, מה שרלוונטי, לדעתי, הוא לא איך הרכב בהשוואה למתחרים, אלא מה כל אחד מאיתנו יכול היה להוציא ממנו בהשוואה לרכבים אחרים, גם אם אין לנו דרך ממשית לבדוק את זה. על עצמי אני יכול להעיד, על סמך מה שיצא לי לנהוג עליו לאחרונה, שלא הייתי שוקל אפילו לקנות את הג'ולייטה, כי די ברור לי שאני לא הייתי מצליח להיות מהיר איתה, גם אם מה שהפריע לי לא קיים או לא מפריע מבחינת מגיבים אחרים כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שרשור ארוך ועדיין לא ראיתי את ההתרשמות של פותח השרשור מהרכב.. רק ויכוחים סתמיים.

ספר גם לי מה כל כך מוצלח ברכב הזה, שפרט לעדת מעריצים עיוורת כולם טוענים שהוא נחות מהמתחרות (שבאורך פלא בשרשור - כל המתחרות בעצם לא מתחרות)

פורסם

SHAYY,

(א) האלפא עדיין נוחה יותר מהפוקוס. אגב הצמיגים שבגרסת ההדגמה/השקה הם אופציונליים. למען הסר ספק מדובר לא רק על נוחות מבחינת ספיגת מהמורות, הפוקוס פשוט מכונית עצבנית יותר, תגובת המצערת שלה חדה יותר, הכל חד יותר שזה מעולה כרכב ספורטיבי אבל מקשה קצת על התנהלות רגועה (שלפעמים נדרשת ברכב משפחתי).

(ב) ישבתי ונהגתי ב-ST, ולפני הנסיעה היו לי גם כמה דקות להתרשם מסביבת הנהג. קצת מצחיק להתווכח על המונח "חסר טעם" כי זה, ובכן, עניין של טעם. בעיני סביבת הנהג עמוסה, עיצוב הדשבורד אינו נעים לעין, מסך LCD בעיני לא תורם בכלל לתחושה של "התמקדות בנהג" (מה שהאיטלקים חזקים בו), LCD זה סוג של "BROADCAST" בחלל הרכב. המושבים מעולים, ובכלל, למה אתה מגונן על הרכב, אני לא תקפתי אותו - ST מכונית מעולה ועשתה עלי רושם מספיק טוב כדי להשקיע קצת זמן בלדבר עם היבואן על מחיר, לקפוץ לאיילון מוטורס לקבל הצעה שלהם, ואפילו לדבר עם כמה חבר'ה על אפשרות של רכישה קבוצתית. בסה"כ הבאתי דוגמא למרחק שבין "חוסר שלמות" לבין "מחורבן", כמענה למישהו שקצת הקצין בתגובתו.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מן הסתם אני מתנייד באחת כזו כבר 11K ק"מ כך שאני די מכיר. בטח את חיי היום יום. ובדקתי את כולן. אף אחת לא רחפת.

לתשומת ליבך כל הקונסולה של ה ST של דלק מוטורס שונה לחלוטין מזו של איילון. (אצלי הרבה פחות כפתורים...)

בשורה תחתונה מסכים עם מה שכתבת. אתה יודע מה? כשנהגתי בתלתן הקודמת פשוט לא הרגשתי שהיא ספורטיבית. אני זוכר שאפילו כתבתי אז, שה ST היא יותר אלפא מה QV. אבל היום כשאין כבר דבר כזה אלפא ;-) מה זה באמת משנה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

יבגניפ - המיטו והג'ולייטה, לפחות מההתנסות שלי (ברוב גרסאות המיטו שיובאו ארצה, ובכל גרסאות הג'ולייטה שיובאו) שונות מאד בהתנהגות. קשה לי להבין איך אתה גוזר מהן גזירה שווה - המיטו מאד עצבנית (בשל מתלה אחורי שמישהו חסך בכיולו), ואילו הג'ולייטה רגועה, זורמת ו"עגולה" בהתנהגות שלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שרשור ארוך ועדיין לא ראיתי את ההתרשמות של פותח השרשור מהרכב.. רק ויכוחים סתמיים.

ספר גם לי מה כל כך מוצלח ברכב הזה, שפרט לעדת מעריצים עיוורת כולם טוענים שהוא נחות מהמתחרות (שבאורך פלא בשרשור - כל המתחרות בעצם לא מתחרות)

1. לגבי ההתרשמות שלי, התאזר בסבלנות. בקרוב.

2. מי זה כולם?

3. בימינו עדת מעריצים עיוורת זו תופעה וואגינלית מעייפת.

מן הסתם אני מתנייד באחת כזו כבר 11K ק"מ כך שאני די מכיר. בטח את חיי היום יום. ובדקתי את כולן. אף אחת לא רחפת.

לתשומת ליבך כל הקונסולה של ה ST של דלק מוטורס שונה לחלוטין מזו של איילון. (אצלי הרבה פחות כפתורים...)

בשורה תחתונה מסכים עם מה שכתבת. אתה יודע מה? כשנהגתי בתלתן הקודמת פשוט לא הרגשתי שהיא ספורטיבית. אני זוכר שאפילו כתבתי אז, שה ST היא יותר אלפא מה QV. אבל היום כשאין כבר דבר כזה אלפא ;-) מה זה באמת משנה.

זאת הצהרה שאינה אומרת כלום - "לא הרגשתי שהיא ספורטיבית" - ובכל מקרה אנחנו מדברים כאן על התלתן החדשה.

נ.ב. הרכב שלך נקנה בדלק או איילון?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נכון אני מדבר על התלתן הקודמת. מודע לגמרי לכך שהנוכחית שופרה. מבין שלטענתכם זה הצליח.

"לא ספורטיבי" במילון שלי - לא נתנה לי כנהג תחושה של מעורבות מספקת. תערובת של פידבק, יכולת ואופן ביצוע. בקיצור, באולם היא ריגשה אותי בנהיגה הרבה פחות.

דלק.

פורסם (נערך)

לכל האלפיסטים שלום :-D

אין ספק ש...

הרכב נראה נהדר !!! למנוע יש צליל מטריף והוא בטח גם חזק נורא, התנהגות הכביש טובה וכו', אך אלפא רומיאו כבר הרבה זמן לא הסמן הימני של הקטגוריה, ואני מסכים שיש בכתוב היסחפות קלה (בלהט יצרי האיטלקיה הסקסית :lol:).

כי עם זאת יש לזכור, שכבר מעל עשור מי שמכתיבה לכולם את הקצב היא רנו-ספורט...

וכפי שגם יצא לי לקרוא לא מעט, פורד עושה עבודה נהדרת, ובלי כל ה"הילה" המקודשת המרחפת מעליה כפי שיש כאן לאנשים שמדברים על מותגים מסויימים :shock:

נ.ב

אהה וכן... הונדה מנחיתה בקרוב את ה-CTR החדשה, אשר יש לי הרגשה שבניגוד לדור הקודם, הולכת להיות אפויה כמו שצריך, וכשזה קורה אצל הונדה, צפו פגיעה.8)

עריכה אחרונה על ידי Liran xsi

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

איך מהתרשמות מרכב ספציפי הגענו לסמן הימני של הקטגוריה? חוץ מטרולינג ומזה שיש לך רנו יש טעם בפוסט? הרי כל אחד ואחד מהמגיבים הסכים, ביוזמתו, שהמגאן קיצונית וספורטיבית יותר, אז מה הקטע?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תקשיב, אני נהנתי לקרוא את התרשמות החברים כאן מהרכב, וגם הייתי רוצה לעשות עליה נסיעת מבחן.

ואגב, בתקופת ה-156, בהרבה רגעים היא הייתה המשפחתית הגדולה המועדפת עלי, כך שאני לא יכול להחשד בתור אחר שלא אוהב אלפא.

אבל, מה, אף פעם לא שמת לב שכשמדובר על "אלפא" הרבה פעמים יש זליגה קטנטונת למושג שנקרא "הערצה עיוורת" ?

מושג זה כולל בין היתר, הרעפת תשבוחות מפה ועד איטליה, כאשר כפי שציין עפר יש מתחרות שעושות את זה טוב יותר רק אין להן נחש ודגל כן ?

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

עפר לא ציין שיש מתחרות שעושות את זה טוב יותר. את זה אנחנו ציינו, בעצמנו. עפר ציין שאין יותר אלפא ואין מרכז פיתוח עצמאי, מנועים עצמאיי וכו'. אם תשים לב - בכל ביקורת, גם של אלפיסטים ידועים בפורום, יש התייחסות למתחרות ורובה אובייקטיבית לגמרי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יכול להיות שגם אז הצמיגים שלה לא היו במצב מזהיר, או כל דבר דומה. פחות התעמקתי בזה, גם כי לא היה אז יותר מדי זמן וגם כי ההחוויה ככ הזכירה לי את המיטו, שזה גם לא ככ היה משנה כבר. שוב, זה התרשמות מנסיעה די קצרה ובגלל זה, בין היתר, לא כתבתי על זה פה.

בכל מקרה, אתה יכול לראות שאני לא היחיד שמדבר על משהו כזה. ואותי האמת גם קצת מפתיע שהיא הרשימה אותך ואת ראובן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נקודה למחשבה-

מעצם היותנו חובבי רכב אנחנו מאוד אמוציונליים ורגישים לעניין בחירת הרכב.

האם העלתם בדעתכם שפותח השרשור לאו דווקא מחפש את הרכב הכי טוב אלא דווקא את זה שאליו הוא מתחבר יותר?

לא חובה לקנות את הרכב הכי טוב או אמין או יפה, יכול להיות שדווקא רכב אחר שאינו מושלם יקלע בול לטעמנו.

אני חושב שזה מיותר לנסות לשכנע את האלפיסטים שהרכב שבדקו לא מצויין וכו׳, זה כנראה לא ישנה את דעתם עליו וזה בסדר גמור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגמרי מזדהה עם ההוא מעלי

• תוכן חדש...