Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאור הכתוב, מה זה "אופי לטיני"?

כמו סיאט...? :roll:

אני בורח מהאבנים שחברי דעאש סוקלים אותי...גם אלה ממועדון הואגינות וגם אלה מהאיטלקיות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמן.

להיות חובב מותג זה לוותר על כושר השיפוט מראש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בהזדמנות אחרת, גם יצא לי לעשות סיבוב של 20 - 25 דק' על הג'ולייטה המדוברת. זה כמובן לא מספיק כדי לקבוע חד משמעית לא לכאן ולא לכאן, ובכל זאת אני חייב לחלוק קצת על הכותבים כאן.

נכון, המכונית מרגישה טוב בפנים, איכות חומרים טובה, המושבים היו די נוחים, היא נשמעת מיליון דולר (שומעים שהיא קרובת משפחה של ה-500) והיא גם די מהירה מבחינת יכולות ההאצה שלה. אבל מעבר לכך יש משהו בתחושה של הרכב שמשדר חוסר יציבות, ברמה שפשוט לא נעים לנהוג בו. נכון, הרכב אוחז, וכנראה שאפשר לנהוג בו גם יותר מהר ממה שיצא לי בזמן הקצר שהיה לי, אבל לי אישית הרגיש כאילו שאני צריך לשכנע את עצמי שזה אפשרי. לפחות חלק מהבעיה הייתה בוודאי בפידבקים של הרכב - לא קיבלתי תחושת דיוק טובה מדי מההגה, מה שאולי לי יותר חשוב כנהג.

בתור הבן אדם הצנוע שאני, הייתי אומר שמשהו אולי פגום בהבנה שלי של הרכב, או צורת הנהיגה שלי. אבל אני יכול לספר שלאחרונה יצאתי לעשות נסיעות מבחן גם על אס 1 (שעל זה חבריי ואני כתבנו בשרשור אחר) וגם על המיני קופר אס בעלת החמש דלות, ובשתיהן (למרות שהן מכוניות שונות מאוד, אפילו על הנייר) ההגה (ולא רק) שידר בדיוק את תחושת הדיוק הזו שהייתה חסרה לי בג'ולייטה, ובשתיהן הרגשתי הרבה יותר בנח לנהוג בקצב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כשכל הביקורות מלמדות שזה לא הסגנון האהוב עליך (כולל אילו בשרשור), אין מה להתחיל לקרוא.

חבל על הזמן.

איך אמרו הגשש החיוור: "אם כולם אומרים, כנראה שזה נכון!".

הסיבה העיקרית להעדיף את הגו'לייטה היא היבואן, שהוא ללא ספק הנחמד בין כולם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מתנצל שאני מתנהג כמו טינאייג'רית - אבל בהמשך לכותרת ותוך חשיפת החולשה האדירה שלי למכונית הזו: OMG!!!!

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

ספורטיבו, אצל במבי זה או שחור או לבן לטוב ולרע.

אבל הייתי שמח לנהוג בה ולהתרשם,עד אז לא אומר כלום.

אבל האם יש שינויי משמעותי מהקודמת?

למרות הכל העתיד נראה מבלבל לאור השמועות או לא שמועות שאלפא מרכזת את כוחה בהנעה אחורית.

יבגניפ ,האס 1 עשתה שינוי משמעותי לכיוון החדות והריגוש(הרבה פחות סטרילית) והמיני עדיין מרגישה הכי נכון משתיהן (ה 2 דלתות קופר S).

פורסם
כשכל הביקורות מלמדות שזה לא הסגנון האהוב עליך (כולל אילו בשרשור), אין מה להתחיל לקרוא.

חבל על הזמן.

איך אמרו הגשש החיוור: "אם כולם אומרים, כנראה שזה נכון!".

הסיבה העיקרית להעדיף את הגו'לייטה היא היבואן, שהוא ללא ספק הנחמד בין כולם.

זה כמובן זכותך, אף אחד לא מחייב אותך. יחד עם זאת, עד שלא נהגת על רכב כלשהו, אין לך בסיס לקבוע באופן נחרץ אם הוא עדיף או לא בהשוואה למתחרים.

תגוון, ציטטת את הגשש בפעם הקודמת.

אחרי שנהגתי בה בעצמי (הביקורת המלאה בהמשך), הבנתי שלדוגמא דברים שמופיעים בעיתונות הרכב האנגלית (עליה אתה מתבסס, אני מניח), הם...איך לומר בעדינות, כנראה שנכתבו על רכב אחר.

ולגבי היבואן, בהחלט.

כנראה אחד מכם עקף אותי אתמול על כביש 2 צפון ב-8:30~

(ראלי 1.3 שחורה)

לא.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

בקיצור, יצאתם ל-gang bang של המאפיה החיפאית על הג'ולייטה תלתן... :-D

אני מוריד את הכובע בפני אנשי סמל"ת שלמדו את מה שכל היבואנים האחרים היו צריכים ללמוד מזמן - רוצה לבנות הילה חיובית סביב המותג שלך? עזוב איתך מעיתונאי הרכב שאף אחד גם ככה לא סופר וגש לבנות לעצמך קהילה. תצ'פר אותם, תן להם סיבוב על הרכב לפני כולם ותן להם לרוץ לספר לכל העולם כמה הם נהנו מהמכונית. זה בכלל לא משנה שהג'ולייטה תלתן הזאת כנראה פחות טובה מגולף GTI או אודי S1. מכוניות כאלו קונים מהלב, לא מהראש.

והמכונית עצמה? מצטער, אבל גולף GTI עושה לי את זה הרבה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה שיבגני מתאר היה מאוד בולט בדור הראשון של הג'ולייטה, הרגשתי את זה בסיבוב קצר בכביש טכני - משום מה רוב המבקרים לא התיחסו לעניין הזה, חוץ מויקי הנדרסון (FIFTH GEAR). היתה תחושה שהמכונית מאוד משדרת בטחון עד 80-90% מהיכולת, ואז פתאום יש דממת אלחוט - השילדה מפסיקה לשדר וקשה מאוד לדעת איפה המכונית מול מגבלת האחיזה. נראה שבדור הנוכחי זה השתפר - אם כי כמובן יכול להיות שפשוט היכולת עלתה וה-80% של פעם הוא 70% של היום. QV הנוכחית הרגישה לי יותר מחוברת, אם כי עדיין מדובר ברכב שרחוק מאוד מתקשורת ברמה של 147/156 ואפילו 159.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
זה כמובן זכותך, אף אחד לא מחייב אותך. יחד עם זאת, עד שלא נהגת על רכב כלשהו, אין לך בסיס לקבוע באופן נחרץ אם הוא עדיף או לא בהשוואה למתחרים.

תגוון, ציטטת את הגשש בפעם הקודמת.

אחרי שנהגתי בה בעצמי (הביקורת המלאה בהמשך), הבנתי שלדוגמא דברים שמופיעים בעיתונות הרכב האנגלית (עליה אתה מתבסס, אני מניח), הם...איך לומר בעדינות, כנראה שנכתבו על רכב אחר.

ולגבי היבואן, בהחלט.

לא.

אז זו הייתה התאומה...

פורסם

אני מוריד את הכובע בפני אנשי סמל"ת שלמדו את מה שכל היבואנים האחרים היו צריכים ללמוד מזמן - רוצה לבנות הילה חיובית סביב המותג שלך? עזוב איתך מעיתונאי הרכב שאף אחד גם ככה לא סופר וגש לבנות לעצמך קהילה. תצ'פר אותם, תן להם סיבוב על הרכב לפני כולם ותן להם לרוץ לספר לכל העולם כמה הם נהנו מהמכונית.

+ 1,000,000

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

וכך ובאופן כמעט בלתי נמנע הופך שירשור שתחילתו התפעלות למלחמה בין רגש הנוהה אחרי אוטו שלפי ההגיון הוא כנראה די מחורבן ( ביחס למתחרים כמובן ). וזה צפוי כידוע כשהמדובר במשהו שמגיע מאיטליה והוא לא פרארי, למבורגיני או מסארטי. ולי אין מושג איך האוטו הזה, מעריך שגם לא יהיה, אבל די מענין להתקל בקטע הכמעט פבלובי הזה.

• תוכן חדש...