Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
ואותי האמת גם קצת מפתיע שהיא הרשימה אותך ואת ראובן.

למה זה מפתיע אותך?

עריכה אחרונה על ידי RK

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יכול להיות שגם אז הצמיגים שלה לא היו במצב מזהיר, או כל דבר דומה. פחות התעמקתי בזה, גם כי לא היה אז יותר מדי זמן וגם כי ההחוויה ככ הזכירה לי את המיטו, שזה גם לא ככ היה משנה כבר. שוב, זה התרשמות מנסיעה די קצרה ובגלל זה, בין היתר, לא כתבתי על זה פה.

בכל מקרה, אתה יכול לראות שאני לא היחיד שמדבר על משהו כזה. ואותי האמת גם קצת מפתיע שהיא הרשימה אותך ואת ראובן.

שמע, בתור אחד שהייתה לו מיטו וכיום ג'ולייטה, הן שונות. הג'ולייטה מתעלה על המיטו בכל פרמטר ואני מדבר על הרגילה, התלתן עוד יותר.

חוץ מזה, אני יכול להעיד על סמך היכרות אישית שבקרב האנשים שנהגו על הרכב (במסגרת הסופ"ש לפחות), אף אחד הוא לא אלפיסט שרוף כפי שמנסים לצייר כאן. ממש לא. בנוסף, 504L גם בין הכותבים והוא ממש לא אלפיסט. אני לא יודע אם אתה מכיר אותו, אך האיש בעל ניסיון עתיר עם עולם הרכב. נהג על לא מעט רכבים, איננו נוטה במיוחד לאף מותג (בגלל המותג לכשעצמו) ויודע נהיגה מהי.

נ.ב. טרם קניתי רכב חדש וטרם החלטתי איזה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
עפר לא ציין שיש מתחרות שעושות את זה טוב יותר. את זה אנחנו ציינו, בעצמנו. עפר ציין שאין יותר אלפא ואין מרכז פיתוח עצמאי, מנועים עצמאיי וכו'. אם תשים לב - בכל ביקורת, גם של אלפיסטים ידועים בפורום, יש התייחסות למתחרות ורובה אובייקטיבית לגמרי.

בוא נדייק.

אלעד אמר שהמרכז פיתוח של אלפא עשה עם הרכב עבודה טובה, ותיקנתי אותו שאין כזה.

היה.

אמרו שיעשו חדש תחת מזראטי (אמן כן יהי רצון מלפניו).

ואמרו שהמנוע מיוצר ע"י אלפא.

אבל אין מפעל תחת חברת אלפא.

זה רק לדיוק בפרטים.

המגאן סבירה לי לחלוטין ליום יום (אבל אני לא דוגמא)

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חוץ מזה, אני יכול להעיד על סמך היכרות אישית שבקרב האנשים שנהגו על הרכב (במסגרת הסופ"ש לפחות), אף אחד הוא לא אלפיסט שרוף כפי שמנסים לצייר כאן. ממש לא. בנוסף, 504L גם בין הכותבים והוא ממש לא אלפיסט. אני לא יודע אם אתה מכיר אותו, אך האיש בעל ניסיון עתיר עם עולם הרכב. נהג על לא מעט רכבים, איננו נוטה במיוחד לאף מותג (בגלל המותג לכשעצמו) ויודע נהיגה מהי.

ואכן מסקנותיו זהות לעיתונות הרכב.

פורסם
בוא נדייק.

אלעד אמר שהמרכז פיתוח של אלפא עשה עם הרכב עבודה טובה, ותיקנתי אותו שאין כזה.

היה.

אמרו שיעשו חדש תחת מזראטי (אמן כן יהי רצון מלפניו).

ואמרו שהמנוע מיוצר ע"י אלפא.

אבל אין מפעל תחת חברת אלפא.

זה רק לדיוק בפרטים.

כל זה קשור לשרשור כשלג דאשתקד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
^ אם המגאן סבירה לחלוטין ליום יום, אז מה זה ג'ולייטה תלתן ליום יום, מרצדס S?

אנע עארף.

כאמור, אין לי תחת רגיש.

פורסם

^

זה הרבה מעבר לתחת רגיש. בכל אופן, אני טרם התנסיתי במגאן, אך הבנתי שהרכב קשה כמו קרש.

ואכן מסקנותיו זהות לעיתונות הרכב.

אם ירצה, יגיב בעצמו לאמירה זו.

פורסם
כל זה קשור לשרשור כשלג דאשתקד.

זה קשור למה שאלעד כתב.

בשרשור הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

סתם שאלה - מה זה משנה אם המנוע מיוצר במפעל של אלפא, מזראטי או ז'וז'ו ובניו על האש?

העיקר שעשו עבודה טובה. כולנו יודעים שבימינו הלוגו בחזית וארץ היצור הופכים לפחות משמעותיים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עידן82 - אני לא יכול לצטט כי אני מגיב מהנייד - אבל - יש הבדל בין ביקורת אובייקטיבית לבין שיר הלל של מעריץ עיוור שמגיע בכיסוי שך ביקורת אובייקטיבית.

פותח השרשור לא אובייקטיבי.

אם השרשור היה נפתח בהצגתו כגרופי של אלפא - גילוי נאות מה שנקרא - ואז היינו ממשיכים משם - דיינו.

אבל לבטל במחי יד את כל המתחרות - שרובן, אם לא כולן, עדיפות בלי שום נימוק חצי הגיוני זה בעיה.

במקום זה נתפסים לפרטים בנוגע להאם יש או אין מרכז פיתוח של אלפא.. מה זה משנה?!!

שיעלה ביקורת עניינית ולא ימשוך זמן עם כותרת מפוצצת וכמה תמונות שנועדו להסיט את העניין מהנושא המרכזי

פורסם

כן, אני מחבב את המותג. רחוק מלהיות גרופי, אחרת כבר הייתי לוקח את התלתן וחוסך לעצמי זמן וכסף. במקומך לא הייתי מדבר (מאזדה 3).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SlowRide,

לעניות דעתי זה לא כזה משנה, כל המוצר טוב. בכל אופן, המנוע מיוצר במפעל פרטולה סרה אשר שייך לקונצרן FCA וכרגע מותקן ב-4C ובג'ולייטה תלתן.

אגב, העובדה שמנועי וואג משותפים לכלל הקונצרן משום מה לא מפריעה לאף אחד. מעניין.

• תוכן חדש...