Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde

Cuore Sportivo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יאמר לזכות השרשור הזה שהוא גרם לי לרצות תלתן אף יותר מקודם, אתמול בערב מצאתי למכירה אחת משומשת מדהימה ורכשתי לי אותה.

תתחדש ותהנה. סומך עליך שתתקן חלק מהבאגים המקוריים :wink:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
2 משפטים שמסבירים עיוורון מהו.

הנאה היא הנאה ולכן אין פה שמץ של ביקורת על הטעם והבחירה. אבל להגיד שמי שטוען שיש טובות יותר הוא טרול זה לא לעניין.

שמעתי אותה קצת ביוטיוב ועד כמה שזה לא הדבר האמיתי אין ספק שאלפא הכניסו כאן עוד חוש לחוויה ועל כך שאפו. אהבתי.

לא הבנתי מה עשיתי כדי לזכות בעקיצה.

הטרול יודע היטב מיהו וזה לא אתה.

איפה טענתי שאין טובות ממנה?

אני מכור לאלפא, לא הכחשתי אף פעם, אין לי כוונה להשתנות וטוב לי עם זה. רוצה לקרוא לזה עוורון, שיבושם לך.

הוסיפו (החזירו) לי לעוורון המכור שלי את הצליל וחלק מהרגש שאבד בדגם הקודם ועל זה אני שמח, סה טו. לא מתאים לך, תמשיך לעקוץ בסבבה.

פורסם

מצטער זה יצא אישי ולא זו הכוונה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אחד אוהב הנא(ע)ה אחורית, אחד אוהב קדמית.

אחד אוהב צבע אדום, אחד אוהב צבע שחור.

אחד אוהב אותה איטלקיה, אחד אוהב אותה צרפתיה או גרמניה.

העיקר שהן נותנות בראש.

אחחח הבחורות האלה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אני כמו עמיקם ידידי לוקה בעיוורון מסויים בתחום המוטורי אך לא לחלוטין, נכון, אני מתיישב באלפא, מתבונן בסמל הנכון שעל גלגל ההגה ומבין שאני במקום הנכון.

יש לי גם מכוניות שאינן אלפא, אני מרגיש פחות שייך בהן...

לגבי התלתן, האימרה "אלפא רק אם אתה מתאים לה" מתאימה מאוד, התלתן נותנת לי בדיוק מה שאני צריך, מכונית ליומיום, משפחתית, חזקה, מדוייקת, יפיפיה שגורמת לסיבוב ראשים, אמינה מאוד, חסכונית יחסית ועוד.

אם בא לך לתקוף את נס-הרים או לוזית, יש לך פרטנרית טובה מאוד שתגרום לך הנאה מרובה, נכון, זאת לא האימפרזה הקיצונית שלי, היא גם לא מתיימרת להיות.

בנסיעה רגועה כשהמנוף על מצב N, אתה פשוט נהנה מנסיעה רגועה ושקטה מאוד, תעביר ל-D וזאת כבר אופרה אחרת: ההגה מתקשה, דוושת התאוצה הופכת להיות עצבנית ביותר עם תגובה סופר מיידית.

צליל האגזוז לא אגרסיבי, מי צריך את זה במשפחתית ספורטיבית, זו לא מכונית הארדקור, זו מכונית 5 דלתות שיודעת לעשות לך טוב.

20141127_091018.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

תתחדש ותהנה ראובן ! נראית נהדר, אני בעד הלבן.

...

בנסיעה רגועה כשהמנוף על מצב N, אתה פשוט נהנה מנסיעה רגועה ושקטה מאוד....

ניוטרל ?

...זו לא מכונית הארדקור, זו מכונית 5 דלתות שיודעת לעשות לך טוב.

הגדרה מצויינת שהייתה יכולה לחסוך הרבה מלל

The first one to get angry loses

פורסם
ג

אם בא לך לתקוף את נס-הרים או לוזית, יש לך פרטנרית טובה מאוד שתגרום לך הנאה מרובה, נכון, זאת לא האימפרזה הקיצונית שלי, היא גם לא מתיימרת להיות.

אה, אה.

אם יש לך אורווה, עם רכב כיף נטו, אז השיקולים שלך ברכישת רכב שני (או רביעי) הם אחרים.

אבל כשאתה קם בשבת בבוקר לנס הרים, מי מהן אתה לוקח?

ואם היית צריך לבחור עם מי מהן אתה נשאר, מה היית בוחר?

ואם במחיר הזה היית צריך לבחור רכב אחד ולקבל רכב שהוא לא אלפא, אבל יותר טוב לנהיגה בנס הרים... מה אז?

הסמל או התכל'ס?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בנסיעה רגועה כשהמנוף על מצב N, אתה פשוט נהנה מנסיעה רגועה ושקטה מאוד....

ניוטרל ?

התלתן שלי ידנית 6 הילוכים.

DNA-

- "לפרק" את רוב המכוניות על הכביש Dynamic :-)

Normal- נסיעה רגועה, נעימה, חסכונית, יכול לקחת גם את הדודה לסיבוב

All Weather- לצלוח את השלגים הכבדים היורדים בארצנו

תודה לכולם על הפירגון.

אני מצטער שהנושא הוסט לתלתן הקודמת, פותח השרשור דיבר על התלתן החדשה. אני אוהב את שתיהן :-).

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם (נערך)

מאירוע הפרקים הקודמים:

כתבתי על צליל המנוע המעולה בגלל הצליל, הכוח וכושר הנשימה, על השלדה המאוזנת, על המתלים שמצליחים לספק נוחות נסיעה טובה מחד והתנהגות ואחיזה ברמה גבוהה מאידך, וכמו כן, על הבלמים אשר בימים כתיקונם הינם טובים ועל תיבת ההילוכים המצויינת.

alfa-qv-italy-CA2.jpg

-------------------------------------------

ג'ולייטה תלתן החדשה זמינה בשתי רמות גימור: Monza הבסיסית יותר ו-Volante הבכירה (השמות הללו קיימים רק בארץ למיטב הבנתי). בנוסף, קיימת גרסת השקה אשר מוגבלת ל-999 יח' בעולם כאשר לארץ הגיעו 20 יחידות (למיטב ידיעתי).

בפנים

הגרסה הנבחנת הייתה גרסת ההשקה, ממנה לא נותר כבר מלאי.

הדבר הכי בולט בפנים הוא המושבים. מעוצבים, מזמינים ונוחים ובעלי תפירה לבנה-ירוקה (כמו התלתן). באופן מפתיע לרעה, הם אינם מספקים אחיזת צד עדיפה על פני המושבים הרגילים למרות מבנה דמוי באקט. לכשעצמם הם טובים ותומכים, אך לאור עיצובם, ציפיתי ליותר. יש לציין כי במסגרת מתיחת הפנים, מבנה המושב שודרג בהשוואה לדגם המקורי.

בדומה לג'ולייטה 170 כ"ס, גם כאן נמצא מסך מגע אשר מתפקד טוב בגודל 5'' (בחו"ל קיים גם מסך 6.5'' עם ניווט תלת מימדי), מושבי עור או עור משולב בד/אלקנטרה (בהתאם לרמת הגימור) וגלגל הגה קטום (למטה).

הרמז היחיד לכך שאתם יושבים בגרסה הספורטיבית הוא סמלון תלתן קטן בלוח השעונים. יש מי שיעדיף את זה ככה ואני בטוח שיהיו כאלו שיחסר להם קצת יותר בידול מהגרסאות החלשות יותר. עניין של טעם לדעתי.

הגרסה הבכירה מוסיפה על זו הבסיסית מושבי עור מלא (חלקי בבסיסית) חשמליים עם חימום, גג שמש פנורמי וחישוקי 18'' במקום 17''

2014-alfa-romeo-giulietta-7_600x0w.jpg

עיצוב

לטעמי, גם אחרי 4 שנים על הכביש, העיצוב לא הזדקן כלל. מבחינה עיצובית, לדעתי, הג'ולייטה הינה עדיין נומרו אונו בקטגוריה שלה.

Alfa-Romeo-Quadrifoglio-Verde-Giulietta-Rear-carwitter.jpg

qv1111.jpg?11bb33

qv1311.jpg?11bb33

Alfa_Romeo_Giulietta_QV_Alfa_Romeo_55535.jpg

14-1.jpg

img_4942-539b66b16888d.jpg

המשך יבוא...

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הרכב הזה פשוט יפה, עושה לי טוב על הלב לראות כמה כאלו עוברות לידי או עוקפות אותי, הסאונד שבוקע נעים ביותר.

לכל בעלי הרכב בשרשור- זכיתם :)

Opel Adam S 2017

פורסם
תתחדש.

שאלה על הצליל, זה "מהונדס" עם כל מיני צינורות לתא הנוסעים או ששומעים חלק דרך המערכת כמו בכל מיני מכוניות מודרניות או שזה צליל טהור של המנוע והפליטה?

לכל יצרן רכב יש מחלקה שתפקידה להנדס את הצליל. בג'ולייטה, למיטב הבנתי, קיימות תעלות מהמנוע לתא הנוסעים אשר מגבירות את החוויה הקולית בתוך תא הנוסעים, אך הצליל אותנטי ואיננו מועבר או משודרג דרך מערכת השמע.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...