Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעלים של פ'זו 306 ידני 1600 1997 230 אלף קמ, ורוצה להשתדרג מביחנת בטיחות, אמינות וחסכון בדלק. אני יוגע שאני הולך להפסיד חווית נהיגה, אבל מצאתי בחברה גדולה פונטו גרנדה ידני 2011, 95 אלף קמ , מהשכרה, עם בדיקה שנראית טוב מלקוח קודם שלא התארגן על הכסף (בעיקר בעיות מרכב לא קריטיות). עולה 31 במקום 41 מחירון בסיס. אסתטית נראית בסדר. יש היסטוריית טיפולים. החברה נותנת שנה אחריות על רוב המערכות, לא רק על מנוע וגיר. רציתי לשאול אם ההנחה במחיר היא סבירה לאוטו הזה (ההשכרה והקמ), ואם בכלל כדאי להכנס לרכב פונטו שעוד רגע יש לה מאה אלף קמ מבחינת קריסת מערכות רבות. כל הערה בכל נושא קשור תתקבל בברכה. תודה מראש.

פורסם

לא נראה לי שמדובר במציאה גדולה - רכב ממוצע במחיר סביר יחסית לשוק. ברכב מודרני המערכות לא "קורסות ב-100000 ק"מ" אבל הייתי בודק בקפידה את המצמד ותיבת ההילוכים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בדקת מה מחירון לוי יצחק המשוקלל של הרכב כולל השכרה+ק"מ מאוד גבוה?

המחיר אומנם נשמע נמוך, אבל גם לי הוא לא נשמע כמו מציאה מטורפת. אל תסמוך על הבדיקה "מלקוח קודם" ותקח את הרכב לבדיקה מטעמך.

תקרא טוב טוב את ההסכם כדי שתדע בדיוק מה כוללת האחריות ואל תסמוך על המילה של נציג המכירות שיספר לך את מה שאתה רוצה לשמוע רק כדי שתקנה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...