Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז התחיל בשרשור תודות והתפתח למקומות אחרים, אז מה...

קטנוני? אני לא כמו כולם חושב כמה זה נחמד אלא רואה תמונה קצת אחרת ולא מפחד להתריע או להציג זווית אחרת לתופעה.

עושה לבד לאותו של עצמך טיפול פה תיקון קטן שם, ניחא.

עושה עבור מישהו אחר בלמים ושאר תיקונים בטיחותיים במדרכה ברחוב או מתחת לבית! כאן עובר הגבול, לפחות שלי.

זה כבר לא טיפולים שוטפים זה עבודות מיקצועיות של מוסך שמעסיק בעל הסמכה שעבר הכשרה ארכובה ונסיון רב שיהיה חתום על עבודות כאלו.

אז אמרו פה שכנופייה זה לא שם מתאים כי יש קונטוציה שלילית ואני חושב שזה השם הכי מתאים לפעילות פה, גם פיראטים יכול להיות שם מתאים למה שהחברה האלו עושים.

המכונאים שעובדים במוסכים הינם בחלק לא קטן מהמקרים חאפרים, אנשים שלא מצאו עבודה אחרת והלכו לעבודת כפיים קשה ולא מתגמלת.

בודדים האנשים שיש להם אתיקה וגם ידע תאורתי ופרקטי.

אז אל תספר לנו כמה המוסכים הם יפיי נפש, יכול להיות שאתה מכונאי(ואני מניח שגם בעל מוסך) עם קודים אתיים ובעל ידע מקצועי ונסיון מופלג

אבל חלק לא קטן מהמוסכים ינצלו את חוסר הידע וחוסר הברירה של לקוח שהגיע אליהם וישחטו אותו במחירים במקרה הטוב, במקרה האחר גם יבצעו טיפוליי שמש או סתם יפברקו תקלות וחלפים שהוחלפו או לא דרשו החלפה

ראה ערך יצאת צדיק בפרק המוסכים!

אז לא צריך להיות יפה נפש ולספר לנו כמה צדיקים המוסכים וכמה מסוכן לטפל בחוץ, לא פחות מסוכן לטפל במוסך ישראלי ממוצע!

כל הכבוד לאנשים כאן שנרתמים לטובת חבריי הפורום, אין לי קשר אליהם ולא נעזרתי בשרותיהם, אבל היוזמה והרעיון מזכירים לנו נשכחות, פעם שלא האני היה במרכז, אלא עזרה לזולת ותרומה לחברה בה אנו חיים היה חשובים לא פחות.

קבלו ח"ח והמשיכו כך!!

Boris.K

פורסם

היום גם לי יצא להכיר את אסף ורועי שני התותחים שעושים הכל לפי הספר ועונים על כל שאלה.

תודה רבה על החלפת הטרמוסטט! כן ירבו אנשים כמוכם :-D

אין כמעט תמונות (טוב היה חשוך כבר :roll:):

בית הטרמוסטט

2015-01-24_18-29-07_585.jpg

ותהליך הניקוי שלו (יצא נקי ומצוחצח מוכן לטרמוסטט חדש).

2015-01-24_18-28-55_504.jpg

פורסם (נערך)
המכונאים שעובדים במוסכים הינם בחלק לא קטן מהמקרים חאפרים, אנשים שלא מצאו עבודה אחרת והלכו לעבודת כפיים קשה ולא מתגמלת.

אז אל תספר לנו כמה המוסכים הם יפיי נפש, יכול להיות שאתה מכונאי(ואני מניח שגם בעל מוסך) עם קודים אתיים ובעל ידע מקצועי ונסיון מופלג

אבל חלק לא קטן מהמוסכים ינצלו את חוסר הידע וחוסר הברירה של לקוח שהגיע אליהם וישחטו אותו במחירים במקרה הטוב, במקרה האחר גם יבצעו טיפוליי שמש או סתם יפברקו תקלות וחלפים שהוחלפו או לא דרשו החלפה

אז לא צריך להיות יפה נפש ולספר לנו כמה צדיקים המוסכים וכמה מסוכן לטפל בחוץ, לא פחות מסוכן לטפל במוסך ישראלי ממוצע!

כל הכבוד לאנשים כאן שנרתמים לטובת חבריי הפורום, אין לי קשר אליהם ולא נעזרתי בשרותיהם, אבל היוזמה והרעיון מזכירים לנו נשכחות, פעם שלא האני היה במרכז, אלא עזרה לזולת ותרומה לחברה בה אנו חיים היה חשובים לא פחות.

קבלו ח"ח והמשיכו כך!!

ערכתי את התגובה הראשונית שלי.

אתה צודק ב100 אחוז.

אני עבדתי במוסכים.

אני מכיר מוסכניקים.

אני יכול לומר שיש בניהם אנשים נפלאים אמינים מצחיקים וטובים ויש את המשוגעים וזה גם מתבטא גם בעבודה.

רק עכשיו שמעתי על אחד שיצא ממוסך בעיר שלי והברקסים שלו עושים טובה שהם עצרו...וזה מוסך, כן ?לא עבודות מדרכה.

טעויות קורות הרבה במוסכים. דווקא אנשים כאלו שעושים עבודות כאלו בבית צריכים להיזהר שבעתיים אז אין ספק שהבטיחות קודמת להכל.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

המליצו על להחליף תושבת מנוע ימינית בגטס , כך נעשה ע״י אסף ורועי .

שוב עבודה במקצועיות עם חיוך תמידי. כיף לפגוש אותכם.

אז תודה רבה!!!

image.jpg

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אז הגיע גם התור שלי! כרגע חזרתי ממאור, אין לי מילים לתאר את האיש, הכל נעשה במקצועיות, בהבנה, ביחס חם כאילו אתה בן משפחה, במקצועיות ובבטיחות ולא בשיטת "נסה ותצליח", יש לו חוש טכני טוב מאוד ואני מאמין שכל הכנופייה כככה.

אז ככה:

הגעתי אליו בשביל להחליף תושבת מנוע סינית קדמית ימנית לתושבת מנוע קדמית ימנית מקורית מיפן ולבדיקת רצועות מנוע. הרצועות לא היו מספיק מתוחות והיו רעשים איתן בחורף, מתחנו אותן וכרגע הכל בסדר, ההגה גם מסתובב יותר קל. לגבי התושבת מנוע המקורית, ישנו שיפור ברעידות וזה מורגש, לא יודע עד כמה זה נכון ל15 דקות נסיעה מאז ההחלפה, אבל כרגע עושה רושם שהיה שווה את הכסף.

אבל מה התגלה בהמשך... 2 תושבות גיר קרועות (אחת מהן כבר הוחלפה בעבר, מאמין שהיא סינית), בוקסות משולשים קרועות ותפוח פרונט 1 גוסס...קצת קיבלתי שוק אבל בהתחשב בעבודה שהחלקים האלו שרדו 16 שנה והכל מקורי, אני דווקא גאה. הכל יוזמן ואני מקווה שיזדמן לנו כמה שיותר לתקן את כל זה, שצריך גם ללכת לחרט ולפרונט , קצת בעיה אבל נסתדר.

עוד פעם, תודה רבה למאור , היה פשוט תענוג (חוץ מלקבל את התקלות) ישר כח חבר'ה, תמשיכו ככה!

פורסם

יפה, אצלי ביונדאי הרגישו שינוי מהתחלה, אני עדיין בשוק איזה שינוי זה עשה - פלאות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

קבלו ח"ח והמשיכו כך!!

במקרה שלי יצאתי ממוסך, אחרי החלפת גומיה לציריה, המכונאי שכח להחזיר את הפין הפציל. העיקר, יצאתי מהמוסך עם אישור מדופלם לטסט על תיקון הצירייה. הצירייה התפרקה לי תוך כדי נסיעה, כמעט התהפכתי, ימים אחר כך הייתי בסרטים אם מדובר בחוסר מקצועיות או בניסיון התנקשות.

מיועד לכל אלה שחושבים שללכת למוסך זה תעודת ביטוח.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

יש לי שאלה רצינית ואני מקווה שאנשים יודעי דבר יענו:

כל הרעיון הזה מותר בכלל?!

האם מותר לי/למאור/לשאר חברי הפורום בכלל לקחת רכבים ולתקן אותם?

אין פה משהו פלילי?

משטרה/ מס הכנסה/ שאר הגורמים לא יכולים לסבך את חברי הכנופיה?

לא שאכפת לי שהם מטפלים, אני גם מוכן לתת יעוץ לשואלים אבל האם מבחינת חוק אין עם זה בעיה?

מה קורה עם מישהו מצלם אותם מחליפים בלמים למשל ומעביר את התמונה הלאה או לחלופין מעלה לפורום ואיזה גוף כולשהו במדינה רואה את זה?

אשמח לקבל תשובה רצינית.

ואני מציע באמת לחברי הכנופיה- אני מקווה מאוד שאתם בדקתם את הנושא לפני שהתחלתם את זה, שלא תסתבכו.

קובי

פורסם

לקובי..

שכפ"צ,קסדה,מאחורי מחסה...כן,בסדר אפשר להתחיל.

תקרא מעמוד 4,תגובה 49 והלאה.

תחזור אם יש שאלות....

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
במקרה שלי יצאתי ממוסך, אחרי החלפת גומיה לציריה, המכונאי שכח להחזיר את הפין הפציל. העיקר, יצאתי מהמוסך עם אישור מדופלם לטסט על תיקון הצירייה. הצירייה התפרקה לי תוך כדי נסיעה, כמעט התהפכתי, ימים אחר כך הייתי בסרטים אם מדובר בחוסר מקצועיות או בניסיון התנקשות.

אבי מכונאי משאיות במוסך מורשה של היובאן הגדול בארץ בתחום.

חבר קרוב שלי מכונאי במוסך מורשה של רכבי פרייביט של יצרן/יבואן בין הגדולים בארץ.

מה שהולך שם זה לא בדיחה, לא בזיון, לא שערורייה, לא מחדל, זה עבודה על אנשים בעיניים במקרה הטוב, גזל במקרה הטוב, ובחלק מהמקרים פשוט סכנות נפשות- אנשים לא מיומנים, חסרי כל חשק ומוטיבציה, באים לסמן V וללכת, יודעים שהם לא יתנו את הדין אלא מנהל עבודה או המוסך, ואפשר להמשיך ככה עוד ארוכות....

אם אצרף דוגמאות לא תאמינו לסיפורים שהדברים קורים במוסכיי יבואן רשמיים!!!

אני לעומת "המומחה" שמעביר ביקורת חסר כל אינטרס, יש פה בעלי מקצוע שהפרנסה שלהם נפגעת- וכנראה רק כך דברים ישתנו- לטובת הלקוחות!

Boris.K

פורסם

באיזה רכב מדובר?

פורסם

קראתי את התגובות משם והלאה ועדיין לא הגענו לתשובה חותכת.

שלא תבינו לא נכון, זה לא שאני נגד מה שהם עושים.

אני פשוט באמת שואל אם זה חוקי, כי לפי מה שניראה- זה לא חוקי אבל אין למשטרה/משרד התחבורה כוח להתעסק בזה.

קובי

פורסם
קראתי את התגובות משם והלאה ועדיין לא הגענו לתשובה חותכת.

שלא תבינו לא נכון, זה לא שאני נגד מה שהם עושים.

אני פשוט באמת שואל אם זה חוקי, כי לפי מה שניראה- זה לא חוקי אבל אין למשטרה/משרד התחבורה כוח להתעסק בזה.

לא יודע אם חוקי או לא. יודע שלא פעם עברה לידי ניידת בזמן שהרכב עמד על בוקים ואני מחטט לו בקרביים ולא היה לה איכפת בכלל.

למס הכנסה זה לא קשור, אנחנו לא לוקחים כסף.

בלמים גם פחות רלוונטי, אני אישית כמדיניות לא נוגע במכלולי בלמים והיגוי.

יום טוב גם לך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...