Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי באלפא 147 שנת 2002 והיא נראת במצה יחסית סביר,אבל הייתי רוצה להשקיע קצת כדי שאני יוכל לקרוא לזה הרכב שלי.אז ככה,זה רכב ראשון שלי ולכן אין לי מושג איך אני אמור לטפל בו.משיטוט קצר הבנתי שאני צריך לקנות סבון מיוחד לרכב,מטלית\כפפת מיקרופייבר וAPC(שזה איזשהו נוזל לא הבנתי כ"כ מה תפקידו) עכשיו רציתי לקבל המלצות לחומרים הנ"ל(מחפש חומרים באיכות טובה אבל לא רוצה לשבור קופות חיסכון) ובנוסף איזשהו מדריך איך,מה,כמה לעשות.

פורסם
פורסם

מה תא מחפשת לעשות חידוש לצבע?

או שטיפה "בריאה"?

APC זה all purpose cleane מנקה הכל

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בעקרון אני רוצה לעשות את הרכב יותר מטופח,כרגע הוא נראה די מוזנח.בתקציב יחסית סביר אני רוצה לדאוג שיגיע למצב הכי טוב שאפשר.חשוב לי מאוד הקטע הפנימי כי הוא נראה על הפנים,מנקים אותו עם APC?מה דרך הניקוי?

פורסם

אוקיי אז עשיתי קצת שיעורים ורציתי לקבל המלצות על:

שמפו מיסטר פינק

מגבת לייבוש מגוויר

ככפת מיקרופייבר אס אמ ארנולד

APC של שופרסל

יש עוד משהו שאני צריך לקנות?

פורסם

הבנתי שאפשר להשתמש בAPC לא?

אני צריך להכין שפריצר ובתוכו APC ומים ביחס כלשהו(הבנתי ש1:10 לפנים הרכב ו1:6 לג'אנטים) ואז אני פשוט משפריץ ומנגב עם מיקרופייבר?

פורסם

לגבי apc לא ידוע לי, יש את התרסיסים המיועדים לג'אנטים שהרבה משתמשים בהם, סונקס והתרסיס של מגס.

עובר עם מברשת יעודית לג'אנטים.

פורסם

אפשר בהחלט להשתמשש בapc לג'אנטים.

לניקוי ריפודים אני ממליץ לך להשפריץ apc בדילול 1:10, לקרצף עם מברשת (לא חזק מידי), ולשאוב עם שואב רטוב, אם אין לך תנסה להשאיל, ככה תגיע לתוצאות טובות, בניגוב לא תגיע למשהו רציני.

אולי תעלה לנו כמה תמונות של הרכב?

פורסם

אני אנסה לעלות תמונות של הרכב. יש איזושהי מברשת מיוחדת שכדאי לקנות?

האם יש הבדל בין הAPC של שופרסל לבין של מגווירס?

אפשר קישור לשמפו שהמליצו פה?

מצטער על כל השאלות, זהו רכב ראשון שלי, אני מנסה לקרוא ולהבין כמה שיותר.

פורסם
הקישור הוא לרביעיית מגבות. 33 כל אחת.

למה המגבות האלה בעיקרון? הזמנתי UBER לייבוש, וחשבתי לניקוי פלסטיק וחלונות לקנות מגבות מיקרופייבר פשוטות מהסופר רביעייה ב-15 שקלים..

אז סתם תוהה למה אלה?

פורסם

בגדול אלה מגבות הכי טובות שיש לפינישים וכו'. אם הזמנת אובר הייתי מחפש פה מישהו לחלוק איתו רביעייה.

זה מה שאני עשיתי.

אם לא בא לך אתה יכול להזמין (מאותו מוכר) סט של מגבות כחולות או ירוקות.

הן פחות איכותיות אז המחיר בהתאם אבל סה"כ אחלה.

את המגבות של הסופר הייתי משאיר לג'אנטים או פלסטיקה פנימית.

• תוכן חדש...