Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש וילון רשת לחלון האחורי, כזה שמתגלגל מעצמו כשסוגרים אותו.

יש לי האצ'בק והוילון ישב בין המדף\ מכסה בגאז' והתקרה מעל המושב האחורי, אז אני לא יכול לקחת את אלה עם המדבקות ואקום לשמשה

אני רוצה וילון עם איזה תמונה נחמדה ומעדיף וילון מרשת ולא יריעה עם חורים.

בשביל וילון עם תמונה אני מוכן מוכן להשקיע 120 ש"ח

בשביל סתם וילון עד 80.

חיפוש באתרי המכירות עשה לי קצת כאב ראש כי רוב הדברים שם זה לחלונות הצידיים ולא ממש הבנתי מה יתאים לי. ולא מצאתי בכלל וילונות עם תמונות

תודה לעוזרים :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני רכשתי ממרכז הציפויים באשדוד. וילון חלק ללא סמל(מה שאני רציתי) עלה לי בסביבות ה-50 ש"ח אם אני זוכר נכון, לפני שנה זה היה.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אני רכשתי ממרכז הציפויים באשדוד. וילון חלק ללא סמל(מה שאני רציתי) עלה לי בסביבות ה-50 ש"ח אם אני זוכר נכון, לפני שנה זה היה.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

נדמה לי שאיפה שמביאים את הוילונות האלו אתה יכול לבקש מה להדפיס. כמו שיש וילון אחורי עם סמל ובלי. לדעתי תבדוק בחנויות לאביזרי רכב שיבדקו לך אם אותו וילון שכביכול אמור להגיע עם סמל או בלי יכול להגיע עם הדפסה אחרת ואני חושב שכן, מה ההבדל אם כך בין סמל לבין סתם תמונה או משהו.

פורסם

אני מחפשת ווילון מאזדה בדיוק כמו בתמונה, איפה ניתן לרכוש במחיר שפוי באזור ראשון לציון ??

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

יש בתל אביב איזה מקום שגם מפרסם בזאפ

אני באמת אתקשר לשם לשאול אם אפשר להדפיס משהו אחר חוץ מהסמל.

חשבתי על איזה תמונה נחמדה, חוף ים, שקיעה, אולי נוף כלשהו. נראה.

פורסם
אני מחפשת ווילון מאזדה בדיוק כמו בתמונה, איפה ניתן לרכוש במחיר שפוי באזור ראשון לציון ??

אם תגיע לאזור הצפון (חיפה וכו) יש לי אחד במצב ממש חדש שהיה בשימוש בקושי שבוע למסירה.. רק שיבואו לקחת :D

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
אם תגיע לאזור הצפון (חיפה וכו) יש לי אחד במצב ממש חדש שהיה בשימוש בקושי שבוע למסירה.. רק שיבואו לקחת :D

אני מחיפה אני מחפש אחד של טויטה , מאיפה אפשר לקנות באזור?

פורסם

אני יודע איפה אפשר לקנות במעלות , אין לי מושג לגבי חיפה והסביבה אבל אמור להיות כמעט בכל חנות של אביזרי רכב.

עכשיו נזכרתי שיש גם עוד חנות בנהריה (ברגבה) שמוכרת כאלו.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

בגדול יש בהרבה חנויות אבל בד"כ זה די זבל. אחרי שנה~שנתיים מתחיל להתקע המנגנון, להתפורר מהשמש. סתם מעצבן.

• תוכן חדש...